maç sonucu ne zaman açıklanacak acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ekim'de Beşiktaş'a 4 Maç Ceza Veren TFF Trabzonspor'a 6 Maç Ceza Verdi (3 Maça İndi)
Daraltma
X
-
hatta elazığspor maçına taraftarımız alınsaydı kesin bir maç daha alırdık elazığ ile beraber:
"Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Elazığspor'a bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, taraftarının Trabzonspor maçında neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle Elazığspor'a bir maç seyircisiz oynamanın yanı sıra 80 bin lira para cezası verildi.""ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
Ynt: Ekim'de Beşiktaş'a 4 Maç Ceza Veren TFF Trabzonspor'a 6 Maç Ceza Verdi (3 Maça İ
İlk olarak derin trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%61 istediler %58 verdiniz.
Siz misiniz %3 eksik veren, alın size 3 maç ceza.
%61 vereydiniz komple iptal olacaktı ceza
# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Iznimi avni akerde mac seyretmek icin almistim oda yalan oldu neysa usaklari yollayacaz ne yapalimİlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye bir mac sarkiyor
İnsan ol evlat!
Yorum
-
Ben esas bayan ve çocuk seyircilerin girebildiği bir maçtan ceza yememizi bekliyorum ki, şöyle bir şanımız yürüsün.İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
aslında boş yere hesap yapıyoruz, yeni kurallarla 4 maç tamamlanmadan kesin 1-2 maç daha ceza alırız.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum