Trabzonsporumuz'a Destek Olalım...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fatih Birinci
    • 29.04.2012
    • 3279
    • Almanya

Trabzonsporumuz'a Destek Olalım...

Arkadaşlar kizarmisin bilmiyorum ama madem kulübün mali anlamda sikintisi var,BMN nin kac üyesi var 40.000 mi?kampanya başlatalim dünyada ki bütün TRABZONSPORLULARA cagrida bulunalim para toplayalim.....1 milyon taraftar 10 veya 100 € verse 10 veya 100 milyon arasinda para yapar....hesap acalim paralari oraya yollayalim...cok mu sacma bir fikir ???
  • Courage
    • 05.11.2012
    • 8913
    • Memur
    • İstanbul

yooo gayet güzel
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şenol EKSİLMEZ
      • 15.12.2009
      • 6963
      • Mak.Müh
      • İstanbul

3 sene evvel kazandığımız paralar, Satılan oyunculardan elde edilen gelirler., 82 puan karşılığında Lig tv den alınana paralar ve şampiyonlar Liginden gelen 25 milyon Euro paranın nereye harcandığının hesabını bilmeyenlere mi yardım edeceğiz??

Kımse parasızlık edebiyatı yapmasın. Paralar har vurup harman savruluyorsa bunu sorgularsak yeter.
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Cem Zırıh
        • 08.05.2008
        • 2351
        • Ögrenci
        • Fransa

fikir olasi bir fikir fakat defalarca denenmis hayata gecirilememis bir fikir.
        # 61 Onur Recep Kivrak
        " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Fatih Birinci
          • 29.04.2012
          • 3279
          • Almanya

AW: TRABZONSPORUMUZA destek olalim!!!

İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi
          fikir olasi bir fikir fakat defalarca denenmis hayata gecirilememis bir fikir.
          Örgütlenelim misal ben almanyadayim bunun istanbulu var trabzon ve diger iller var berlin var fransa var hollanda var amerika var ....kardesim var da var yeter ki birleşelim başririz..

Yorum

• Cem Zırıh
            • 08.05.2008
            • 2351
            • Ögrenci
            • Fransa

bizler fikir olarak ortaya cikarabiliriz bu tarz seyleri fakat orgutlenme isi burada sadece Bmn yoneticileri tarafindan yapilabilir bu da Trabzonsporlularin degil bmnlilerin orgutlesmesi anlamina gelir... Taraftar gruplari kendi aralarinda tezahurat icin birlesemiyorlar ki boyle birsey icin orgutlenebilsinler... Isyanini anlayabiliyorum ama gercekler bundan ibaret.
            # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• Alihan Ertürk
              • 28.06.2008
              • 22167
              • Öğrenci
              • İstanbul

Kulübün maddi sıkıntısı yok, istedikleri an istedikleri rakamı bulabilirler. Ama icazet almadan iş yapamazlar..

Yorum

• Efsane-1967
                • 24.06.2013
                • 458
                • Hollanda

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi
                Örgütlenelim misal ben almanyadayim bunun istanbulu var trabzon ve diger iller var berlin var fransa var hollanda var amerika var ....kardesim var da var yeter ki birleşelim başririz..
                Sikintida orda zaten.. birlesmek.

Yorum

• Cem Zırıh
                  • 08.05.2008
                  • 2351
                  • Ögrenci
                  • Fransa

İlk olarak alihan tarafından gönderildi
                  Kulübün maddi sıkıntısı yok, istedikleri an istedikleri rakamı bulabilirler. Ama icazet almadan iş yapamazlar..
                  ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama zarab ve agaoglu son olaylarin icinde olmasaydilar zarab in 60m tl yardimda bulunmasi soz konusuymus. Ayrica Ali agaoglu kulube 10m tl civarinda bir yardimda bulunmus bugune kadar ve sorguda ilk sorulan sorulardan biri bu olmus. Demem o ki kulubun maddi an itibari ile skintisi vardir cunku onceki transferleri yapan sebep olan para kaynaklari kesilmistir.
                  # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• Fatih Öztürk
                    • 03.10.2007
                    • 24989
                    • Lojistik
                    • İstanbul

Doğrusu bu.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Alihan Ertürk
                      • 28.06.2008
                      • 22167
                      • Öğrenci
                      • İstanbul

İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi
                      ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama zarab ve agaoglu son olaylarin icinde olmasaydilar zarab in 60m tl yardimda bulunmasi soz konusuymus. Ayrica Ali agaoglu kulube 10m tl civarinda bir yardimda bulunmus bugune kadar ve sorguda ilk sorulan sorulardan biri bu olmus. Demem o ki kulubun maddi an itibari ile skintisi vardir cunku onceki transferleri yapan sebep olan para kaynaklari kesilmistir.
                      Zarrab ve Ali Ağaoğlu olayı doğru, ama bu bağlantıları kulübe kim kurdu önemli olan bu. İstese yenilerini de kurar, bir lafıyla her şeyi değiştirebilir. Başkanımız da sağolsun lafından çıkmaz bunlar karşısında.

Öneri çok güzel, eğer şu yönetim olmasaydı yapılabilirdi de. Ama ne yazık ki 50 yıllık kulüp siyasetin kucağında oturuyor şuanda, taraftarın samimi duyguları yavaş yavaş yok olmaya başladı. En azından benim...

Yorum

• Alihan Ertürk
                        • 28.06.2008
                        • 22167
                        • Öğrenci
                        • İstanbul

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
                        Doğrusu bu.
                        Pardon, doğru olan nedir?

Yorum

• Fatih Birinci
                          • 29.04.2012
                          • 3279
                          • Almanya

AW: TRABZONSPORUMUZA destek olalim!!!

Ha gayret beyler

Yorum

• bordolumavi
                            • 12.06.2008
                            • 1730
                            • İstanbul

Kulubun maddi sıkıntısı yokmu

Yorum

• Ahmet Kuru
                              • 31.10.2007
                              • 8117
                              • Bankacı
                              • İstanbul

Belkide bu icazet olayı kulübün maddi durumundandır...
                              Gerçi Ben icazet diye birşeyin olduğunu düşünmüyorum.
                              Ama siyasi yakınlığın baş sebeplerinden biri ekonomik çöküntüdür.

Ayrıca güzel bir organizasyon yapılırsa, belirli şehirlerde gece düzenlenip bunun yanında banka hesabı üzerinden para toplanırsa sağlam bir kaynak toplanabilir.

Ama bunun organizasyonu çok önemli...
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...