Hakan Kulaçoğlu Transfer Politikamızı Yorumladı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Royal Heart
    • 25.04.2011
    • 6684
    • İstanbul

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
    Canim arkadasim anlasamadigimiz nokta su. Sen 1461'den gelen oyuncularla uzerine 2-3 takviye ile 2-3 icinde uzun vadeli basarilarin temelinin olusturabilecegine inaniyosun. Yazdiklarindan anladigim bu. Bende diyorum ki ordan burdan toplama olarak yaratilmis ve Akcay hocanin kontraatak futbolu ile 1 sezon adindan soz ettirmis bi takimin bu oyunculari ile basari yakalayamazdik. Cunku bu cocuklarda temel yok ki Trabzonspor'un basarilarina temel olustursun.
    Trabzonsporda altyapi oyunculari yildizlarin oldugu kadroda is yapar. Cunku oyuncudan beklentiler bizde abarti duzeyde. Yusufu neredeyse sampiyonlugun anahtari olarak bakiyodu. Inan ben simdi kaybolmasindan korkuyorum. Cunku cocuklar egitimsizler.
    Şöyle ki 2-3 takviyeyle üst düzey başarı yakalanamazdı ancak o sezon için idare edilirdi ve gelecek sezonun planlaması da doğru yapıldığı takdirde icabında kötü performans sergileyen 2-3 1461'li yerine yine 2-3 üst düzey transfer yapılırdı ve doğru planlamayla belki 3 belki 5 sezonda kulüp mali ve sportif anlamda belli bir noktaya gelirdi ve oturmuş bir sistem olurdu. Takip ettiğimiz kadarıyla yapılmak istenen buydu ve zamanın şartlarına göre bakıldığında da mantıklı bir yoldu. Şimdi izlenen yol ise tamamen farklı bir yol ve bu yol da yanlıştır denilmiyor, farklı bir yol ancak çok daha riskli ve hedefini çabuk bulması gereken, bu doğrultuda taviz verilmemesi gereken bir yol. Yani sonuç şudur ki ben Kulaçoğlu'nun bu konudaki açıklamalarında çelişki görmüyorum, imkânım buydu ve bu yolu izlerdim diyor katılıyorum, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığında farklı imkânlar var, izlenen yol bu, doğru uygulandığı takdirde bu da sportif başarıyı yakalayacak bir yol.
    En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 00:20.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yaşar
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 17.02.2011
      • 8462
      • öğretmen
      • İstanbul

Ynt: Hakan KULAÇOĞLU transfer politikamızı yorumladı

İlk olarak guci tarafından gönderildi
      Yaşar hocam selamlar..
      Neye göre kaliteli, bunu biraz açar mısınız ?
      Aleykumselam .
      Futbolcu kalitesi anlamında soylemistim. Mesela Bjk ın sağ bek oyuncusu yok, orta sahasında oyuncuların kalitesi çok iyi olmamakla beraber çok mücadeleci bir yapıdalar. Zaten an itibari ile bizden daha derli toplu bir takım gibi gözüküyorlar ama futbolcu kalitesinin çok iyi olmadığı kanatindeyim.
      Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...