Bir şey değil adamlar forumu bitirdi, bitiriyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN'ye Yapılan Saldırılar Hakkında Kamuoyu Duyurusu
Daraltma
X
-
Şu anki durumla karşılaşmayacağımızı söyleyebilirim.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyatları biliyoruz önemli olan saldırılara karşı koyup koyamayacağı."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Emin olun tahmin ettiğinizden fazla düşünüyor.İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebmn yonetımı bu sıteye ypılan saldırılar hakkında acıklamadan baska bırsey yapmayı dusunuyormu acaba
Mevcut bir iki durum var. Onlardan sonuç alamazsak buna bakalım Emrah.İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anki durumla karşılaşmayacağımızı söyleyebilirim.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Bana aylık 8000 lira verin sitenin girişinde 7/24 çarpraz tutuş nöbet tutayım.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantu 8.000 TL aylık ödüyormuş mesela öğrendiğimize göre.
T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
sabah 8 den beri deniyorum.. daha yeni girebildim siteye...
Allah kolaylık versin ilgilenen arkadaşlara...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bir kerelik olsa tamam ama sürekli bir gider olduğu için bunu üyelerden almayı düşünmüyoruz. Buna hakkımız yok. Çözüm bulmamız gerek, bulacağız.İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAylık 8000TL ciddi bir maliyet. Daha uygun alternatifler varsa, herkes elinden geldiğince katkı sağlayabilir. Böyle bir kampanya, organizasyon düşünüyor musunuz?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum