Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'da Dev Ulusoy Posteri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak altancakular tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu neye benzer bilir misiniz

mehmet ali yılmazın posteri alisamiyen de
    sadri şener in posteri rüştü saracoğlunda
    faruk özak ın posteri inönünde
    asılmasına benzer

onlarında taraftarlarında satılık olanlar olmasına rağmen sizce razı olurlar mı?

el cevap
    burası gese nin mabetidir.
    zinhar. asla olmaz.

nasıl demişti istanbulun fethinde papaz efendi
    "istanbul da kardinal külahı görmektense osmanlı sarığı görmeyi yeğlerim"
    Aynen katılıyorum.

"Ulusoy para vermiş poster açtırmış" kolaylığında incelememek gerek bu olayı. Yukarıda bahsi geçen posterleri Ali Sami Yen'de, Şükrü Saracoğlu'nda, İnönü'de açtırmak için kaç para gerekir?

Bu olayla gözümüzün önüne serilen acı gerçek şu: Trabzonspor'un efsaneliği filan kalmamış ortada. Trabzonspor tamamen bitmiş. Bu kadar basit.

Yorum

onu yapanlar 10kişiyi geçmez... öyle düşünenlerde... haluk ulusoy trabzona bir tesis kazandırdı.. ama şimdi onun bile kokusu çıktı... sen o mevkiye gelmişsin ve böyle bir tesis yapmışsın.. çok mu? biraz mütevazı olsana...
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        onu yapanlar 10kişiyi geçmez... öyle düşünenlerde... haluk ulusoy trabzona bir tesis kazandırdı.. ama şimdi onun bile kokusu çıktı... sen o mevkiye gelmişsin ve böyle bir tesis yapmışsın.. çok mu? biraz mütevazı olsana...
        kazandırdığı tesis kullanılamıyor molozda çöplüğün yanında böyle bir tesis yaptırısan böyle olur işte....

Yorum

Herşey bir yana Beşiktaş, Fener ve G.S. den hiçbirinin stadında başaka takımı tuttuğu bilinen birinin posteri asılmaz zaten sportif başarımız yok yıllardır tek kalan şey var olduğunu düşündüğümüz bir takım değerler ama ne yazıkki o kadar aşağılıkça şeyler yapılıyorki gittikçe küçülüyoruz bi gün bunu söyleyeceğimi deseler inanmazdım ama yavaş yavaş vasat bir takım oluyoruz büyük takım olgusunu oluşturan her türlü meziyetten yoksunlaşıyoruz her alanda, sahada bile durum bu 1-2 tane vasat adamı, senede 2 maç oynayan sahte kahrmanları kurtarıcı olarak görüyoruz. Yazık bu takımı çıkarsız safça destekleyen 100 binlere yazık

Yorum

o pankartıu acanlar kadar gorupte ses etmeyenlerde aynı ölçüde suçlulardır. kimse mi görmedi o pankartı. yazık.

taraftarların içinde şerefliler şerefsizler kadar cesur olmadıkça hiç bir işi dogru ve duzgun yapamayız.

Yorum

akşam neye yancağıma yandım.çok samimi olduğum eski bir arkadaşım aradı maçtan sonra . dedim şimdi konuşmayalım bir yandn sinirliyim bir yandan içim yanıyor dedim. neden dedi sebebini yarın bir spor gaztesi al görürsün dedim.hala o stda bu poster sokuluyor ya . haluk ulusoy denince aklıma metin abinin bahsettiği gs maçı geliyor taraftarımızın dünyanın hiç bir yerinde olmayan maç izleme hakkı elinden alınarak çopla sopayla dışarı çıkarıldığı maç . hakemin faciyasını zaten biliyoz o maçtaki. ayrıca aynı sezon haluk beyin baştacı kuddüsü bey tarafından antalyada katledildiğimizi hala unutamadık.yazık bize her şeyimizi kaybetmişiz koskoca Trabzonspor taraftarı 500 kişilik (ben burda o sıfatı onlara söylemim trabzon insanı ona layık deil) bir gurubu engelleyemiyor ya tamamen tükenmişiz artık.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hemen aklıma ilk gelenleri söylüyeyim onun döneminde az daha küme düşüyorduk. ve birde hiç aklımdan çıkmayacak olan...

Tüm spor kamuoyunca tasdik edilen İstanbul'da katledildiğimiz gs maçı sonrası.

-Haluk Ulusoy : Bana göre Mutlu Çelik mükemmel maç yönetmiştir.

Herhalde arkadaşların bu hoşuna gitmiş olacak ki...

Bende ufak bişey ekleyeyim küme düşme tehlikesi yaşadığımız sezonda gs nin roma maçından sonra apar topar romadam maçı teyir edip ileri bir tarihte bizi bülent uzun'a Trabzonda katlettirmiştir.Düşünün gs yi şamp.yapmak için memleketinin takımının küme düşme tehlikesi yaşamasına göz yummuştur.

Yorum

Hüseyin'e küfür ettikleri gibi bize hiçbir faydası olmayan Haluk Ulusoyun posterini asıyorlar.(Sadece o taraftarlar)Bana ne Haluk Ulusoy'dan.Poster açacaksan anlamlı bir şey aç.Başka yerde Çılgınlar ne güzel yaptı bu maçta.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

o posteri açanlar Trabzonsporlu olamaz,eşyanın tabiatına aykırı bir durum bu.yok illakı biz Trabzonsporluyuz diyorlarsa çok saf olmalılar...
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Pankart Maratondaki Farozlular Tarafından asılmış!

Yorum

Ne demisler: Parayi veren düdügü calar !!!

Cok yazik Taraftarlarimiz ne hallere düstü. Neden böyle oluyor hayret birsey...
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

açılmasının yanlış olduğunu geçtik, neden açıldı onu merak ediyorum. yani durduk yere haluk ulusoy posteri ne alaka.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

onu acanlara iyi bir dayak atmak gerekirdi orda
                            maratondaki milletde rahatsiz olmamis actirmislar
                            onu acanlar serefsiz degilde ne peki
                            ulusoy trabzonluymus bu zamana kadar ne faydasi oldu ts ye

Yorum

hüzün

aynı kader umut beklenti sonrası hüzün sıkıntı stres ve acı.bunları yaşamaktan bıktım.trabzondakilere yani taraftarlara allah sabır versin.biz ne zaman güleceğiz.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

yazıklar olsun.daha başka söz bulamıyorum.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X