Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

IFFHS (Dünyanın En İyi Takımları ) Ocak 2014 Raporu Yayınladı 25. Sıradayız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başkanı, teknik direktörü, golcüsü olmayan bir takımken en iyisi olduğumuza göre bu üçüne sahip olunca ?

Yorum

tenekeden liste...
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

anıl çevik, fatih öztürk, alika 87....bu 3 hesabın akçay tarafından yönetildiğinden şüpheleniyorum...ne zaman msjlarına baksam yok mra da mra şu kadar kepazelikten sonra hala mra...kraldan çok kralcılık bu olsa gerek...neyse herkesin bi görüşü var napalım sadece anlamakta güçlük çekiyorum...

Yorum

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anıl çevik, fatih öztürk, alika 87....bu 3 hesabın akçay tarafından yönetildiğinden şüpheleniyorum...ne zaman msjlarına baksam yok mra da mra şu kadar kepazelikten sonra hala mra...kraldan çok kralcılık bu olsa gerek...neyse herkesin bi görüşü var napalım sadece anlamakta güçlük çekiyorum...
          arkadaşım bunun anlamı benim açımdan saygıdır.
          Ben Trabzonspor'un iyisiyle kötüsüyle tüm değerlerine saygı gösteriyorum.
          Hayatımda hiç bir Trabzonspor'lu teknik adama, futbolcuya, yöneticiye küfür etmedim etmem de.
          Ki yönetimdekilerle dünya görüşüm iki ayrı uçta olsa da.
          Ben gereken eleştiriyi yapıyorum.
          Ancak aradığın şeyler hakaret, küfür, aşağılama ise yanlış kapıdasın.
          Sonuçta herkes hakettiğini yaşayacaktır.
          Reşit hoca'da bunu yaşadı.
          Sıra yönetim de.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

Çok saçma bi sıralama Basel,Rubin Kazan nedir Dortmundu koymamış adamlar ve Ğs 55.
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Arkadaslar bir de bu ocak ayi siralamasi
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

AW: IFFHS (Dünyanın En İyi Takımları ) Ocak 2014 Raporu Yayınladı 25. Sıradayız

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşım bunun anlamı benim açımdan saygıdır.
                Ben Trabzonspor'un iyisiyle kötüsüyle tüm değerlerine saygı gösteriyorum.
                Hayatımda hiç bir Trabzonspor'lu teknik adama, futbolcuya, yöneticiye küfür etmedim etmem de.
                Ki yönetimdekilerle dünya görüşüm iki ayrı uçta olsa da.
                Ben gereken eleştiriyi yapıyorum.
                Ancak aradığın şeyler hakaret, küfür, aşağılama ise yanlış kapıdasın.
                Sonuçta herkes hakettiğini yaşayacaktır.
                Reşit hoca'da bunu yaşadı.
                Sıra yönetim de.
                Mustafa hocanın tek hatası nefsine yenik düşüp bu işe bu yönetimle atılması.

Kolay değil 30 sene bu şansı bekledi, bunun için uğraştı, çabaladı. En çok yaklaştığı sene ise şanssızlığına bu yönetim başa geldi.

Sportif direktör, alt yapı koordinatörü, maddi külfetten kurtulup alt yapıdaki oyunculara önem verme (hocanın felsefesine uygun olan), hakkımız olan kupayı alma sözlerinin hiç birini tutmayıp, bir kaç şımarık bakan çocuğunun ağzına bakarak bir önceki yönetimin hatalarını (günü kurtarma politikası yani kulübü uzun vadede yüksek miktarda zarara sokan, taraftarın gönlünü anlık hoş tutacak riskli transferler) tekrarlayıp işleri iyice içinden çıkılmaz bir noktaya gelmesinin kabahati onun başına patladı doğal olarak.

Ben iddiamın arkasındayım hala. Profesyonel yönetilen her takımda iş yapar Mustafa hoca. Bunun için gerekli bilgi birikim var kendisinde. (Büyük takım baskısına karşı koyabilme kabiliyeti dışında)

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 13.02.2014, 02:07.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

ADIN BİLE YETİYOR TRABZONUM

AMA O ASİL FORMAYI SANA YARAŞIR BİÇİMDE TAŞIYACAK OYUNCULAR LAZIM (Onur ve Olcan hariç)
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Nasıl ki kim olduğun kadar kimlerle olduğun önemlidir futbol'da da durum biraz öyledir. Kimlerle oynadık ?
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

bu haberi nedense lig tv android de hiç göremedim acaba ts listede en üstte olduğu için mi? normal de her ay verirlerdi insanın gözünün içine soka soka..

bu mesaj galaxy s4 cihazımdan gönderildi

Yorum

İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu haberi nedense lig tv android de hiç göremedim acaba ts listede en üstte olduğu için mi? normal de her ay verirlerdi insanın gözünün içine soka soka..

bu mesaj galaxy s4 cihazımdan gönderildi
                        TS 3 büyük hegemonyasını kırdığı 1975-76 sezonundan bu yana ulusal medyada istenmeyen takım olmuştur.

İyi ki Trabzonspor'luyuz.
                        İyi ki bu takımı ölesiye sevmişiz.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

Mustafa Hoca haricinde herkese çok teşekkürler........ !

Çünkü basit takımlarla oynadık.....

Onur güzel kurtarışlar yaptı......

Henri hayatını futbolunu oynadı.....

zaten rakiplerde gazozuna maç yapılacak basit takımlardı.... ( sanki her yıl bu takımları bile eleyebiliyormuşuz gibi....)

Ne bileyim Malouda , Bosingwa bir kaç maç kazandırdılar....

Ama Mustafa Hoca hiç bir şey yapmadı....

Ligde yenildiğimiz maçların kötü futbolun sorumlusu sonuna kadar Mustafa Hocadır ama Avrupada kazanılan başarıdan iğne ucu kadar hakkı yoktur...

O gitsin şapelinde dualar okusun..... Psikoloji kitapları karıştırsın....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Ynt: IFFHS (Dünyanın En İyi Takımları ) Ocak 2014 Raporu Yayınladı 25. Sıradayız

Bu sıralama neye göre belirleniyor hiç anlamadım, yine anlamıyorum. Avrupada olmayan Fb iki yıldır avrupada olan Gs'nin önünde..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

Dünyanın en kolpa listesi. Lig maçları,uefa ön elemeleri filan alayı katılıyor hesaba.zamanında gs'nin 1. sıraya çıktığı liste de bu listedir. UEFA Clups Ranking en doğru sonucu verecektir.

Yorum

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dünyanın en kolpa listesi. Lig maçları,uefa ön elemeleri filan alayı katılıyor hesaba.zamanında gs'nin 1. sıraya çıktığı liste de bu listedir. UEFA Clups Ranking en doğru sonucu verecektir.

o Listede de ilk 100 arasındayız 71. sıradayız.
                                Panathinaikos FC , Udinese , Everton , Aston Villa gibi takımları geri bırakmışız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X