Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulüpler Birliği'nde Kupa Kavgası!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başkanın söyledikleri doğru ve yerinde söylenen şeyler,fakat icraata gelince hepsi hava da kalıyor böyle olunca da bir faydası olmuyor davaya.

Başkanın davayı belli bir çıkar uğruna sattığını da satacağına da inanmıyorum.Profesyonel kimlik altında amatörce mücadele veriyor bence.
    TRABZONSPOR

Yorum

Başkan sana aylar önce telefonda mecnun=aziz demiştim inanmamıştın yada işine gelmemişti şimdi bana ve camiaya bir özür borcun var...
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne has oldu sana, gerçekten yüzündeki ifadeyi görmek isterdim
        yok bırde hala sen delıkanlı adamsın varsa bır belge ver dıyor...
        ahhh sana ne guzel oldu bu kapak ıho utanmadan bırde ben mecnuna kefılım dıyordun ne oldu ....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Beyaz yakalı okumuş oğlanların, dünya ticaretine şekil verdiği Wall-Street'ta, iki defa müdür taşıdığı için ''buralar benden sorulur uleyynnn!'' diye racon kesen Malezya'lı taksi şoförü gibisin İhocan... Yerler seni... Yediler zaten... Hala anlamadın bu işlerin böyle çözülmeyeceğini... Arkadan gazı verip seni o arenaya sürenlerin oyuncağı oldun... Kandırılmaya dünden razı topuğa sıkma meraklısı Trabzonspor taraftarını da oyuncak ettin... Sen iyisi mi bir kupa yaptır, Boğaz Köprüsünden kemençeyle getir... Sözünü tutmuş olursun bari...

Yorum

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyaz yakalı okumuş oğlanların, dünya ticaretine şekil verdiği Wall-Street'ta, iki defa müdür taşıdığı için ''buralar benden sorulur uleyynnn!'' diye racon kesen Malezya'lı taksi şoförü gibisin İhocan... Yerler seni... Yediler zaten... Hala anlamadın bu işlerin böyle çözülmeyeceğini... Arkadan gazı verip seni o arenaya sürenlerin oyuncağı oldun... Kandırılmaya dünden razı topuğa sıkma meraklısı Trabzonspor taraftarını da oyuncak ettin... Sen iyisi mi bir kupa yaptır, Boğaz Köprüsünden kemençeyle getir... Sözünü tutmuş olursun bari...
            abi malezyalı taksi şoförü gıbısın sözü benı bıtırdı .

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Adem Özlü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanın söyledikleri doğru ve yerinde söylenen şeyler,fakat icraata gelince hepsi hava da kalıyor böyle olunca da bir faydası olmuyor davaya.

Başkanın davayı belli bir çıkar uğruna sattığını da satacağına da inanmıyorum.Profesyonel kimlik altında amatörce mücadele veriyor bence.
              Başkan bazan saçmalıyor akşam hala bizim için tape yada delil varsa cezamızı çekeriz diyor.Bunu söyleyenlere cevap vermeye çalışıyor.Halbuki bu olay bitmiştir taraflı tarafsız bütün kurumlarda aklanmışız deyip kesip atması gerekirken cevap vermeye çalışıyor.Adamlar zaten bir şeyler icat edebilirmiyiz diye çırpınırken onlara fırsat veriyor ve sonunda da ümit özat gibi zibididen azar işitiyor ve hala yayında kalmaya devam ediyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X