Hacıosmanoğlu uykulu şekilde konuşuyor ama istifayı yalanladı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
1. Resmi sitede yazılana göre gerçek.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1. Mide spazmı gerçek mi?
2. İstifa ettiği gerçek mi?
2. Şimdi başkanın ağzından duydum: İstifa mistifa yokmuş... Dağılın
.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Antalya'da Tita-Isaac-Baros'un olmadığını hatırlatalım.. İkinci yarı üstün gözükmemizin sebebi Antalya'nın geri yaslanmasıdır..İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılmıyorum.
Takım ikinci yarıda Antalyayı ezdi, hırpaladı hataya zorladı ve geriden geldiği maçı kazanmasını bildi.
Daha 2 saat evvel bitmiş bir maçla ilgili gerçekleri çarpıtıyorsunuz.
Yorum
-
Hakikaten dağıldık...İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Resmi sitede yazılana göre gerçek.
2. Şimdi başkanın ağzından duydum: İstifa mistifa yokmuş... Dağılın
..
Yorum
-
Ah şu kriz ortamı...İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hakikaten dağıldık...
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Abi bu kadar acımasız olmayın MRAnin elinde iyi bir kadro vardıda omu başarısız oldu? Adam avrupada gayet başarılı türkiyede zaten top Trabzonspor'un üstüne oynanıyor zaten 2 yıldır sindirilmis bir takım birlik yok beraberlik yok hakeme tepki yok tribün diye bişey hiç yok elinde kadro yok orta saha kavramı yok forvet allaha emanet sonra çık hoca suçlu hoca başarısız. Tamam eyvallah hocaya tepki göster ama öyle bir taraftarimiz varki ts-fb maçında bile tribünü dolduramiyoruz sonrada tüm suçu hocaya yükle?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Angutoviç bunu basın toplantısında açıkladı, şimdi ise nereden çıktığı dahi belli olmayan dedikodular üzerinden yaratılmaya çalışan kaos ortamı.. onunla bu durumu aynı kefeye koymak hangi aklın ürünü ?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İho : herhangı bır olumsuzluk sozkonusu degıl hoca devam ediyor.Hoca istifasını bana sunmadı kime sundu Bana bu gune kadar boyle bırsey soylemedı ama baska kıme soyledı bılmıyorum.Herhangı bir sorunu yok hocanın
Turgay Demir : Hocanın futbolcularla ılgılı sorunu var mı eger var ıse her turlu kararı alma yetkısıne sahıp mı ?
Iho : Sorunlar olabılır ama hocanın tam yetkısı var bu konularda.
Olcay Çakır : Uefa basvuru konusunda gundemı ve hangı asamada ? Iho : Plaltını ıle konustuk surecı beklıyoruz ılerleryen gunlerde nereye mudahale olacagını gorecegız
Transfer ? Iho : Hocanın ısteklerı var hazılık kampına yetıstırmeye calısagız.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum