F3CD , Vatan hainligine devam !
FIFA Şike ve Usulsüzlük Şikayet Hattına İsviçre'deki Şike İlanı Sonrası Yeni Bildirim
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
1 saaatlik bi işim var. bitince hemen göndereceğim. bu arada başlıkta ki 300 misafir nerden gelmiş? ben bu kadar misafir görmedim.Yorum
-
Bildirim basariyla gönderildi. Ek dosya olarak Uefa nin resmi sitesinden bildirdigi Men kararlarini pdf olarak ekledim. Allah yardimcimiz olsun.Yorum
-
Aramiza baya kuslar katilmis bu aksam hosgelmisler. Yakinda yine UEFA'dan semsiye geliyor merak etmeyin alisiksiniz zaten
Yorum
-
-
-
Başlıkta misafir olarak fenerbahçeliler tabii ki vardır ancak mail linklerini Twitter üzerinden paylaştığımız için, foruma üye olmayan birçok Trabzonsporlu taraftarların bu yoğunluğa sebep olduğunu düşünüyorum.En son B61 tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 22:25.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
''Subject'' kutucuğunun içine Why don’t UEFA&FIFA apply Zero Tolerance policy to certifed matchfixer fenerbahçe " yazınca fenerba da kalıyo sığmıyo gerisiEn son mihribansoylu tarafından düzenlendi; 30.01.2014, 22:26.Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu
Son nefese kadar Trabzonspor.Yorum
-
Misafirlerin çoğu üye olmayan ya da giriş yapmayan Trabzonsporlular'dır. Eyleme destek için
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum