105f5
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
FIFA Şike ve Usulsüzlük Şikayet Hattına İsviçre'deki Şike İlanı Sonrası Yeni Bildirim
Daraltma
X
-
çok tuhaf bir ülkede yaşıyoruz...o kadar tuhaf ki istemeden,zorla dahil olduğunuz bir yarışta bile adaletsizlik kol geziyor...zorla yarıştırılıyorsunuz...dişinizi tırnağınıza katıp bir şeyler üretmeye çalışıyorsunuz...verdiğiniz mücadele olabildiğince insani...haksızlıklarla,adaletsizliklerle,ahlaksızlıklarla,eşitsizliklerle mücadele ediyorsunuz...sonunda bir yere geldiğinizi düşünüyorsunuz...ama geldiğiniz nokta birilerinin özellikle de en tepedekilerin hoşuna gitmiyor...onlarında foyası ortaya çıkacak çünkü...ne yapıyorlar? sizin haberiniz olmadan alınan bir karar var..çok önceden...bu karara uyulsa ve en tepedeki uygulasa herşey hallolacak..ama ne yapıyorlar.o kararı uygulamayıp,rafa kaldırıp rakiplerinizi yeniden yargılıyorlar..çünkü en tepedeki olayların içinde...rakiplerinizde en tepedekinin adamları...ne mi yapıyorlar? önce olaylar çıkarıyor,karmaşa varmış gibi gösteriyorlar...sonra sizin geçtiğiniz meşagatli yoldan ellerindeki haritadan faydalanarak kolayca geçip bakın herşey eşit demeye getiriyorlar...oysa siz bilmeden o yoldan geçtiniz..ciğerinizi yüreğinizi yediniz...onlarsa sizin sayenizde hiç zorlanmadan geçiyorlar oradan...yani hem kurallar uygulanmıyor.hemde adaletsizlik üzerine adaletsizlik yapılıyor...bunu savunmakta kolay bu böyle olmasa dağılır,yok oluruz...aslında kendi koltuklarından olacakları için bu korku...sizi tekrar tekrar geriye dönerek asıyorlar...bu esnada ellerindeki imkanlarla yeniden yargılama adı altında kendilerini sizin üzerşinizden temizliyorlar...bu ahlaksızlıklar bu ülkede yaşanıyor...sizi öldürüyorlar,kanınızı emiyorlar ,özgürlük için mücadelenizi ladesle suçluyorlar onlar ise her türlü şike ahlaksızlıkla kanunları bile değiştiriyorlar...sizi tekrar tekrar asarken onlar keyiflerine bakıyor...her türlü temize çıkıyorlar...uzatmaya gerek yok...bu olay böyle gitmez...sonrada bu toplum neden ayrışıyor diyorlar...geçmişte var olan andı bile kaldırıp,kanunları istediklerine göre değiştirip buna adalet demelerine izin verilemez...kıyamet kopacak...kıyamet kopmasının nedeni de bu haksızlıklar olacak...çok sustuk..çok yıprandık...sırf huzur kaçmasın diye kendimizi feda ettik...ama bu ülkeyi yönetenlere ve yardakçılarına güvenilmeyeceği aşikar...adalet istedik adaletsizlikle tekrar tekrar asıldık...şimdi adalet yerini bulacak...kıyamet bile kopacak...tüm rezillikler ,tüm şerefsizlikler ortaya dökülecek...Trabzonspor taraftarı ve ülkedeki diğer takımları tutan temiz yürekli insanlar birlik olacak...bu düzeni yıkacak..dik duracak,taviz vermeyecek..haksızlık kartşısında susan dilsiz şeytandır unutulmayacak...arka planda kalıp bu rezilliklerle beslenenlerde yok olacak...şiddetse şiddet,kansa kan olacak...ama asla taviz verilmeyecek...ortalıkta dolaşan kasetlerde ifşa edilecek...herşey şeffaf olacak...korkmayacağız..korkutacağız...ülke menfaatleri için çok sustuk..çok bekledik...bunu yanlış anladılar..artık ayağa kalkılacak..temiz yürekli cefakar insanların bu ülkeyi kan emicilere bırakmayacağı gösterilecek...başka yol yok...ya adaleti kendimiz sağlarız yada bu düzenin bizi sindirip yok edişini izleriz..Ayağa kalkacağız yok olan onlar olacak...bir ormandaki çürük ağaçları kesmeyip diğer sağlam ağaçları çürütmek pahasına onları yeşertmeye çalışanlar en baştan kaybedenlerdir..şu anda farkındalar veya değiller ama içleri çürümüş durumda...korkuyla sindirerek koltuklarını koruma derdindeler..artık bir kafa tutma,baş kaldırma zamanı geldi de geçiyor...herkes üzerine düşeni yapacak..üzerine düşeni geçmişte yapmayanlar bunun bedelini ödeyecek...Eninde sonunda ettiğini bulursun..."Canı yanan sabretsin can yakan canının yanacağı günü beklesin" demiş Peygamber..sabır taşı olduk çatladık...sırada can yakmak var..bir düzen yıkılacak yerine yeni bir adil düzen kurulacak...başka yol yok...twitter @hopeMit
Yorum
-
bu kadar ahlaksızlıktan sonra bu rezalette payı olupta elini kolunu sallaya sallaya kimse bir yere gidemez...herkes ettiğini bulacak....Bir savaştayız artık...herkes yüreğinin tarafında yer alacak...yüreği çürümüşlerle temiz yüreklilerin savaşı...Yenile yenile bir gün yeneceğiz...Yenile yenile çok şey öğrendik...Zaferin,adaletin önemini öğrendik...Yenile yenile büyüyen bir zafer vardır..şimdi zafer vakti...twitter @hopeMit
Yorum
-
işte son isteğinizi de yaparak göçüyorum...bu adaletsiz dünyada yaşamak yerine suçsuz olarak tüm suçu üstleniyorum..Benim ömrümü aldınız Allah sizi çok yaşatsın..beni diri diri gömdünüz...bir sevda ugruna girdim ben bu toprağa...keşke değer verdiğinizde size değer verseydi bir kez..keşke onun yüreğini gördüğünüz gibi o da sizin yüreğinizi görseydi..sözlere bakmadım ben arkasında durdum...sözlerime baktı benim yüreğime bakmadı...yemyeşilken kuruyordum görmedi...bir kez bile su olup üzerime yağmadı...hep başkasından korktu...bir sevdayı bir kez bile cesurca sulamadı..Allah mutlu etsin yinede...beni öldürmeyi seçip başkalarına can vermeyi seçsede...Bu son yazı..bu son veda...Dilerim kimse yaşamaz benim yaşadıklarımı..bir insana çok ağır şeylerdi...tarif edemiyorum yemin ederim...bu kadar acı,bu kadar ağrı olur mu? hayal geliyor ya....size hayal bana aşırı gerçek...Aldın bu canı değdi mi? soldurdun yemyeşil bir maviyi...canın sağolsun...biliyorum tertemizdin tertemizsin...ben yüreğine baktım ruhunu sevdim...her gün seni gözyaşımla suladım..sen de yüreğime baksaydın bir kez açıkça su verseydin..ruhunu sevdiğim ruhuma bakmadın...ruhum kurudu anlamadın..Mutluluklar dilerim..bu senin seçimin...seni yıllar sonra bile ah ile anarsam öldüğüm gün o gün olsun demiştim..yazılarımdan ah çıktı hemde çok...ama yüreğimden ah çıkmadı..sözümden çıkan ah ların bedelini ödedim...ama yüreğime ruhuma bakılmadı sözüme bakıldı ya! sende yüreğim yerine sözüme baktın ya...canın sağolsun ama hakkım helal değil sana...kötü sözüne bakılır iyi söze bakılmaz..tertemiz bir yürek görülmez kirli yüreklere dokunulmaz..bu dünyada çok yaşayın benim yerime de yaşayın.. ben bu dünyada yaşamak istemiyorum...twitter @hopeMit
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum