Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'da Dev Ulusoy Posteri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ulaaa anlamadım, biz.
    "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ"
    diye pankart yaptırıyoruz güvenlik güçleri actırmıyo.
    adamlar koskoca posteri sokup acıyorlar.
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ulaaa anlamadım, biz.
      "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ"
      diye pankart yaptırıyoruz güvenlik güçleri actırmıyo.
      adamlar koskoca posteri sokup acıyorlar.

işte bende burayı anlamıyorum
      Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

bu neye benzer bilir misiniz

mehmet ali yılmazın posteri alisamiyen de
        sadri şener in posteri rüştü saracoğlunda
        faruk özak ın posteri inönünde
        asılmasına benzer

onlarında taraftarlarında satılık olanlar olmasına rağmen sizce razı olurlar mı?

el cevap
        burası gese nin mabetidir.
        zinhar. asla olmaz.

nasıl demişti istanbulun fethinde papaz efendi
        "istanbul da kardinal külahı görmektense osmanlı sarığı görmeyi yeğlerim"

Yorum

tükenmişiz de haberimiz yokk
          maaşallah..

tribünde böyle taraftar, sahada böyle futbolcular, kulübede böyle teknik adam yönetimde böyle mütahhitler olursa yapacak ne kalır ki geriye...

gerçi hepsinden önemlisi densizliği de aşan poster olayını yaratan taraftar yaa... küçülmüşlüğün alçalmışlığın kırmızı çizgilerle belirtilmiş hali...

yanlış anlaşılmasın trabzonspor asla küçülmeyecek ama, trabzonspor böyleleri yüzünden küçülmüşlerin oyuncağı olacak..

kafam dumanlı
          bu arada bu adam yüzünden nem ulusoy bileti almazken nasıl posteri açılır anlamıyorum. kaç sene sınırsız yolculuk sözü aldılar ki aceppp..

ÇILGINLAR KOCAMAN ALKIŞLAR SİZLERE ne olursa olsun trabzonsporu adam gibi desteklediğiniz için

Yorum

İlk olarak pukay61revolt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işte bende burayı anlamıyorum
            ist.bjk macında o pankartı içeriye sokmak için yaptıklarımı anlatsam kimse inanmaz . o pankartı açmak için yaptıhımız kavgaları. METİN ABİ AHMET ABİ bilir. ama bize pankartı açtırmadılar. pankarta
            "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" yazıyordu . ve bize bunu açtırmadılar.
            acılmama nedenide ulusoy yönetinin verdiği karar (her türlü) pankar-poter-afış kesinlikle YASAK
            En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 31.10.2006, 11:44.
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi
              ya onun icin pankart acanlara sorarim Ulusoy Trabzon icin ne yaptida o adami destekleme babindan poster actiniz.
              Hemen aklıma ilk gelenleri söylüyeyim onun döneminde az daha küme düşüyorduk. ve birde hiç aklımdan çıkmayacak olan...

Tüm spor kamuoyunca tasdik edilen İstanbul'da katledildiğimiz gs maçı sonrası.

-Haluk Ulusoy : Bana göre Mutlu Çelik mükemmel maç yönetmiştir.

Herhalde arkadaşların bu hoşuna gitmiş olacak ki...
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

bu arada eşitsizlik de yapmasınlar yüce beyinli arkadaşlar..

gelecek maç Levent Bıçakcı...

Bir Sonraki maçta da Süleyman Seba posterleriye donatsınlar ortalığı

Yorum

vallah ulusoy TRABZONSPORUMUZ için ne yapmışta bu pankartı açıyorlar at gözüyle bakıyorlar diğer kulüpleri kollarken bizi hep arkadan vuruyor şerefsiz kişiliksiz insanlar bunlara nasıl sempati duyarlar anlamadım

Yorum

arkadaslar bende maraton trubundeydım bu olayı farketemedım ama merak edıyorum pankart hangı tarafta açıldı taraftarlar dernegının oldugu denız tarafındakı maratondamı yoksa yol tarafındakı taraftarlar bırlıgının oldugu yerdemı açıldı ben yol tarafındakı maratondaaydım ama bu pankartı goremedım bu konuda bılgısı olan varsa bılgılendırırse bızı çok ıyı olur
                    sorma neden...
                    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Arkadaşlar bu gidişle ancak yaptıklarımızın ceremesini çekeriz....

Hala birileri çıkıpta Trabzonspora karşı hiç bir yararı olmayan aksine zararı olan bir adamın!!! şakşakçılığını yapıyorsa ve kendini bu takımın bir taraftarı olarak görüyorsa yazıklar olsun...

Bu takım birçok badireler atlattı ama hiçbir zaman adı geçen şahıs olumlu bir yaptırımda bulunmadı... eğer aksini iddi eden varsa tartışmaya hazırım...

Eğer birilerinin pankartı asılacaksa; o pankartta resmi olacaklar bellidir; bu takımı şampiyonluğa taşıyan şahıslar... Onların yarattığı devrime klarşı büyük bir terbiyesizliktir...

Kimse bu takımın adına bazı şeyleri yapmaya hakkı yoktur...

Yorum

trabzonlu olsun olmasın.. bu adam her türlü pislik işin içinde.. gs yi bırakıp ts liyim dese de bu adi adamı sevecekmiyiz.. pislikte MAY ın bir iki gömlek aşağısı bir tip.. poster açan paralı .......e ne diyeyim bilmiyorum.. mağlubiyetten bile rezalet bir durum!..
                        .............
                        'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                        ............

Yorum

Bu maçta hemde İstiklal marşı çalınırken böyle çıkar posterleri asanlara yazıklar olsun.Düşün artık Trabzonun yakasından.Haluk Ulusoy'a yalakalık yapanlar rahat bırakın Trabzonsporumuzu...Sizin neyinize Trabzonsporu tutmak,onu ancak çıkarlarınız için kullanmaya kalkarsınız.Yazıklar olsun hepinize...
                          Ne çekiyorsak şu Trabzondaki zihniyetten çekiyoruz.Tek kurtuluş 2 sene Trabzonu o şehirden uzakta bir yerde maçlarını oynatmak.Belki bu takımının değerini anlarlar.Kimse Trabzonspor'u çıkar odağı olarak görmesin.Bu zihniyet; tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya,yok olmaya mahkumdur.
                          Hüseyine gösterdiğimiz tepkinin onda birini şu posteri açanlara gösterseydinizya!...Yazıklar olsun hepinize, en azından Hüseyin bu forma için ter akıtıyor ama kapasiteside belli...Ya Ulusoy efendi ne yapıyor bu takım için?

Ulusoy istifa,Ulusoy istifa,Ulusoy istifa...
                          Ulusoy defol Ulusoy defol Ulusoy defol
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

ya net bi şekilde haluk ulusoy verdi parayı açtırdı pankartı...sonucu haluk ulusoya hemşerilerinden destek var dedirtmek için...belki haluğunda haberi yoktur pankart işinden, şakşakçıları çok çünkü onlar yapmışlardır biz burda çalışıyoruz hesabı...
                            hespsız küçük adam...
                            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

maçı izlemek için kahveye gittim ve yerimi aldım. bir müddet sonra istiklal marşı sırasında maraton tribününde açılan meymenetsiz herifin posterini görünce şok oldum. belli ki orada iyi bir alışveriş dönmüş ve bu işi çevirenleri kınıyorum ama ben oradaki gerçek trabzonspor taraftarına sesleniyorum, neden buna engel olmadınız. trabzonspora hiçbir katkısı olmayan aksine hep zararını çektiğimiz birinin dev posterinin bizim stadımızda işi ne. gerçekten trabzonspor kendi değerlerini kaybetme ve kaybettirilme yolunda hızla ilerliyor. çok üzülüyorum ama trabzonspor çöküş dönenine girmiş ve eğer bir dur diyen çıkmazsa bizim bağırış çağırışımız arasında kimsenin saygı duymadığı sıradan bir anadolu takımına dönecektir. umarım böyle olmaz. bence buna ilk dur diyecek olan gerçek trabzonspor taraftarının trabzonda bu ışığı göstermesidir.
                              herkese saygılar...
                              Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

yani o pankartı görünce gerçekten çok şaşırdım..bence ve birçok trabzonspor taraftarınında inandığı gibi haluk ulusoynun bize zerre kadar faydası yoktur...haluk ulusoynun şakkakçılığını yapanları şiddetle kınıyorum......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X