THY Antalya Winter Cup 2014 | Trabzonspor - Ajax | 5 - 4 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ertan 51
    • 14.08.2006
    • 13106
    • Emekli
    • Niğde

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
    Ajax bizi bugün yenemeyecek görün bakın,
    gerçi biz de onları yenemeyiz de iş penaltılara kalırsa ona bişi diyemem
    Dün bu mesajı yazdığımda forumda 5-0 yeniliriz,Ajax bizi dağıtır yazıları uçuşuyordu ama öyle olmayacağı benim içime doğmuştu

Bunu derken iyi olduğumuzu düşündüğümden değil,
    benim aklımın erip hatırladığı en garip futbolu oynuyor Trabzonspor ama böyle sürprizler de yapabiliyor,düzelmez mi bence düzelebilir.
    3 net transferle bu silik ve ezik oyun yapımızdan kurtulup,göze hoş gelen,çatır çatır oynayan bir Trabzonspor oluşabilir.
    3 Şubat saat 17 ye daha çok var deyip umut la bekleyelim bakalım.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
      • 03.02.2012
      • 28168
      • Metalurji Mühendisi
      • Zonguldak

Emre GÜRAL kendisinden beklentilerimi boşa çıkarmadı.
      Paşa'dan gelen Şahin umarım iyi performens gösterir. Süratli ve teknik olduğunu duydum. Maç eksiği dezavantaj.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
        • 03.02.2012
        • 28168
        • Metalurji Mühendisi
        • Zonguldak

Dün maçı anlatan spiker Cem YILMAZ,

TS iyi takım. Birkaç eksiği var, onları tamamlarsa çok daha iyi yerlere gelecektir.

demesi çok doğru bir tespit.

Fırtınayı özledik valla.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• ilhan
          • 21.01.2007
          • 36196
          • İzmir

Biz bu sezon yatıp kalkıp kaleci Onur'a dua edelim.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Samet Yildirim
            • 07.09.2006
            • 24137
            • ogrenci
            • Almanya

Kaleci futbolda herzaman önemlidir...

2010-2011 onur ve tolga olmasaydi afedersin ama b... Sampiyon olurduk...

Celtic ve Ajax macinda ilk yarilarda önde basmaya calisti ama bunu yapabilmek kolay degil komple takimin isi bu...Arti rakiplerde iyi paslasarak bu baskidan kurtulabilyior...ama o baski evimizdeki antalyaspor ve bursaspor macindaki gibi oyunu rakip alana yikar ve tek kale oynariz cünkü rakipler okadar güclü degil...ama daha iyi olmamiz icin kesinlikle 3 Transfer sart hatta 4 ama neyse..
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• salihismet
              • 06.01.2006
              • 4041
              • Maschinenbauer
              • Almanya

Mustafa hoca sezonu bitirirse mucize olur. Bunun sinyallerini zaten verdi, Maluda Trabzuonspor icin bir
              proplem olmaya basladi, yani gelmeyebilirde. cünkü hocayla ters düsüyorlar, benimle calismak istemeyen
              Morinho ile gitsin calissin, onun uzantilari ortaya yavas yavas cikmaya baslar simdi.

Ben hocanin savunucusu degilim, ancak hocaya elestiri altinda saldiriya karsiyim, öylesine asagilaniyor ki,
              futbolu bilmeyen hocaliktan haberi olmayan bir odun muamelesi yapiliyor kendisine. Bunlar cok yanlis seylerdirler.
              Ben bu kadroyla Tolunay veya Senol hocadan daha kötüsünü yapiyor diyenlerin dogruyu söylemediklerini düsünüyorum.
              Tolunay kupada final oynatmis olabilir, Avrupa ligindede Trabzon yenilgisiz kruplardan cikti, Senol hocayla
              kruplara kalamadan siradan bir takima elendik. Aslinda böyle karsilastirmalar dogru degildir.

Ben taraftarin futbolculara karsi tutumunu hic begenmiyorum. Kadir Keles bir konusmasinda ne diyor? "Mustafayi
              kurtardik simdi sira Zekide", bunlar gercekten insani incidecek seylerdir. Bu gibi durumlar insana direkt saldiridir.
              Futbolcuyu sevmeyebilirsin, futbolunuda begenmeyebilirsin, bunu ona anlatmanin yolu böyle olmamali. Buna taraftarin
              hic hakki yok. Taraftar futbolcuyu sahada aglatiyor, teknik yönetim o futbolcuyu ikinci günü tekrar sahaya sürüp
              onu oynatiyor. demek ki ondan bir beklentisi var. Taraftar teknik yönetimden bu isi daha iyi bilmiyor, böyle bir görevede
              soyunmaya hic hakkida yok taraftarin. Trabzonsporu severken onu bogmayin, üzerine cullanip nefes almasini
              zorlastirmayin.
              En son salihismet tarafından düzenlendi; 12.01.2014, 14:13.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Çağdaş DENİZ
                • 29.05.2008
                • 4313
                • avukat
                • Çorum

yalnız turnuvanın seviyesi baya yüksekti oyun olarak değil ama
                celtic:son iki iskoçya şampiyonu
                ajax:son üç sene hollanda şampiyonu
                gs:son iki sene türkiye şampiyonu
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• eltfox
                  • 22.01.2011
                  • 258
                  • öğretmen
                  • Samsun

En kötü takım bizdik ya neyse, resmi maçlarda daha iyi olur inşallah

Yorum

• Ufuk Turgut
                    • 15.07.2012
                    • 1078
                    • isci
                    • Ankara

maloda gelmeyebılırmıs mustafa hoca ile takıntılıymıs.bence gelmesede olur cunu son donemde katkısı kesınlıkle yok.kupa bence onemlı cunku doger arkadasların dedıgı gıbı kalıtelı takımlarla cok kısıtlı kadro ıle oynadık. kısıtlı kadro derken lıgdekı eksık dedıgımız kadro bıle yoktu maclarda
                    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Sefa
                      • 22.01.2009
                      • 23113
                      • Trabzon

Eray final maçı öncesinde Şampiyonluk Kupasını kırmış..

Yorum

• zafer6161
                        • 20.10.2004
                        • 18670
                        • Trabzon

maçlardan ziyade taraftar beni hayal kırıklığına uğrattı,,hem celtic hemde bu maçta taraftar yok denecek kadra az dı,,bir de gs nin oynadığı iki maça bakıyorum stad full çekiyor artı dışarıda da adam kalıyor,,,

tamam gs nin taraftarı bizden çok çok fazla ,ama bu şekilde de olmamamalıydı
                        takım her geçen yıl büyüklükten çıkıyor,bu da taraftar kayıbına yol açıyor...

ve maçın kanal d değilde tv 2 den yayınlanması da son derece mantıklı bir karar,,,
                        maçtan çok irdelenmesi gereken konu bu...
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• DEEP BLUE

Sahada üç adet 17 yaşında çocukla yer alan, yaş ortalaması 18 olan bir takımı penaltılarda eleyip mutlu olabiliyoruz... Ne güzel, ne güzel... Hey gidi 4-0'dan sonra beşinciyi atmaya zorlayan eski taraftar hey... Neydik, ne olduk...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...