Q ironmaster adlı sevgili arkadaşım ...
açıkcası sanırım ya biz birbirimize özel mesaj yazalım ya da bu forumda forumu açık kullanarak son mesajlarımız olsun ..
belki bazı arkadaşlar böyle karşılıklı konuşmamaızdan rahatsız oluyorlardır..gerçi fikir jimlastiği yapıyoruz ama olsun ...şimdi öncelikle şöyle cevap vereyim sevgili arkadaşım ki seninle özel olarak da epey mesajlaştık ..öncelikle hoca konusunda yönetimin haksız oldugunu herkes biliyor çok büyük hata yaptıklarını da ...nasıl hocanın alındıgı da belli .. bunlara şimdi girmenin bir anlamı da yok .. bitmiş gitmiş...ama şu açıdan hoca konusundan hüseyin olayına geleyim ... evet nasıl ki 5 hafta da hoca yollandı ise BENCE hüseyin de devre arasında ( mümkün olursa daha kısa zamanda ) yollanmalı .. nasıl ki hoca yollandıgı zaman takım iyi oldu hüseyinde yollanırsa takım çok daha iyi olacak ...buna eminim ve sanırım benim gibi düşünen çok arkadaş da var ... bu arada bu tip haberlerin takıma olumsuz katkı yapacagını sanmıyorum niye mi ...sence hüseyin fatih tekke den bunun haberini daha önceden almadı mı ??? % 100 almıştır ...hüseyin bayılır trabzonspordan gitmeye her açıdan aklına gelecek her açıdan ....gerçi ziya dogan ona pek kıyamaz öle sanıyorum ama bekleyip görecegiz ... şu dediğine aynen katılıyorum aciz başkan istemiyorum bende ... mesela jeff i hemen kovup yerine kaleci alacak kadar kötü şimek i yani kötü devam ederse yerine adam alacak kadar hüseyini çok rahat satacak kadar yönetimi susturup masaya yumrugunu vuracak başkan istiyorum ... ben demokratım yönetim istemedi diye kaleci bitirdiğim halde almadım diyen başkan istemiyorum ...bu arada sence şu yazdıklarımın hangişsi yanlış ......
2.5 milyon euro verirlerse ben açıkcası çok sevinirim ... hatta daha az da olur ...ama 1.5 milyon euro ın altına satmayalım ayıp .. koca kaptan ya ... 5 metreye top atamayan şut çekemeyen kafa vuramayan gol ( sezonda 3 tane )atamayan .... seyirci ile kavga eden takımı saklayan koca kaptan .... takımı 10 kişi bırakan her pozisyonda hakemle kavga etmeye yer arayan koca kaptan ...
ever sevgili ironmaster dostum bunların hangisi yanlış ??
açıkcası sanırım ya biz birbirimize özel mesaj yazalım ya da bu forumda forumu açık kullanarak son mesajlarımız olsun ..
belki bazı arkadaşlar böyle karşılıklı konuşmamaızdan rahatsız oluyorlardır..gerçi fikir jimlastiği yapıyoruz ama olsun ...şimdi öncelikle şöyle cevap vereyim sevgili arkadaşım ki seninle özel olarak da epey mesajlaştık ..öncelikle hoca konusunda yönetimin haksız oldugunu herkes biliyor çok büyük hata yaptıklarını da ...nasıl hocanın alındıgı da belli .. bunlara şimdi girmenin bir anlamı da yok .. bitmiş gitmiş...ama şu açıdan hoca konusundan hüseyin olayına geleyim ... evet nasıl ki 5 hafta da hoca yollandı ise BENCE hüseyin de devre arasında ( mümkün olursa daha kısa zamanda ) yollanmalı .. nasıl ki hoca yollandıgı zaman takım iyi oldu hüseyinde yollanırsa takım çok daha iyi olacak ...buna eminim ve sanırım benim gibi düşünen çok arkadaş da var ... bu arada bu tip haberlerin takıma olumsuz katkı yapacagını sanmıyorum niye mi ...sence hüseyin fatih tekke den bunun haberini daha önceden almadı mı ??? % 100 almıştır ...hüseyin bayılır trabzonspordan gitmeye her açıdan aklına gelecek her açıdan ....gerçi ziya dogan ona pek kıyamaz öle sanıyorum ama bekleyip görecegiz ... şu dediğine aynen katılıyorum aciz başkan istemiyorum bende ... mesela jeff i hemen kovup yerine kaleci alacak kadar kötü şimek i yani kötü devam ederse yerine adam alacak kadar hüseyini çok rahat satacak kadar yönetimi susturup masaya yumrugunu vuracak başkan istiyorum ... ben demokratım yönetim istemedi diye kaleci bitirdiğim halde almadım diyen başkan istemiyorum ...bu arada sence şu yazdıklarımın hangişsi yanlış ......2.5 milyon euro verirlerse ben açıkcası çok sevinirim ... hatta daha az da olur ...ama 1.5 milyon euro ın altına satmayalım ayıp .. koca kaptan ya ... 5 metreye top atamayan şut çekemeyen kafa vuramayan gol ( sezonda 3 tane )atamayan .... seyirci ile kavga eden takımı saklayan koca kaptan .... takımı 10 kişi bırakan her pozisyonda hakemle kavga etmeye yer arayan koca kaptan ...
ever sevgili ironmaster dostum bunların hangisi yanlış ??

Yorum