Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özür Dile Marcelinho!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
    » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
    » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
    » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 01.11.2006, 16:16.

Yorum

• şimdi adama hakaret etmeye de mi başladık. böyle adamlar oldumu yanına oynayacak topçu lazım. ben takımda hüseyinden başka kimseye suç bulmuyorum. oda ezelden beri öyle geldi öyle gider. marce yıldız dır. bizde oynayamaması aksini göstermez. senin ziya dediğin t. traktör bu futbolcuyu kazanma uğruna birkere yanına alıp konuştu mu? yoksa sıkışınca taraftarın önünemi attı. sene başından beri bi istatistik yapsalar en isabetli pasları kim yapmış adam fark atar.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takım ne hallerde biz hala özür dile marcelinhoyla uğraşıyoruz

Yazik yazik
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Kemençeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen imzan olmussun zaten.
          En son Gürkan tarafından düzenlendi; 01.11.2006, 16:20.

Yorum

• marcelınho geldıgınden berı ona tek bıse yaptıkmı??
            bence marcelınhoyu motıve edecek bıseler yapmalıyız..
            baslıkla ılgılıde sunu dıycem
            "once huseyın ozur dılesın taraftardan,bize cektırdıklerı ıcın"
            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Ziya Doğan'ın basın toplantısından.Hayırlı olsun;

Marcelinho ceza alacak
              Brezilyalı yıldız oyuncu Marcelinho'nun Vestel Manisspor maçında formasını attığı için sezon başında belirlenen disiplin talimatı gereğince ceza alacağını da açıklayan Doğan, "Vestel Manisaspor maçında yaptığı davranışın hatalı olduğunu, Türkiye'de bunların hoş karşılanmadığını kendisine anlattım. Bir daha böyle bir davranış içinde olmaması gerektiğini söyledim. Sezon başında yönetim kurulunun uygulamış olduğu disiplin cezası ne ise onun uygulanacağını söyledim. Marcelinho'nun hareketi fazla büyütüldü. Futbolcu olduğumuz dönemlerde kötü giden bir durumda bizler de sinirlendiğimiz dönemler oldu. Bu tür davranışlar futbolcunun ve insanını doğasında var. Artık Marcelinho bu hareketiyle değil, attığı gollerle gündeme gelecek. Ben kendisinden golü düşünmesini istedim, çünkü Gökdeniz ve Ersen Martin'e karşı takımlar önlem alıyor. Bizim ekstra olarak zaman zaman orta sahadan zaman zaman da Marcelinho'nun gol yollarındaki alternatifini çoğaltmamız lazım. Düşünmeden gol olmaz. Şimdi o konuda çalışmalarımız var. İnşallah Marcelinho gol yollarında olacak ve gollerini atacak" görüşünü seslendirdi.
              keyif adamı ..

Yorum

• Ceza alacaktı zaten, herkes bu konuda hemfikir.
                Osman imzanda garip olmuş, Kıbrıs'ta binlerce Türk'ü katleden bir adamın 2 futbolcu gönderilecek diye adının Trabzonspor'la anılması ironi dahi olsa hoş durmamış.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X