Ne çok biliyorsunuz a.. futbolu. Hepiniz dahisiniz Akçay gerizekalı. Kadro kadro mu sanki son 5 yılda bir kişi Yusuf gibi Kadir gibi 1-2 oyuncu kazandırsaydı şimdi Akçay'ın elinde de top oynayacak kadro olurdu. Leş kargaları üşüştü yine yok Aykut Kocaman yok bilmemne ulan daha olayı bilmiyorsunuz ne konuşuyorsunuz. Siz Trabzonsporlu felan değilsiniz herşeyi ben bilirim ukalalarısınız. He siz kendinizi kadırmaya devam edin. Anca konuşun. Başkan defolup gitmeli. Hocalık bir olay yok bizde bu başanın altında alınsa alınsa dinci bir kaç yerli oyuncu alınır. Elden çıkarılacak bir sürü oyuncu var 3 yıldır durum bu. Henrique bidon anladık neden oynatıyorsun. Adama vermişler 4 m€ Akçay geldide 5-10 gol attı belki satıp kurtulacaz adamdan. Hocalık birşey yok bu takımda Şenol gitti, Tolunay gitti, Akçay gitsin ? KİM GELSİN ULAN KİM. Git parasını ver cebinden getir Bielsa'yı felan yoksa sus otur. Bu forumda insanı çileden çıkarak çok at kafalı insan var. Ceza ise ceza. Akçay aşağı akçay yukarı. Ne resmi açıklama var ne bişey var yok adam değil, yok dönek siz kimsiniz ? Olayın hiç böyle olmadığı ortaya çıkarsa sizi burda sıraya dizip aynı kelimeleri kullanalım mı. M.R.Akçay sizden çok daha fazla Trabzonsporlu sizin gibi egoları Trabzonspor'un önünde olan bir adam değil.
Ben M.R.Akçay'ın oynattığı futbolu beğenmiyorum ama bu kadoryu o kurmadı, bu yeteneksizleri o toplamadı, klüp borcun içinde kimseyi alamıyor. Bu kadro ile bir devre götürebilmesi bile mucize.
Ben M.R.Akçay'ın oynattığı futbolu beğenmiyorum ama bu kadoryu o kurmadı, bu yeteneksizleri o toplamadı, klüp borcun içinde kimseyi alamıyor. Bu kadro ile bir devre götürebilmesi bile mucize.

Yorum