Trabzonspor'da Nelerin Değiştiğini Görmek İsterdiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ergin Varlibas
    • 20.02.2012
    • 964
    • Ekonomist
    • İngiltere

Trabzonspor'da Nelerin Değiştiğini Görmek İsterdiniz?

Trabzonspor yönetiminden beklentileriniz nelerdir?

Örnek olarak ;

Yeni bir websitesi

Daha güzel bir forma dizaynı.

Yeni sponsor anlaşması

Daha iyi bir scout ekibi

vs gibi

Fikirleriniz nelerdir?
    Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
  • Fatih Kuloğlu
    • 22.03.2008
    • 2342
    • Öğrenci
    • İstanbul

Trabzonsporda neyin değiştiğini görmek isterdiniz?

Kesinlikle ilk düşüncesi Trabzonspor olan Trabzonspor menfaatleri için herşeyi göze alabilen siyasetten %100 arınmış bir başkan ve yönetim.

2.olarakta başarılı bir oyuncu bulma ekibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yiğit Gayretli
      BMN Yönetim Kurulu
      • 09.12.2005
      • 34536
      • İstanbul

Yönetim
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• salihismet
        • 06.01.2006
        • 4041
        • Maschinenbauer
        • Almanya

Sike davasinin bi sekilde Trabzonsporun yakasindan düsmesini düsürülmesini istiyorum, cünkü hak hukuk
        ve adalet istiyorsak bunu tüm Türkiye icin istemeliyiz, bu is artik Türkiyenin bir sorunudur. Hukuksuzluk sirf futbolda degil
        asagi yukari her alanda vardir.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Ergin Varlibas
          • 20.02.2012
          • 964
          • Ekonomist
          • İngiltere

Sorumda, Trabzon yönetiminden ne beklerdiniz demiştim. Yani Trabzonspor klübünde nelerin değişmiş oludugnu görmek isterdiniz.

Başka örnekler vereyim;

Ben mesela çok güzel bir video klip hazırlanmasını isterdim, antreman sırasında çekilen, taraftırımıza takımımızı sevdirecek, komik ve gaza getiren tarza bir video. Takımın PR videosu gibi birşey.

Bu tarz şeylerden bahsediyorum. Klasik duyduğumuz şeyler değil.

Tabiki size katılıyorum. Trabzonspor yönetimi gerçek bir Trabzon aşığı ve Trabzonsporlu olup, sadece Trabzonspora değil Trabzona da yatırım yapmalıdır.

Yorum

• Ergin Varlibas
            • 20.02.2012
            • 964
            • Ekonomist
            • İngiltere

Başka güzel bir deneme söyle olabilir:

Avrupa maçları için şehirimize gelen yabancı taraftarlara özel turlarlar hazırlansın. Trabzon gezdirilsin, tarihi yerler, güzel restoranlar gezdirilsin. Ülkelerine döndüklerinde Trabzon şehirini ve misafirperverliğini unutmasınlar

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
              • 03.02.2012
              • 28168
              • Metalurji Mühendisi
              • Zonguldak

1- Trabzonspor ile yatıp kalkan bir Başkan ve yönetim

2- Avni Aker'de tüm tribünlerin büyük bir gürültüyle ve ortak tezahürat yapması
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• artvints
                • 20.06.2012
                • 29952
                • öğrenci
                • Bursa

trabzonspor un stat atmosferinin değişmesini isterim.çok garip bir ortam var orda.gruplar bazen kendi arasında bir mücadeleye giriyor.bir taraf çekirdekçi diye suçlanıyor. birincil durum unutuluyor çoğu zaman. oraya maç izlemeye gidiliyor.orda birleşip tezahürat yapmak falan zorunda değilsin.kimse sizin grubu dinlemek zorunda da değil.takımı destekleyecem diye aslında takımdan rol çalıp, ilgiyi kendi üstüne çekmeye çalışıyorsun. bunu değiştirmek için epey bir değişmesi gerekiyor kafaların.

tezahürat bir görev değildir.taraftarın bağırmak takımı ateşlemek gibi görevleri olmaz.bunlar karşılıklı ilişkilerdir.futbolun dili aynıdır, sahada güzel bir hareket gördüğünde taraftar buna tepki verir.veya takım baskı yaptığında taraftar da ayağa kalkar ve bağırmaya başlar.bunlar spontane gelişir.temelde aynı pozisyonlara tepki verileceği için de stadın genelinde benzer atmosferi yakalarsın. ama yok ben illa grup kuracam diiyip.bir de reis seçip, şöyle bağırın ulan diye tribün oluşturursan orda başka şeyler devreye giriyor.üstüne 50 tane de grup var. yaw herkesi rahat bırakın, bireysel bir etkinlik olarak kalsın maç izlemek.

ayrıca bakıyoruz ki birsürü taraftar grubu var.demek ki biz çok sevmiyoruz grup olmayı.ne gerek var kendini zorlamaya, toplumdaki en küçük azınlık olan bireyde kalalım biz. zaten trabzonspor diye bir çatımız var.bunu ayrıca bölmeye gerk yok.illa grup kuracam diyorsan.internet üzerinden platformunu yaparsın.sonra etkinliklerini de yaparsın.ama statta takımı çoşturucam diye, bir de iyi birşey yaptığını zannederek kenarda garip garip şarkılar falan söylemeye gerek yok. başkanın bu konuda bizim özel amigolarımız olacak ve besteler yapacaklar gibi açıklamaları oldu ki, allah korusun diyebiliyorum başka birşey aklıma gelmiyor.

ilk derdim bu, daha söylenecek çok şey var tabi.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 18:21.

Yorum

• cem1990
                  • 02.02.2010
                  • 2499
                  • Yönetici
                  • Rize

Taraftarın değişmesini isterdim
                  Stat da atmosfer isterdim
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Emirhan Makul
                    • 05.11.2006
                    • 29272
                    • Üniversite Öğrencisi
                    • İstanbul

Siyasi şeytanların ve tüm eski yönetici ve futbolcuların toplu halde vefat ettiğini görmek isterdim, ecel ile ama yanlış anlaşılmasın.

Yada takımı yabancı bir iş adamının satın aldığını görmek isterdim.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• artvints
                      • 20.06.2012
                      • 29952
                      • öğrenci
                      • Bursa

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
                      Siyasi şeytanların ve tüm eski yönetici ve futbolcuların toplu halde vefat ettiğini görmek isterdim, ecel ile ama yanlış anlaşılmasın.

Yada takımı yabancı bir iş adamının satın aldığını görmek isterdim.
                      kibarca nesil değişsin isterdim diyebilirdin, böyle açık açık beddua olmuş.

ayrıca yabancı iş adamı diyince http://www.aljazeera.com.tr/belgesel...z-yuruyeceksin şu belgeseli tavsiye ederim. zaten buaray iş adamı falan gelmez çünkü burdaki klüplerden para falan kazanamazsın.marka değeri düşük.dernek bu klüpler.daha beter orçlandırıp giderler, tabi iş biliyorlarsa farklı olabilir durum.ama o zaman da taraftarlık aidiyetin de sıkıntı oluyor.ben adamın şirketini niye destekleyeyim.bir bordo mavi renk kalıyor geriye. en iyisini almanya uyguluyor.yüzde 51 taraftarda her zaman.

Yorum

• ibrahim
                        • 02.09.2007
                        • 15247
                        • Elektrikci
                        • Almanya

AW: Trabzonsporda neyin değiştiğini görmek isterdiniz?

Alt yapıyı komple temizleyip işin ehli hocalarla çalışmalarını isterdim.

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Furkan Özdem
                          • 15.01.2011
                          • 7150
                          • Öğretmen
                          • Ankara

Amatör yönetimler yerine profesyonel bir yönetim. Bu gerçekleştikten sonra gerisi gelir zaten... (forma dizaynı, kulüp ekonomisi, web site, transferler, scout ekibi, sponsorlar vs)
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Muhammet YILMAZ
                            • 14.07.2013
                            • 4626
                            • Mühendis
                            • Elazığ

Oyuncu izleme ekibine gerek yok Trabzon zaten oyuncu fabrikası değil mi? Önemli olan alt yapıyı değiştirmek elimde fırsat olsa alt yapıyı geliştirmek isterdim.Oradaki torpilli hocaları,oyuncuları temizlemek geleceğimiz adına en büyük iş olur.
                            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Adem Akyüz'

Ynt: Trabzonsporda neyin değiştiğini görmek isterdiniz?

Taraftarın kafa yapısını değiştirmek isterdim. Rüzgâra göre hareket etmeyen, bir galibiyetle şampiyonluk şarkısı söylerken, bir mağlubiyetle küfürler savurmaya başlayamayan; oyuncunun güzel bir hareketiyle onu göklere çıkartırken, en küçük hatasında yerden yere vurmayan bir taraftar isterim. 50 parçaya bölünmüş, her kafadan ayrı bir ses çıkan, ortak bir karar üzerinde birleşmeyen taraftar değilde " Tek ses " bir taraftarın olmasını isterim.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...