Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

FIFA Şike ve Usulsüzlük Şikayet Hattına İsviçre'deki Şike İlanı Sonrası Yeni Bildirim

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Kalkışım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    f49f

Konu kısmı uzun olduğu için tamamını yazamadım ikidir. Zero Tolerance'tan sonra "policy" kısmını silerek gönderdim.

Tebrikler, vatan hainiyiz.
    Bir gün bu yazdıklarımızı da torunlarımız kil tablet mahiyetinde okurlar belki..
    perdere la trebisonda
    @miractopal

Yorum

• Emeği geçenlere Teşekkürler

Yorum

• işlem tamamdır , hadi bakalım hayırlısı ...

Yorum

• Bordomavi.net Facebook sayfasında buraya yönlendirme değilde , Direk yazıyı yapıştırırsanız daha güzel olur forum kullanmasını bilmeyen bir sürü arkadaşımız var.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• şu an trt spor'da ogün konuk.
            96'da ki maçın konusu açıldı resmen travma olmuş bende, atamıyorum üzerimden, sinirim zıpladı gene.
            bu şike olayı çözülmeli. sadece o dönemin olayı değil bu, çok daha büyük...

Yorum

• Gönderildi

Yorum

• İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aramiza baya kuslar katilmis bu aksam hosgelmisler. Yakinda yine UEFA'dan semsiye geliyor merak etmeyin alisiksiniz zaten
                Sırf bu mesaja cevap yazmak için üye oldum. Haklı davanızda yanlız değilsiniz, forum linkini rerererarara.net 'de gördüm destek için geldim. Bu ülkenin tamamı kokuşmadı daha, haklılar bir gün mutlaka hakkını alacak. Sürecin başından beri tüm Galatasaray'lılar yanınızda.

Rapor kodu:f486

Sağlıcakla kalın

Yorum

• anlaşılan bu numaralar 16'lık tabanda sırayla veriliyor şuan ilk sayfadaki numaralardan 390 civarı ilerledik

Yorum

• f4c7
                    İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• f4c9

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ogey f4eb
                        En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 23:20.

Yorum

• Hayınım, hayınız, hayın. vol: 2

Devami gelecek.

f4bd
                          f4c2
                          f4c8
                          f4ce
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• f4d2

Yorum

• Teşekkürler abi.. Tamamdır..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Tmm.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X