Geri dönüş alan olursa bana bildirsin lütfen.
UEFA'nın 17 Temmuz'da Alacağı Karar Öncesi Avrupa Kamuoyuna Twitter'dan Bildirim!
Daraltma
X
-
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.” -
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @Ian_Ladyman_DM
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @JWTelegraph
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @leifby
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @fiene
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @amylawrence71
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @chrisbevan_bbc
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @JLSanchez78
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @angelomangiante
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @AS_CarmenColino
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @gutjahr
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @annabrolin
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @LaurensJulien
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @olawenstrom
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @PeteGravesSky
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @laura_mail
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @jonas_dahlquist
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @dperezdeportes
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @AleAntinelli
#matchfixinginturkey CAS: Sanction against fenerbahce should be more severe but UEFA? Read this! @lisaocarroll
copy paste leyen elleriniz dert görmesinEn son Emre İskender tarafından düzenlendi; 05.07.2014, 15:18.Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Read This! değil Please Read kullanıyoruz
))
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
You must read this!!! yazacam... Hatta If you dont read,.....desem anlar mı ki
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
Yukarı!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Arkadaşlar,
Bu çalışma çok etkili oldu,
Fazlaca şikayet eden çıktı bu konuda
Lütfen bu çalışmayı tekrar edin ve insanları bezdirin.
Çok faydalı olacağını size garanti ederim.StopMatchFixing.ComYorum
-
Her isme tek tek twit atılmıştır.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Aynen öyle aynen.
Yine kendimizi yüksek düşüncelere kaptırıyoruz, birde dalga geçiyoruz yok kaç lig düşer yok kupa nasıl gelsin, yahu bu işin sonunda avrupa kupalarından elenip ceza alacak olan biziz hatta tazminat ödeyecek olan halen daha işin ciddiyetini anlayan yok, adamların arkasında koskoca adalet yoksunu Türkiye Cumhuriyeti var, hangimiz yada hangimizin toplayacağı bir oluşum T.C. 'den güçlü olacak şaka mı yapıyorsunuz adamlar koskoca meclisi tüm medya ve ünlü şahsiyetleri emir eri etti biz neye inanıyoruz halen daha bilmiyorum, bu işin aklanmasına 1-2 sene kaldı maximum dava tamamen kapanacak öyle kapanacak ki akıl mantık erdiremeyeceksiniz, ben erdirecem çünkü kendimi hazırladım çünkü inanmıyorum sizde inanmayın haaa mail atalım twit atalım protesto yapalım amenna eyvallah ama inanmayın üzülürsünüz.
17 Temmuz'da çıkacak kararı açıklıyorum.
"Sevgili TFF neden bu adamlarla ceza vermedin sanırım bunlar yasak şeyler yapmışlar, bir ara ceza ver, FB'nin cezası bitiyor bu sene de sivasla eskişehire verdik 1-2 seneye biz kabul ederiz sen ceza ver ama bak vermezsen neler yaparız neler, çok kötü şeyler yaparız, sevgili TFF başbakanınıza ve iktidarınıza selamlar, sizi korkuttuğumuzu onlara söyleyin belki bir az daha rüşvet verirler bize de bizde sizi korkutmayız, duyduğumuza göre CAS'dan korkmuşsunuz sıkıntı etmeyin, siz parayı yüklü gönderin onu da bağlarız, hem isterseniz sizde bağlayabilirsiniz koskoca dünya lideri başbakanınız var, neyse yapmayın böyle bak vallahi sanırım çok büyük yaptırımlar yolda geliyor neyse Allah'a emanet olun görüşmek üzere"
UEFA'nın 17 temmuzda yapacağı açıklamanın tercümesi arkadaşlar, boşuna beklemeyin, çeviri de yaptırtmayın ben çevirdim.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Emirhan haklı demeyeceğim...
Adaletin üstün olmadığı tek bir yer yok bu dünyada,er yada geç sonuç belli...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
forumun linkini tivitlere ekleyin arkadaşlar tag'a girdim baktım çğu kişi konunun linkini eklememiş..Yorum
-
Ynt: UEFA'nın 17 Temmuz'da Alacağı Karar Öncesi Avrupa Kamuoyuna Twitter'dan Bildirim
Şu başlık sabitlenmiş gibi sürekli yukarda kalmalı.
Son 6 gün devammmmmmm.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum