Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Asıl önemli olan '' daha iyi hoca almalıyız '' diyen futbolcular kim ?
    Gerçekten çok merak ediyorum
    Eğer devre arası hiç beklemediğimiz futbolcular giderse onların olma ihtimali çok yüksek.
    Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
    https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Defans ağırlıklı oynatan hocaları hiç sevmiyorum.şenol hocada böyleydi,mra da maalesef öyle.aykut Akgün soner veya adrianın yerine nasıl oynar anlamıyorum.emrede kesinlikle daha fazla oynamayı hakediyor.kesinlikle çok kaliteli süratli bir santrfor ihtiyacımız var.ayrıca bir orta saha ve solbekede ihtiyaç var.tabiki en önemli şey eldeki çöplerden kurtulmak gerekiyor.

Yorum

• bence takımmm iyii oynamasa da iyi puan topladı sezonun ilk yarısında..Avrupa da da çoktan senelik hedefimizi yakaladık.şampiyonluk değil belki ama 2.lik şansımız zor değil. 1 2 yerinde takviye ile takımımız bunu başaracaktır. yönetime ve hocaya destek olmamız lazım
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5'ne kadar yetişcekmiş transfer yalandan kim ölmuş.bu arada olcay çakır gerçekten yürekten TRABZONSPORLUMU çok merak ediyorum
          Olcay Çakır bu forumda defalarca bunu kanıtlamıştır gereksiz bir yorum
          sakin olun...

Yorum

• transferler kampa yetişecekmiş. iho doğru söylüyor transfer yapmayacağımız için isabetli bir yorum!
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Kabul etmek lazımki MRA gitseydi.İHO yerine yeni hoca bulamayacaktı o bakımdan kalması iyi oldu gün gelir ikisi birden gider.............

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olcay Çakır bu forumda defalarca bunu kanıtlamıştır gereksiz bir yorum
                2 seneden beri niye gelmiyor neyse TRABZONSPOLU olduğunu bende biliyorum öylesine yazdım zaten ben işime geleni yazarım gerekli ve gereksiz olması önemli değil

Yorum

• Henriqueyi her mac oynatip emreyi 1 macta 90 dakika oynatmayan adaletsiz hoca bakalim transferlerden sonra napacak
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak murat3861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Defans ağırlıklı oynatan hocaları hiç sevmiyorum.şenol hocada böyleydi,mra da maalesef öyle.aykut Akgün soner veya adrianın yerine nasıl oynar anlamıyorum.emrede kesinlikle daha fazla oynamayı hakediyor.kesinlikle çok kaliteli süratli bir santrfor ihtiyacımız var.ayrıca bir orta saha ve solbekede ihtiyaç var.tabiki en önemli şey eldeki çöplerden kurtulmak gerekiyor.
                    Abicim tamam iyi diyosunda nasıl hücum oynayalım ileri oyuncusumu var? Gsde drogba sneijder burak fbde emenike sow kuyt webo bjkde almeida olcay gökhan holosko fernandes var bizde topu ayağında tutmayı becerebilen bi olcanla yusuf var hücum oynasak elek oluruz.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Trabzonspor Haber ‏@TransferHH
                      Mustafa Akçay: Başkan beni bırakmadı. Kırgınlıklarımı ilettim ve bana güvence verdi, yolumuza devam ediyoruz..
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Surda birileri birilerinin nekadar Trabzonspor lu oldugunu tartismasina hic iyi bakmiyorum. Bir zamanlar benim icinde yapildi bu is buralarda. Gercekten hicbirimize yakismiyor bu olay.
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• al ihoyu vur mraya...
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Takım savunmasında ve temposunda çok büyük sıkıntı var. Bamba dışında fizik gücü bakımından rakip karşısında üstün olan oyuncu yok. Bence Mustafa Reşit hocanın etrafındaki kondisyoner ve gelişim antrenörlerinin kalitesini artırmalıyız. Antalya bir ara ceza sahamızın 4 metre önünde 10 pas yaptı bizimkiler seyretti. GS ye bakıyorum adamlar 3. bölgede başlayan ısıran bir pres yapıyorlar. biz o tür bir presi kendi ceza sahamızın önünde bile yapamıyoruz... malouda bossi Yusuf OLcan fizik güçleri çok düşük Henrique yi hiç konuşmayacağım o zaten bu takımın oyuncusu bile değil...

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor Haber ‏@TransferHH
                              Mustafa Akçay: Başkan beni bırakmadı. Kırgınlıklarımı ilettim ve bana güvence verdi, yolumuza devam ediyoruz..
                              başka yolda devam etseydi iyiydi baya bir güzel uyanıklık yapmış MRA bak iki sonra ne diyecek ben istifa ettim ama başkan kabul etmedi ama bilmiyorki bir iki maç kötu sonuş İHO kapının önune koyuvercek ben kovdum diyecek

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başka yolda devam etseydi iyiydi baya bir güzel uyanıklık yapmış MRA bak iki sonra ne diyecek ben istifa ettim ama başkan kabul etmedi ama bilmiyorki bir iki maç kötu sonuş İHO kapının önune koyuvercek ben kovdum diyecek
                                Eger o zamanda "Hoca üzerine düseni yapti, izin vermedin, sen neden üzerine düseni yapmadin?" diye hesap sormayacaksa Trabzonsporlu, ona her sey müstehak o saatten sonra...
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X