Şöyle ki 2-3 takviyeyle üst düzey başarı yakalanamazdı ancak o sezon için idare edilirdi ve gelecek sezonun planlaması da doğru yapıldığı takdirde icabında kötü performans sergileyen 2-3 1461'li yerine yine 2-3 üst düzey transfer yapılırdı ve doğru planlamayla belki 3 belki 5 sezonda kulüp mali ve sportif anlamda belli bir noktaya gelirdi ve oturmuş bir sistem olurdu. Takip ettiğimiz kadarıyla yapılmak istenen buydu ve zamanın şartlarına göre bakıldığında da mantıklı bir yoldu. Şimdi izlenen yol ise tamamen farklı bir yol ve bu yol da yanlıştır denilmiyor, farklı bir yol ancak çok daha riskli ve hedefini çabuk bulması gereken, bu doğrultuda taviz verilmemesi gereken bir yol. Yani sonuç şudur ki ben Kulaçoğlu'nun bu konudaki açıklamalarında çelişki görmüyorum, imkânım buydu ve bu yolu izlerdim diyor katılıyorum, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığında farklı imkânlar var, izlenen yol bu, doğru uygulandığı takdirde bu da sportif başarıyı yakalayacak bir yol.
Hakan Kulaçoğlu Transfer Politikamızı Yorumladı
Daraltma
X
-
En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 00:20.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin. -
Ynt: Hakan KULAÇOĞLU transfer politikamızı yorumladı
Aleykumselam .
Futbolcu kalitesi anlamında soylemistim. Mesela Bjk ın sağ bek oyuncusu yok, orta sahasında oyuncuların kalitesi çok iyi olmamakla beraber çok mücadeleci bir yapıdalar. Zaten an itibari ile bizden daha derli toplu bir takım gibi gözüküyorlar ama futbolcu kalitesinin çok iyi olmadığı kanatindeyim.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum