Selahattin Demirtaş: Şike Yasasının Değiştirilmesi Utanılacak Bir Süreçtir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Öznur61
    • 31.12.2012
    • 6405
    • Öğrenci
    • Ankara

Ynt: Selahattin Demirtaş: Şike Yasasının Değiştirilmesi Utanılacak Bir Süreçtir

Vay be demek yarın bi gün Öcalan CB adaylığını koysa aynı şeyleri söylese iyi demiş sonuna kadar haklı demiş olup oyunu ona verecek.

Tartışmaya felan gerek yok, belkide sen konuşma başlığı terket diyenlerde olacak ama sonuna kadar değersiz ve olmaması gereken bi başlık.
    Kimse kusura bakmasın.

Şuan oy kullanacak yaşta değilim ama oyumu verirken önce askerimi şehidimi düşünür ondan sonra veririm oyumu.
    Hem Trabzonsporun böyle adamların lafına sözüne ihtiyacı yok.

Önce Vatan, Sonra Trabzonspor.

Yorum

• İlyas Özdemir
      • 30.08.2004
      • 995
      • işletme
      • İstanbul

bu zatın söyledikleri umrumda bile değil zira kendisi ve savunduğu fikirlerini sevmem hatta seveninide sevmem kısa ve net

Yorum

• aksamvakti
        • 21.03.2013
        • 850
        • İstanbul

İlk olarak Samet Demir tarafından gönderildi
        Şike sürecinde bizimle aynı şeyleri söyleyen sadece BDP vardı. Bölücülük üzerine siyaset yapan bu kişiye oy verecek değilim elbette ama bizim hakkımızı sadece BDP'nin savunması zoruma gidiyor.
        Sadece pkk partisi değildi Büyük Birlik Partisi genel başkanı çok net ifadelerle şikeci demiş. Bizimle hatta bizdende ağır cümleler kullanmıstır biz ne yaptık % 1.5 oy verip yolladık

buyrun dinleyin..
        En son aksamvakti tarafından düzenlendi; 05.08.2014, 21:40.
        Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• cyberentalpi
          • 22.07.2005
          • 4947
          • İzmir

İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi
          Çalıştığım yerde kürt bir arkadaşım var.. bi gün dengesizin biri onunda bulunduğu ortamda kürler şöyle hain böyle şerefsizdir falan dedi.. hatta ölsünler gibi bişey dedi arkadaşın kürt olduğunu bilmeden.. müdahale etmeye çalıştık anlamadı.. sonra baktım kızın gözünden yaş geldi.. üzülme falan dedim dengesiziz biri dedim .. bana dediki " Kürt olmayı ben seçmedim ki" .. Hala o laf beynimde yankılanır.. Yani ben şunu biliyorum ki bu sistem bu medya Türklere Kürtlerden nefret etmeyi öğretiyor.. Kendi köyümde kürt kelimesini duyan en iyi kürt ölü kürttür diyor.. sonra bizde kürtlerden vatanı sevmesini bekliyoruz.. bunlarıda göz önüne almanızı isterim
          ne kadar güzel söyledininiz.

adamların görüşüne saygı göstereceğiz. halletmemiz gereken şeyler bunların vatandas olmasını sağlamak.
          değilse adamlara zaten bir şey yapmıyorsun. birde tonla oy hesabı yüzünden imtiyaz tanıyorsun

selahattin demirtaş ı zaten Milletvekili yapmışız. Adam oldukça güzel konuşmus. neymiş hesabı varmıs. he gülüm sikebahçelisi, gs lisi, bjk lisi ile hesaplarını gördü. ha adam gider yarin fb nin hakkı yendi edebiyatı yaparsa ilk serefsiz ben derim
          13 Vitor Hugo

Yorum

• Hotaman
            • 04.05.2007
            • 2850
            • Öğrenci
            • İstanbul

İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi
            Sadece pkk partisi değildi Büyük Birlik Partisi genel başkanı çok net ifadelerle şikeci demiş. Bizimle hatta bizdende ağır cümleler kullanmıstır biz ne yaptık % 1.5 oy verip yolladık

buyrun dinleyin..
            Fazla bile vermişiz bizim millet adam olana oy vermez zaten.
            Bu arada umarım başlık kapatılmaz, bence tartışma çok yönlü fikir veriyor. Gerçi olay artık Trabzonsporla ilgili değil gibi...

Konuya tekrar dönersek Herhangi bir şekilde Apo'yu referans gösteren biri benim gözümde siyaset değil tehtit üretiyordur. Ancak bdpye bu kadar karşı olup mevcut iktidarı övme çabaları çakışmaktadır. Daha önce de yazdım, demirtaş Suriye ile savaş çıkarmak için kendi karakolumuzu vurmayı düşünen/tartışan zihniyetten daha terörist değil.

Yorum

• ibrahim
              • 02.09.2007
              • 15247
              • Elektrikci
              • Almanya

AW: Selahattin Demirtaş: Şike Yasasının Değiştirilmesi Utanılacak Bir Süreçtir

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi

...

selahattin demirtaş ı zaten Milletvekili yapmışız. Adam oldukça güzel konuşmus. neymiş hesabı varmıs. he gülüm sikebahçelisi, gs lisi, bjk lisi ile hesaplarını gördü. ha adam gider yarin fb nin hakkı yendi edebiyatı yaparsa ilk serefsiz ben derim
              Aynen. Daha öncede söyledim, Trabzonspor penceresinden bakıyorum tüm siyasi kişi(liksiz)lere. Hakkımıza tecavüz eden akp chp mhp benim için tukaka ise bdp ve diğer haklıya hakkını verenler tam tersidir.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bodozlama
                • 29.05.2004
                • 362
                • Uzak Doğu

İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi
                Ulan arkadaş madem pkk ya bu kadar kızgınsınız, onunla olsa da görüşenlere, apoyla masaya oturanlara, habur da eli kanlı teröristleri 1 saatte serbest bırakanlara, k.ırakta kendi elimizle kürt devleti kurduranlara, evet evet sağa sola bakıp anlamamazlıktan gelmeyin size diyorum akp liler kendi partinize neden bu tepkileri göstermiyorsunuz?
                Diyecek başka bir şey yok. Yorumlara bakınca bizim millet için aklıma nedense bir atasözü geldi.

"Tutmayın küçük enişteyi"
                Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                1-Mahmut Hoca
                2-TRABZONSPOR

Yorum

• Kaya
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 16.07.1999
                  • 28568
                  • Müfettiş
                  • İzmir

Demirtaş ve Tayyip arasındaki büyük işbirliğini göremeyenler kördür...

Ve inatla dioyorum ki;

Bizim tepkimiz Pkk ve pkk lılaradır...

Kürtler'e deildir. Onlar bizim kardeşimizdir. Öyle kalacaktır.

Siz farklı göstermeye çalışasanız bişe bu böyledir...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Muhteva
                    • 28.09.2013
                    • 4550
                    • Müteahhit
                    • Balıkesir

Her zaman söylediğim gibi Türkiye'de benim gördüğüm hayatta olan en olgun ve zeki siyasetçi Demirtaş ama karşı safta onun için yuhalanacaktır
                    Oy kaygısı güden adam hiç kusura bakmayın ama feneri yalayabildiği kadar yalar yok eğer adaletse düşüncesi doğruyu açıkça söyler kimseden çekinmez..!
                    Hayat felsefesi ve davası çok farklı olabilir ben buna bakmam söylediğine bakarım doğruyu kim söylerse söylesin doğrudur..
                    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                    Komünar..

Yorum

• Muhteva
                      • 28.09.2013
                      • 4550
                      • Müteahhit
                      • Balıkesir

İlk olarak angraf tarafından gönderildi
                      Gaylerden Lezbiyenlerden Transeksüellerden Alevilerden LGBT den oy istiyen Selo şimdide Trabzonsporlulardan destek istiyor. Amacı oy yükseltmek. Sapık oluşumu BDP Trabzonspora alttan alttan oynamaya başlamış. Uzak durun bizden .
                      Cinsel tercih ne zamandan beri sapıklık oldu..? Alevi olmakta size göre sapıklık sanırım

Bu çağda hala bu tür söylemler de bulunmak komik gerçekten..

Bu insanlar bu ülkenin vatandaşıysa doğal olarak oy haklarıda var onları yok sayamazsınız..

Tabi Tayyip çıkıp benim lezbiyen kardeşlerim,benim gay kardeşlerim bu seçimde inşallah mührü bize basacaklar diyemiyor tabandan tepki yağar sonra
                      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

• Uğurtan
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 25.02.2006
                        • 10680
                        • Öğrenci
                        • Ankara

Lağım diyen aynaya baksın.

Klavyeden kendine kişilik oluşturmasın.

İnsanların yüzüne diyemeyeceği şeyi yazmasın.

1 numaralı beşeri ilişki kuralıdır.
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• melekcilingir
                          • 12.12.2005
                          • 1536
                          • Kuzey Amerika

Arkadaşlar hakikaten olmuyor ama. Tamam itinalı yazıyor birçok kişi ama, sinirler gerilince yine Hrant lafı sıkışmış araya. Yapmayın şunu lütfen. Gerçekten aklım çıkıyor yerinden. Ben Hrant'ın komşusuyum. Birçok Ermeni arkadaşım da kardeşimdir. Şu nefret söyleminden arının artık lütfen. Kendiniz için arının. İnsan olabilmek için yapın bunu. Anlamıyorsunuz çok belli. Anlasanız böyle konuşamazsınız.

Ben geçen sene ırkçılık üzerine bir başlık açmıştım. Hiç de öyle siyaset konuşmak için değil, dilde saklı ırkçı ifadeleri bulup çıkarmak için. Çok da keyifli bir tartışma gidiyordu. Bence bizim foruma çok gerekli. Çünkü kimseyi incitmeden (çünkü hiçbir siyasi tartışmaya girmeye gerek kalmadan yapılabilecek bir tartışma) neyi daha doğru ve özenli ifade edeceğimizi konuşabiliriz.

Son olarak siyasi bir şey yazacağım. Barış iyidir, insanı iyileştirir. Barış yaralarımıza en iyi gelecek şeydir.

Sevgiler...

Yorum

• Halit M. MOLLASALİHOĞLU

Değerli arkadaşlar;

Bu konu fazlasıyla bizim konumuzun ve amacımızın dışına çıkmıştır.

Birbirimizi kıracak ve rencide edecek seviyeye gelen bu ve benzer nezaketteki konuların tartışma yeri BMN değildir.

Bu başlıkla görülmüştür ki asıl önceliği asla Trabzonspor olmayan ve olmayacak olan siyasileri elimizden geldiğince futboldan ve Trabzonsporumuzdan uzak tutmaya çalışmamız gerekirken tam da meclisimizin göbeğine yerleştirmemiz zaman ve emek kaybından başka bir getirisi olmayan bir tutumdur.

Şahsi kanaatimce başlangıçta BMN Forumlarına taşınması hata olan bu konuyu anlayışınıza sığınarak kilitliyorum.

Siyasileri, hiç birini diğerinden ayırmadan kendi "kirli çıkarlar tiyatrosuna" terketmeyi öneriyorum.

Saygılar, sevgiler.
                            En son Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından düzenlendi; 06.08.2014, 05:04.
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...