Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman ve Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ünal gelmesin kesimlikle karşıyım.bize yılmaz vural gibi bi adam lazım. yeri geldiğinde futbolcuyu tokatlayacak yeri geldiğinde sahaya elindekini fırlatacak.gelsede şu musanın keline 2 tokat patlatsa yeter )
    Özkan SÜMER

Yorum

arkadaslar unal hamı bunlar bızlerın kalbındekı ınsanlar ama onlar ıcın daha cok erken yılmaz vural fıkrıne bı nebzede olsa katılıyorum su halımızden daha ıyıye goturebılır belkı ama benım gonlumde aslında ERTUĞRUL SAĞLAM var kısılıgıyle de oldukca ön planda asla kafası karısmayacaktır baskaları gıbı kı zaten kendısıde anadoludan trabzondan baska sampiyon cıkmayacagını söylemekte, camıanın beklentılerınıde yakından bılıyor bence bırazda bunu tartısmak lazım ama suanda begenılmesede zıya hocanın arkasında durmalıyız ertugrul saglam ılersı ıcın bence enguclu aday
      En son Enes tarafından düzenlendi; 06.11.2006, 21:23.
      Söylesem tesiri yok
      Sussam gönül razı değil.
      adrenalinn

Yorum

İlk olarak adrenalinn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar unal hamı bunlar bızlerın kalbındekı ınsanlar ama onlar ıcın daha cok erken yılmaz vural fıkrıne bı nebzede olsa katılıyorum su halımızden daha ıyıye goturebılır belkı ama benım gonlumde aslında ERTUĞRUL SAĞLAM
        Degerli kardesim, Ertugrul Saglam'i istiyorsun madem o zaman niye Ziya Dogan istifa etsin? Samet Aybaba, Ziya Dogan, Yilmaz Vural, Hikmet Karaman... Bunlar ayni paradigmanin insanlari, hayatlarinda bir kere sampiyonluk gormemisler, akillarinda hep once yenilmemek olan ya da kafalari düsme hattinda takim kurtarmakla mesgul olmus, ne bilsinler Trabzonspor'u sampiyon yapmayi? Bu onlara da bize de haksizlik degil mi?

Ha dersin ki Ertugrul genc adam, ogrenir calistikca. E niye ona sans verelim de bizim camiamizdan, bu davadan isimleri bir kenara atalim? Takimi Ertugrul'a teslim edecegime Hami'ye Unal'a veririm, kac sene gerekirse de sabrederim daha iyi.

Adam gibi adam diyoruz ama adamlik bir de yapamayacagin islere söz vermemektir. Ziya Dogan'a yonetim illa ki "Hoca, sampiyonluk istiyoruz" demistir. Bazen durmak gereken yeri iyi bilmeli insan.
        En son Erman tarafından düzenlendi; 06.11.2006, 21:26.
        Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

kardeş hami ünal bunlar herzaman bizim gönlümüzde zaten gönül isterki onlar calıstırsın trabzonu sampıyon yapsın ama su anda bu bıze bıraz uzak gıbı bende trabzonluyum trabzonun karadenızın ınsanı kendı ınsanını zaten tutar suna emın olkı bende en az senın kadar hamıyı unalı sonerı hamdıyı kemalı vs. sevıyor ve ozluyorum ama gercekcı olalım bırazz..ertugrul saglama gelınce adam avrupada gelecek vaadeden teknıkdırektorlerden secılıyor zaten kayserıyle yaptıklarıda ortada kısılıgıde oldukca saglam kaldıkı karadenız ınsanınınn hırsını heyecanını karakterını yakından tanıyo bu adamın bu takımın basına gecmemesı ıcın ne sebep var bu takımın basına halilhodzıc lazaronı brıegel vs tarzında hocaları yakıstırıyosunuzda ertugrul saglamımı yakıstıramıyosunuz turkıye lıglerınde en basarılı teknık adam saysanıza kendı kendınıze 2 tane benm aklıma ılk etapta ertugrul saglam ve ersun yanal gelıyooo kım var baska ....fenerbahce rıdvanı oguzu takımın basına tecrube kazanmadan getırdıde ne oldu nerdeler kımse bana barcelona lyon vs örnegi vermesin kardeş burası ne ispanya ne ingiltere ne fransa nede italya burası türkiyenin içinde bile ayrı bıyer burası trabzon burda hersey farklı olmak zorunda
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

İlk olarak adrenalinn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeş hami ünal bunlar herzaman bizim gönlümüzde zaten gönül isterki onlar calıstırsın trabzonu sampıyon yapsın ama su anda bu bıze bıraz uzak gıbı bende trabzonluyum trabzonun karadenızın ınsanı kendı ınsanını zaten tutar suna emın olkı bende en az senın kadar hamıyı unalı sonerı hamdıyı kemalı vs. sevıyor ve ozluyorum ama gercekcı olalım bırazz..ertugrul saglama gelınce adam avrupada gelecek vaadeden teknıkdırektorlerden secılıyor zaten kayserıyle yaptıklarıda ortada kısılıgıde oldukca saglam kaldıkı karadenız ınsanınınn hırsını heyecanını karakterını yakından tanıyo bu adamın bu takımın basına gecmemesı ıcın ne sebep var bu takımın basına halilhodzıc lazaronı brıegel vs tarzında hocaları yakıstırıyosunuzda ertugrul saglamımı yakıstıramıyosunuz turkıye lıglerınde en basarılı teknık adam saysanıza kendı kendınıze 2 tane benm aklıma ılk etapta ertugrul saglam ve ersun yanal gelıyooo kım var baska ....fenerbahce rıdvanı oguzu takımın basına tecrube kazanmadan getırdıde ne oldu nerdeler kımse bana barcelona lyon vs örnegi vermesin kardeş burası ne ispanya ne ingiltere ne fransa nede italya burası türkiyenin içinde bile ayrı bıyer burası trabzon burda hersey farklı olmak zorunda
            Bana cevap verirken sadece benim dediklerimle beni sorgularsan dogru olur. Bak ben Halilhodzic, briegel, lazaroniyi yakistirdim demedim.

Ertugrul Saglam'i tercih edecegim hic bir neden yok ortada henuz. Bana Trabzonspor'u sampiyon yapacak izlenimi de vermiyor. Verecek neden de bulamiyorum. Bir cok Hoca Kayseri gibi takimlarda buyuk is yapti ama otesini goremedik. Trabzonspor bu hocalar icin yap-boz tahtasi olmamali.

Benim dedigim sey acik: Unal'in tecrubesi var. Deneyeceksek, sabredeceksek onu deneyelim. Bak sen de diyorsun ki burasi Trabzon, burasi farkli. Iste o yuzden Ertugrul falan filan fesmekan degil, Unal diyorum.

Aslinda en guzeli Senol Hoca'nin yanina Unal ya da Hami'yi koymak. Keske Senol Hoca kafasini tamamen bu ise odaklayabilse de o gelse. O da ne yapiyor, ne düsünüyor, ne hedefliyor böyle kendini futboldan soyutlayarak, anlayamiyorum. Anlam vermek de istemiyorum.
            Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

ünal bu isi yapar ama ona teklif gidermi bilmem.teknik direktör lerin bir kadrosu vardir kondisyoner, kaleci antröneri yardimci antröner gibi...bakin fatih terime müfit olmadan bir kulüpte calistimi, daum koch ikilisi gibi. iyi bir kadroyla ünal basarili olur
              seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
              asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

dostum sana katılmamak elde değil..
                bende aynı görüşteyim, ama birçok arkadaş bunu trabzon milliyetçiliği yada ırkçılığa kadar varan basitliğe indirgiyorlar...kesinlikle değil.parayla başarı geçici olur, daimi değildir. 10 sene önceki maçı dün gibi hatırlıyorum, orda dakka doksan gol orhan! anonsunu unutmadım..burdaki maçada gitmiştim ve ezmiştik tek kelimeyle...
                ama şimdi aradaki farka bakın..
                tek fark düşünce tarzı...bol bol paraharcamaktansa vizyonu geniş bir idealist hoca bulup projeye yürekten inanmasıdır..
                oda trabzonsporun şanlı tarihinde oldukça fazla, ve biz hala o futbolcumu bu futbolcumu tartışmasından öte gidemedik...
                23 yıldır başarı yok ..varsın 3-5 yıul daha olmasın sonunda 10 yıllık bir trabzonspor hegomanyası gelecekse....

İlk olarak szmek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen bi ara fransa teknikdirektörüyele lyon teknikdirektörü bir birne girdi. lömerle hulyer. sebebi lyonun teknikdirektörü fransa milli takımının başarısının sebebi lyon ve fransa milli takımında görevli adını hatırlayamadığım insanın olduğunu söyledi. lömerde senin başarının yani lyonun başarısının sebebinin de aynı kişi olduğunu söyledi. çoğumuzun hatırladığı lyonu biz orda ve trabzonda 4 atarak eledik 10 yıl önce. 10 yıl önce bu haldeki takımı şimdi tüm dünya ibretle izliyor.işte bizimde yapmamız gereken ünal hami deil . iyi bir kurumsal yapı ve lyonun modeli gibi uygulanabilir bir modelle yola çıkıp ekol oluşturmak. futbolcu için potansiyel şehir ve karadenz sahilinde yeterince var. yapılamsı gereken uygun eleman ve yönetici bulup işe koyulmak. önce yönetici yetiştirelim. balık baştan kokar derler. isterseniz hocayla bu işin olmadığını örenek verim yine lyondan. paul leguen 4 yıl üst üste lyonu şampiyon yaptı. şimdi glasgow da glasgov da başarısına bakın.
                .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

ünal bu işi yapar diyenlere, ünal çığırtkanlarına soruyorum;
                  ünal'la ilgili başıma gelen olayı anlattım 2. sayfada pek sallamadınız, tamam. bu adam nerde kendini kanıtlamış başarısı ne? ünal ismini şimşek gibi beyinlerinize çakan ne? ancak nesnel sebepler istiyorum sizden. zira göremediğim şey ne? neden ünal sizlerin aklına geldi de, benim aklımından ucundan bile geçmedi?
                  bakın burda saçmalamaya devam etmeyelim ve ziya doğan'la devam etmemiz gerektiğini aklı selim herkesin düşünmesi gerektiğine inanıyorum. değişiklik yapılmasın bu saatte diye de demiyorum bunları. 3 haftalığına adam alınmaz yazıktır hepimize bıktık artık. bu ünal saçmalığını bıraksak artık... ziya doğan her yönden ünal'dan 5 gömlek üstündür.
                  İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                  Yükleniyor...
                  X