Olmak ya da olmamak maçı...Eğer bu maç da kaybedilirse Avni Aker'Den ne Ziya ne de Futbolcular çıkabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Antalyaspor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hiç biri çıkmasın bu maça giden de bağırırsa protesto etmezse onları da anlayamam belirteyim.umarım aralıkta ziya da nuri albayrak da gider.allah bizi onlardan korusun.artık yenilgiye de alıştım bu maç benim için önemli değl.artık yenilsek de oturup ağlamıyorum.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
-
Eğer bu maça gidecek taraftarımız gerekli protestoyu tribünde göstermeyecekse gitmesin adım ara bozucuya çıkacak diye korkuyorum ama eğer topçuları ve ziyayı alkışlarsak aynı devam ederler diye korkuyorum herşey zamanında güzel destek te protesto da şimdi protesto zamanı...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum