Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig Devri Başladı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Biri Yiğit'i sustursun birazdan gelip alacaklar
    9 # Osvaldo'

Yorum

Yalnız gitmem. Yanıma adam çekerim. Yanar ÇİN yılların
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Düpedüz soygun
        Bordomavi.net

Yorum

Bursaspor maçını mı buldular arkadaş yeni sisteme geçecek..

* *

Trabzonspor, galatasaray ve beşiktaş logolu kartların yıllık ücreti 25, diğer takımlarınki 15 tl olarak belirlenmiş. Benim anlamadığım olay fenerbahçe diğer'e mi giriyor yoksa hiç mi bu işin içine girmemişler ?
          En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 02.04.2014, 21:07.

Yorum

tek kelimeyle soygun. insanlara zorla kredi kartı satmanın yeni yolu. bu saçmalık ortadan kalkana kadar bir daha futbol maçına gitmeyi düşünmüyorum. kağıt biletin üzerine kimlik no yazınca olmuyor muydu da bunu icat ettiler ?

Yorum

İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursaspor maçını mı buldular arkadaş yeni sisteme geçecek..

* *

Trabzonspor, galatasaray ve beşiktaş logolu kartların yıllık ücreti 25, diğer takımlarınki 15 tl olarak belirlenmiş. Benim anlamadığım olay fenerbahçe diğer'e mi giriyor yoksa hiç mi bu işin içine girmemişler ?
              fenerbahçe ptt de olacak muhtemelen
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Suanki biletlerin ustunde zaten tc kimlik nolar var sanirsam
                Ancak olmayipta simdi kimlik nolarini ekleseler bile giselerde simdiki gibi basibozuk bi denetleme oldugu surece karaborsacilik engellenemez.
                Avrupa'da boyle bi uygulamanin olmadigini soyleyen arkadaslarda hakli lakin avrupanin prestijli liglerinde bizimki kadar karaborsacilik, hirsizlik yaygin degil.
                Her ne kadar hukumet karti yandaş bi kurulusa yaptirtmis olsa da bence doğru bi uygulama.
                Ayrica bence bu kartlara tc kimlik nosu ile mesela 1-5 kisilik arasi bilette tanimlanabilmeli
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu işlem tercihli olarak insiyatife bırakılsaydı güzel uygulama derdim.

Bu şekliyle %100 bir fişleme harekatıdır!
                  Yigit fislenmekten bahsetmissinde sen simdiye kadar herkesten bi haber yasadigini mi zannediyodun?
                  Birak bizim hukumeti, abd'nin elinde senin benim yedi gobekten sulalemizin listesi var
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

bunla liglerdeki stad kapatmalari kaldirilacaksa gayet mantikli olay yapanlar ceza alacak yok yine ayni cezalar uygulanacaksa gerek yok bu uygulamaya
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yigit fislenmekten bahsetmissinde sen simdiye kadar herkesten bi haber yasadigini mi zannediyodun?
                      Birak bizim hukumeti, abd'nin elinde senin benim yedi gobekten sulalemizin listesi var
                      Defalarca başkasının bileti ile stada gitmişliğim var.

Demek ki bu bir fişlemeymiş...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

Yalnız gitmem. Yanıma adam çekerim. Yanar ÇİN yılların
                        Seninle girerim mapus damlarına sıkıntı yok
                        9 # Osvaldo'

Yorum

Defalarca başkasının bileti ile stada gitmişliğim var.

Demek ki bu bir fişlemeymiş...
                          Bir defa yigitcim kulube katki yapacagin yerde 'bilet yanmasin diye' baskasin ki ile girmek sence ne kadar etik?
                          Ikincisi benim fislenmekten kastim hayatin geneli icindi.
                          Sayet isini ciddi yapanlar olsaydi maca sadece bilet sahibi girerdi

Yorum

Ynt: Passolig Devri Başladı

Bir defa yigitcim kulube katki yapacagin yerde 'bilet yanmasin diye' baskasin ki ile girmek sence ne kadar etik?
                            Ikincisi benim fislenmekten kastim hayatin geneli icindi.
                            Sayet isini ciddi yapanlar olsaydi maca sadece bilet sahibi girerdi
                            Yahu parasını verdim başkasına bilet aldırdım. Anıl ne katkısı ne etiği? Ne diyorsun Allah aşkına?
                            Ayağa KALK!

Yorum

Yahu parasını verdim başkasına bilet aldırdım. Anıl ne katkısı ne etiği? Ne diyorsun Allah aşkına?
                              Yigit kardesim sayet birine baskasinin bileti ile stada defalarca girmisligim var dersen benim anladigima cikar yol
                              Hayir yasin tutmuyo mu diye baskasina aldirdin dicemde koca adamsin

Yorum

Yigit kardesim sayet birine baskasinin bileti ile stada defalarca girmisligim var dersen benim anladigima cikar yol
                                Hayir yasin tutmuyo mu diye baskasina aldirdin dicemde koca adamsin
                                Konu şu; ücreti mukabilinde aldığım ama başkasının adına kesilmiş bir bilet ile birden çok kez maçlara girdim. Hatta davetiye formatındaki biletler ile Kasımpaşa'nın tribününe de defalarca gittim. Hiç adımı sanımı soran olmadı.

Bu yeni sistemde, turnikeden geçtiğim andan itibaren stadın içinde olduğum bilinecek. Hatta diyelim deplasmana bilet aldım, benim o hafta nereye gideceğim bile bilinecek. Ne gerek var? Neden?

Ayrıca; yukarıdaki mesajlardan birinde "kredi kartı itelemenin yeni yöntemi" minvalinde bir şey yazılmış. Kesinlikle doğru bir tespit...

Yap opsiyonlu bu kart işini, isteyen kullansın...
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim