Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman ve Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Benim bu takım başında görmek istediğim yegane isimdir Ünal KARAMAN..
    Hami ile bir ikili oluşturamayacakları yönündeki kanaat ise pek gerçekçi görünmüyor bana.
    Birbirlerini sevip sevmemeleri önemli değil. Fulbolcu iken de sevmezlerdi belki kendilerini ama maçlarda oynuyorlardı değil mi?
    Belli mi olur belki gelirlerse kendi aralarındaki bu fikir ayrılıkları büyük bir katkı da sağlayabilir..
    Neyse bunlar asıl diyeceklerim değil.

Aslını sorarsanız Ünal Karaman'ın Lazaroni gönderildiğinde gelmesi lazımdı. O zaman O bir teknik direktör olarak görülür ve desteklenirdi. Ama bugün gelirse ondan küçük çaplı bir mucize bekleyeceğiz. Takımı iki hafta içinde derleyip toparlamasını, iyi futbol oynatmasını, galibiyetler serisi yakalamasını be bunları yaparken hiç bocalamamasını bekleyeceğiz ki şu anda takımın genel havası (teknik heyet, yönetim, futbolcular, taraftar.. her bir şeyi dahil) buna pek müsaitmiş gibi durmuyor. Yani şu anda gelirse aldığımız sonuçlar birden değişmeyecektir büyük ihtimalle. Hatta değil Ünal Karaman, kim gelirse gelsin bugünden sonra bu takımın durumu birden düzelmez. Onun için en azından bu sezon Ziya Doğan'da ısrar edilmeli ve o adam desteklenmeli.

En güzeli Ünal Karaman'ı yardımcı antrenör olarak almak. Böylece ona hem tekımı tanıması için de bir süre verilmiş olur. Sene sonunda da Ziya Doğan yerine onunla anlaşılabilir pek'ala!
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

bişe olmaz onlardan bence belki biraz ünal dan olurda hami antrönörlük yapmaz hami en sevdiğim futbolcuudr yattarayla beraber ama yapmaz gibime gelio

Yorum

İyi de Ünal ile Hami'nin tecrübesi yok ki bizi çalıştıracak? Ona bakarsanız Orhan Çıkrıkçı'nın tecrübesi ikisinden fazla. Bunlar efsane oyuncular ama teknik direktörlük ayrı bir meslek. Bence bize Türk futbolunun yapısını bilen hocalar lazım. Ziya hocaya zaman gerek. Olmazsa da yine işini bilen ve dinamik Samet Aybaba, Abdullah Avcı, hatta kendisine gıcık olsam da futbol bilgisine saygı duyduğum Yılmaz Vural (Yılmaz Vural'ın geçmişte aleyhimize söylediği sözler yüzünden hiçbir zaman istemem ama teoride iyi bir hoca)

Ziya hoca ile devam edilecek görülüyor. O zaman ona asgari 2 sene vermemiz lazım ki o da kendi kadrosunu şekillendirsin. İcraatlarına (futbolcu alma satma) karışmadan
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bir takımda yıldız oyuncular varsa o takımda böyle hocalarla çalışamazsınız. bu ersun yanalın anadolu takımlarında başarılı olup milli takımda ve hatta olası bi fener macerasında başarısız olmasına benzer.

samet,ziya,hami,orhan vs. hocaları yıldız oyuncular takmaz, takımda kendini önplana çıkarır.. elinde gökdeniz, marce,yattara,musampa gibi dünya standardlarında oyuncular varsa bunlara söz geçirecek bir hoca lazım.. bu ya fatih terim olur ki onun taktik anlayışı artık tozlu raflarda kaldı ya da bize gelmesi en muhtemel lucescu gibi hocalar...

lucescu başarılı olurmu o ayrı bir konu tabi..
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

bu başlığı açanın zekasından şüphe ederim. ünal dediğiniz adam trabzonspordayken ne yapmıştır? çok yetenekli bi adam olmasına rağmen trabzonsporu kendisine çiftlik yapmıştır. vermesi gerekenden çok azını tarabzonspora verip ona buna ağalık yapmıştır.ve en nefret ettiğim olayıda yakın zamanda rastladığım bi yerde trabzonsporu kendisine sorduğumda hiç umursamaz tavrıyla ve beni ilgilendirmez edasıyla cevap vermemesidir (o an tiksindim ondan-biz bu adamları vefalı delikanlı falan sanıyoruz). bu olaydan sonra bu başlık beni çileden çıkardı.
            hem diğer bi saçmalık yönetimin bile meşruiyetini ve otoritesini kaybettiği bi dönemde ünal-hami şeklinde bir t.direktör tavsiyesi abesle iştigal diyorum.
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

hami tek gecerim ama teknik direktörlük su durumda aşar hamiyi

Yorum

deneyimsiz olduklarını söyleme gereği bile duymadım...
                İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

önce arkadaşlara hami yi yakından tanıyan kişilere sormalarını öneririm .... hani sorsunlar bir önce liderlik vasfı var mı yapabilir mi ? dedikodu kulis işlerine ne kadar meraklı toparlayacı yapısı var mı ? önce gidip bir bunları sorsunlar eger bu cvp samimi olursa ve tatmin olurlarsa sonra konuşalım .....

HAMİ Yİ KAPIDAN SOKMAM BEN YÖNETİCİ VEYA T. D. OLARAK ....

ünal farklı bir olay .... bazı yapısı hami den iyi .... ama o da yerli nin yerlisi değil ya olmaz .... zaten tecrübesi de yok ...niyetinin de oldugunu sanmıyorum ...

Yorum

bencede bu sezon yatti hatta gelecek sezonda yatti, artik sagdan soldan futbolcu topliyacagimiza kendi altyapimizdaki oyunculari kulanalim. 2008 sezonun kadrosunu simdiden kurulmali ve basinada ünal yada hamiyi getirilmeli 2008 yine iyi bir takim oluruz diye düsünüyorum. artik su formayi degerini bilenlere teslim edelim. simdiki takimdan birsey olmaz. Yeni stadimizla yeni Kadromuz bir olsun. Bu sezonu ve gelecek sezonu genclere tecrübe kazandirma anlamiyla feda edelim. Ali g. gibi futbolculari satipta harciyacagimiza egitelim...

Yorum

ünalla hami de harcanır bu takımda şenol güneş nasıl harcandıysa.Gerenk yok.Onlar bizim efsanelerimizdir.Her zaman öyle kalsınlar.Yıllar sonra çoluk çocuğumuza anlatırız bir zamanlar bu takımda hami diye bir futbolcu vardı diye..
                      Özkan SÜMER

Yorum

gelip kariyerlerine böyle bi kötü tecrübeyle başlamalarını istemem 1 ay dayanamazlar onlar arkadaşımın dedii gibi efsane kalsınlar

Yorum

şenolu harcayanlar ayıklandı mı ki aramızdan bu admlar isteniyor.bırakın efsane kalsınlar
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

artık sıra yönetimde kimse hocaya bok atmasın yalandan bu takımdan bu kadar olur....

Yorum

Teknik Direktör: Hami Mandirali
                              Menejer: Ünal Karaman
                              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

babamın fikrini de söyliyim hamin daha bilmez ama dedi ünal fatih terimin 10 adamından biri olacağına gelip takımının başınada 1 numara olabilir dedi.tecrübeli de diyor.katıldım ben de ona
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X