Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Yönetimi Hakkında Bilgilendirme...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gamze'yle İlhan'ı bu molalarını iyi değerlendirmeleri hususunda uyarıyorum

Pınar ve Cem de hoşgelmiş, sefalar getirmişler.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Gamze ve İlhan'a teşekkürler, yeni katılan arkadaşlara başarılar...
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Yetkilerimin alındığı ilk gün, 8 sene üstüne ilk defa ceza almayı planlıyorum BMN'de

Yorum

Güzel günler geçirdik ayrılanlar ile. Katılan arkadaşlar ile de güzellikler göreceğiz inşallah. Umarım herkes için hayırlı olur.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Basarilar arkadaslar...
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Gamze ve İlhan emekleriniz için teşekkürler...
              Yeni arkadaşlara başarılar diliyorum...
              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Gamze ve İlhan'a yürekten teşekkür ediyorum verdikleri emekler yadsınamaz.

Yeni görev alan ve alacak olan arkadaşlarımızada başarılar umarım daim olursunuz.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

hayırlısı olsun
                  Uğur BULUT || TWİTTER ADRESİM

Yorum

Mola veren arkadaşların emeklerine sağlık, yeni başlayan arkadaşları da Allah utandırmasın..
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

Hayırlı olsun BMN için.

Başarılar.
                      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Tekrardan teşekkürler renkdaşlar...
                        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Hayırlı olsun yeni arkadaşlara.. Gamze ve İlhan'a da emekleri için teşekkürler.. Tatilin keyfini çıkartsınlar..

Yorum

Gamze ve İlhan reislere vereceğimiz ilk cezayı iple çekiyorum..
                            Şaka bir yana her ikisi de BordoMavi.Net için önemli, şahsen üzerimde de hakları olan insanlar. Bize kazandırdıkları için teşekkür ederim.

Yeni forum yöneticisi arkadaşlarımıza ise bir kez daha hoşgeldiniz diyorum.

Hayırlı olsun..

Yorum

geçmişlere teşekkür gelmişlere başarılar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Değerli kardeşlerim, mesai arkadaşlarım sevgili İlhan ve Sevgili Gamze'ye harcadıkları zaman ayırdıkları vakit için yürek dolusu teşekkür ederim. İyiki varlar ve iyiki bizimleler.

İzin aldıkları süre boyunca iyice dinlenip aramıza eskisinden daha güçlü daha dinç döneceklerinden zerre şüphe duymuyorum

Sizi seviyoruz koca yürekli insanlar
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X