biraz empati yapıyorum doğulu diye aşağılanan vatandaşlarımızı daha iyi anlıyorum şimdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
CHP'nin "Şike Aklama Kanun Teklifi" Hakkında Bildirimizdir
Daraltma
X
-
Aynen boyle vurucu olmasi lazim mesela ''Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik'' gibi cumleler oylari esitler.İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChp ye hiç kızmıyorum adamlar haklı, baktılarki akp Trabzonun anasını ağlattı seçimde oy rekoru kırdı, onlarda anladı formülü "deveye diken Trabzonluya hakkını yiyen yaranır".
Afferin chp bidaki seçimde akp ile birlikte oyları bölüşürsünüz, ama daha tam bir akp olamadınız büyük ihtimal %51 e %49 la kaybedersiniz az daha dalga geçmeniz lazım Trabzonla
Yorum
-
Çok da umursamıyorum. 2004 yılından beri aynı şeyi söylüyorlar. Öym'de görülen davalara karşılar. Ergenekon, Balyoz, Sarıkız, Ayışığı, Yakamoz gibi davaların yeniden görülmesini yıllarca, şike davasını da son yıllarda işin içine katarak davaların yeniden görülmesini istiyorlar. Yani süpriz birşey yok, beklenen hamlelerini yaptılar. Dün ne diyorlarsa bugün de aynısı söyleyip isteklerini eyleme döküyorlar. Şike davası olmasaydı da aynı teklifi meclise vereceklerdi. Benim için Chp veya Mhp'nin ne dediği, nasıl davrandığı çok önemli değil. Ülkeyi yöneten bunlar değil, yargı, emniyet, bürokrasi, tff, tahkim, kulüp başkanları vs. bu partilerin elinde değil. Bir açıklamayla şikecilerin futbolcularının cezalarını kaldıran da bu partiler değil. Şike'de kulüp ve yöneticileri ayıralım diyen bu partiler değil. Gerekirse Avrupa'ya gitmeyiz diyen bu partiler değil. Mecliste bir araya gelseler de sözleri geçmiyor zaten. Çünkü çoğunluk iktidar partisinde. Kupa'nın Trabzonspor'a verilmesinin önündeki engel bu parti veya ekürileri değil. Ben realiteye bakıyorum. Trabzonspor'a kupasını vermeyen kim/kimlerdir gayet iyi biliyorum.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 14:52.
Yorum
-
ahahahahaİlk olarak lazfather61 tarafından gönderildikırım gibi referendum yapıp rusyaya baglanalım, dogalgaz ve icilebilir su kaynaklarının 5 de 3 rusyada, bakır demir rezervelerinin 5 de 2 si rusyada, adamlar sibirya ormanlarının sahibi, sokmusum turkiyesinede turklugunede.
kızlarıda cabası
nataşalar bekler bizi
Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği15.08.14
Yorum
-
Takımımızın adını da Spartak Trabzon yaparız.İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildikırım gibi referendum yapıp rusyaya baglanalım, dogalgaz ve icilebilir su kaynaklarının 5 de 3 rusyada, bakır demir rezervelerinin 5 de 2 si rusyada, adamlar sibirya ormanlarının sahibi, sokmusum turkiyesinede turklugunede.Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
Chp nin yeniden yargilama hakkindaki kanun teklifi bugun meclis gundemine gelecekti yanlis hatirlamiyorsam
Yorum
-
Yeniden yargilamanin bas aktoru metin fevzioglu ile basbakanin restlesmesi yeniden yargilanma konusunda akp nin alacagi tutumu degistirir mi acaba.sanmiyorum ama
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum