Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

FIFA Şike ve Usulsüzlük Şikayet Hattına İsviçre'deki Şike İlanı Sonrası Yeni Bildirim

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

F3CD , Vatan hainligine devam !

Yorum

1 saaatlik bi işim var. bitince hemen göndereceğim. bu arada başlıkta ki 300 misafir nerden gelmiş? ben bu kadar misafir görmedim.

Yorum

Bildirim basariyla gönderildi. Ek dosya olarak Uefa nin resmi sitesinden bildirdigi Men kararlarini pdf olarak ekledim. Allah yardimcimiz olsun.
        #2010-2011ŞampiyonuTRABZONSPOR Taraftarı

https://twitter.com/ertansimsek61

Yorum

Tüh ya ben kodu almadan kapattım sayfayı. "Thank you for your report" ifadesini görünce heyecanlandık tabii. Gerçi bu ilk vatan hainliğimiz değil tabii ama neyse; ustalar da hata yapar diyerek sıyrılalım işin içinden
          Fanki tonki zonki...

Yorum

Aramiza baya kuslar katilmis bu aksam hosgelmisler. Yakinda yine UEFA'dan semsiye geliyor merak etmeyin alisiksiniz zaten

Yorum

mailler gibi bu da tamamdır...
              " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

f3eb

Yorum

İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aramiza baya kuslar katilmis bu aksam hosgelmisler. Yakinda yine UEFA'dan semsiye geliyor merak etmeyin alisiksiniz zaten

Başlıkta misafir olarak fenerbahçeliler tabii ki vardır ancak mail linklerini Twitter üzerinden paylaştığımız için, foruma üye olmayan birçok Trabzonsporlu taraftarların bu yoğunluğa sebep olduğunu düşünüyorum.
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 22:25.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

''Subject'' kutucuğunun içine Why don’t UEFA&FIFA apply Zero Tolerance policy to certifed matchfixer fenerbahçe " yazınca fenerba da kalıyo sığmıyo gerisi
                    En son mihribansoylu tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 22:26.
                    Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu
                    Son nefese kadar Trabzonspor.

Yorum

Misafirlerin çoğu üye olmayan ya da giriş yapmayan Trabzonsporlular'dır. Eyleme destek için
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

f3f0
                        Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

Burayı takip eden şikeciler, ayakta kalmayın şöyle oturun şemsiyeler bu tarafta
                          .

Yorum

Görev yerine getirilmiştir: f3ed
                            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

f3f7

umutsuz ülkeme...

Yorum

f3f8
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum