Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

FIFA Şike ve Usulsüzlük Şikayet Hattına İsviçre'deki Şike İlanı Sonrası Yeni Bildirim

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• f4d9

koydum çocuuu

Yorum

• gönderdim hayırlısıyla

Yorum

• f4e6

küme düşmeden puan silme ile kurtarırsalar demirörenin heykelini alexinkinin yanına diksinler. .
        En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 23:19.
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• f4e7

Yorum

• f4ec

Yorum

• f4ea
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• f4da
                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                Sizler var ya .....

Yorum

• Mesaj yazan diğer takım taraftarı arkadaşlar.

Forumumuza üye olma kurallarından birisi Trabzonsporlu olmak gereği. O nedenle desteğinize teşekkür ediyor ama maalesef gereğini de yapıyoruz.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• f4ee

Yorum

• F4fa

Yorum

• Vatan hainliğine devam.. Vol: 3 Reference: f4fe
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• f501

Durmak Yook
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesaj yazan diğer takım taraftarı arkadaşlar.

Forumumuza üye olma kurallarından birisi Trabzonsporlu olmak gereği. O nedenle desteğinize teşekkür ediyor ama maalesef gereğini de yapıyoruz.
                            Çok yerinde bir kural hocam

Verilen siteye baktım rererebilmem ne bize nasıl saydırmışlar alt yapı takımı demişler. Terbiyesizler , İtten ve İstanbul takımından dost olmaz. önce gidip şehir takımlarını tutmayı öğrensin Yobazlar.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yarın 5 tane pcden yollamaya calıscam

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mesaj yazan diğer takım taraftarı arkadaşlar.

Eyvallah hocam, canınız sağolsun, hiç önemli değil.

Fenere şemsiyeyi sapıyla yedirelim de gerisi mühim değil.

Kovmuşsunuz, şunu yazmak için öteki mail adresinden bir üyelik daha aldım, bir daha kovun.

Desteğimiz her daim sürecektir, şüpheniz olmasın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X