Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay TRT Türk'teydi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Cok etkiliyeci konustu...Cok sert elestirilerim var...

Ama insallah basarili olur.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

AW: Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay TRT Türk'teydi

İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haklısınız deyiştiriyiroum
      Terbiyesizlikle itham ettim. Özür dilerim kardeşim. Bir anlik sinirle yazdim.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hepsi konuşacaklarını ölçerek, biçerek, hesaplayarak, korkarak konuşuyor. Gerçekleri söylemekten korkuyorlar yahu. Adamlar hırsızken ağzına geleni söylemekten çekinmezken bizlerin, hepimizin bunun gibi korkaklar yüzünden boğazına bir şeyler düğümlenmiş gibi hissediyoruz. Taraftarın şevkini kıran, küstürün de bunlar işte.
        İzlemedim programı ama bu mesaja imza atmadan gidemem.

Yorum

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kacirdikmi ?
          Banttan izleyebilirsiniz
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Ben futbola bakış açısını beğeniyorum. Kişiliğini de seviyorum ama hocalığı hakkında aynı şeyi söyleyemem.
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

tesekkürler link icin.

ilk kismini görmemisdim, bi bakalim.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Hocamiz kasimpasa görüntülerini yorumlarken acaba adaletin gücümü yoksa gücün adaleti diye bakdigimda gücün adaletini görüyorum dedi.

süper.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Teknik direktörümüz ulusal kanalda yayına çıkıyor ama çoğu taraftarın haberi yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X