Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CHP'nin "Şike Aklama Kanun Teklifi" Hakkında Bildirimizdir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

biraz empati yapıyorum doğulu diye aşağılanan vatandaşlarımızı daha iyi anlıyorum şimdi.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

Böyle bir teklifin verileceğini az çok tahmin ediyordum ama ilk hangi partinin vereceğini tahmin edemiyordum. Bravo chp birinci geldin şey madalyası takmaya hak kazandın
      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

chp
        ilkesiz chp
        omurgasız chp

Tüm yurdu kucaklayacağına aziz yıldırım ın kucağında oy bekleyen aptal chp

ama derin Trabzon a katılıyorum. Bu hareketi Trabzon oylarını arttıracaktır. insan fıtratı bu seversen döver. döversen sever
        13 Vitor Hugo

Yorum

İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Chp ye hiç kızmıyorum adamlar haklı, baktılarki akp Trabzonun anasını ağlattı seçimde oy rekoru kırdı, onlarda anladı formülü "deveye diken Trabzonluya hakkını yiyen yaranır".

Afferin chp bidaki seçimde akp ile birlikte oyları bölüşürsünüz, ama daha tam bir akp olamadınız büyük ihtimal %51 e %49 la kaybedersiniz az daha dalga geçmeniz lazım Trabzonla
          Aynen boyle vurucu olmasi lazim mesela ''Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik'' gibi cumleler oylari esitler.

Yorum

Şike mevzusunda az da olsa konuşan Volkan Canalioğlu cıkıp da mecliste basın açıklaması yapmazsa adam değildir.

Yorum

Çok da umursamıyorum. 2004 yılından beri aynı şeyi söylüyorlar. Öym'de görülen davalara karşılar. Ergenekon, Balyoz, Sarıkız, Ayışığı, Yakamoz gibi davaların yeniden görülmesini yıllarca, şike davasını da son yıllarda işin içine katarak davaların yeniden görülmesini istiyorlar. Yani süpriz birşey yok, beklenen hamlelerini yaptılar. Dün ne diyorlarsa bugün de aynısı söyleyip isteklerini eyleme döküyorlar. Şike davası olmasaydı da aynı teklifi meclise vereceklerdi. Benim için Chp veya Mhp'nin ne dediği, nasıl davrandığı çok önemli değil. Ülkeyi yöneten bunlar değil, yargı, emniyet, bürokrasi, tff, tahkim, kulüp başkanları vs. bu partilerin elinde değil. Bir açıklamayla şikecilerin futbolcularının cezalarını kaldıran da bu partiler değil. Şike'de kulüp ve yöneticileri ayıralım diyen bu partiler değil. Gerekirse Avrupa'ya gitmeyiz diyen bu partiler değil. Mecliste bir araya gelseler de sözleri geçmiyor zaten. Çünkü çoğunluk iktidar partisinde. Kupa'nın Trabzonspor'a verilmesinin önündeki engel bu parti veya ekürileri değil. Ben realiteye bakıyorum. Trabzonspor'a kupasını vermeyen kim/kimlerdir gayet iyi biliyorum.
              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 14:52.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Bu duruma kontra olarak genel seçimde CHP ye %61 oy verelim. Şanımız yürüsün. Yaşasın trabzon seçmeni.

Yorum

Muhalif bir site olarak lanse edilen bir forumun sanki CHP bunları yeni yapıyormuşçasına bir yazı yazılmasını anlamsız ve samimiyetsiz buluyorum..

AKP CHP MHP aynı bokun laciverdi..
                  Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi
                    kırım gibi referendum yapıp rusyaya baglanalım, dogalgaz ve icilebilir su kaynaklarının 5 de 3 rusyada, bakır demir rezervelerinin 5 de 2 si rusyada, adamlar sibirya ormanlarının sahibi, sokmusum turkiyesinede turklugunede.
                    ahahahaha
                    kızlarıda cabası
                    nataşalar bekler bizi
                    Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
                    15.08.14

Yorum

İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi
                      kırım gibi referendum yapıp rusyaya baglanalım, dogalgaz ve icilebilir su kaynaklarının 5 de 3 rusyada, bakır demir rezervelerinin 5 de 2 si rusyada, adamlar sibirya ormanlarının sahibi, sokmusum turkiyesinede turklugunede.
                      Takımımızın adını da Spartak Trabzon yaparız.
                      Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

Seçimden önce aynı şeyleri söylediğimizde üstümüze gelenler olmuştu. Bu yolda yalnızız renktaşlarım , tek başımıza herkese karşı gücümüz yettigince mücadelemizi vermeye çalışıyoruz.

Yorum

Chp nin yeniden yargilama hakkindaki kanun teklifi bugun meclis gundemine gelecekti yanlis hatirlamiyorsam
                          https://twitter.com/AİCKRGL

Yorum

CHP. MHP. AKP.

Alayı şikebahçe ve azizin kurtulması için uğraştı.

Tek gerçek TRABZONSPOR.
                            Bu 3 partiye rağmen kupayı alacağız.
                            Ben inancımı kaybetmedim.
                            Çünkü hakkımız olanı alacağız, kimsenin vermesine gerek yok.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

Yeniden yargilamanin bas aktoru metin fevzioglu ile basbakanin restlesmesi yeniden yargilanma konusunda akp nin alacagi tutumu degistirir mi acaba.sanmiyorum ama
                              https://twitter.com/AİCKRGL

Yorum

Adaleti ve hakkaniyeti savunmayan her kim var ise onları lanetliyorum.CHP-MHP-AKP Lanet Olsun sizin anlayışınıza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X