Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Diğer sayfaya yazmıştım gözden kaçmasın;

Kondisyoneri, Forveti doğru düzgün sol beki olmayan bir takımda ceza yine hocaya kesilir, iyi veya kötü diye eleştirirsin ancak malzemeye göre Avrupa ligi büyük başarıdır.
    Ve bence MRA hiç bir talebi yerine getirilmeyeceğini düşündüğü için istifa etmiştir.
    Ayrıca bu istifa ile gelecek Teknik Direktöre aynı kadro veya aynı YOKSUZLUKLAR verilecek sonra başarı beklenecek sonra da onun da ipi çekilecek. tebrikler Trabzonspor 2 yılda 3 TD 1 Yönetim. Bütün suç onlardaydı sorunlar hiç yoktu zaten.

Yorum

Hocanın en büyük şanssızlığı İHO ile beraber çalışmasıydı. Biz bu kadroyla MRA'dan fazlasını bekledik belki de. Ben hocayla yolların bir daha kesişmesini isterim. Hayırlısı olsun.

Yorum

hayırlısı olsun

Yorum

Fazla bile durmuştu. Neyse Allah ondan razı olsun istifa ettiği için.

Yorum

Abdullah Hoca'nın ismi geçiyor.... ( soy ismini unuttum, yani o kadar zihnimde yer etmiş, hani şu milli takıma tarihinin en kötü dönemlerinden birin yaşatan.....) Umarım doğru değildir..
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

İHO istifayı kabul etmez.
              En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 29.12.2013, 19:47.

Yorum

Başkan o koltukta oturduğu sürece sıkıntı bitmez. Bir Trabzonspor başkanı şu cümleyi kuramaz : "ben kongrede başarı sözü ile vermedim." Trabzonspor başkanının başarı sözü vermesine gerek yoktur. Oraya aday olması başarı için taahhüttür zaten..
                Hoca gitse ne değişecek sanki? Bu başkanla bir fazlası dahi olmaz.

Yorum

Hadi gözünüz aydın, herkes gitsin, İHO ve çöp adamlar kalsın.

Yorum

futbolcular da istifa edebilse keşke henriqe aykut akgün mesela.
                    from BOGAZIÇI

Yorum

Abdullah avcı gelırse sasırmam basbakanın sevdigi bir isim.. Gerisini anlatmayayım
                      Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Diğer sayfaya yazmıştım gözden kaçmasın;

Kondisyoneri, Forveti doğru düzgün sol beki olmayan bir takımda ceza yine hocaya kesilir, iyi veya kötü diye eleştirirsin ancak malzemeye göre Avrupa ligi büyük başarıdır.
                        Ve bence MRA hiç bir talebi yerine getirilmeyeceğini düşündüğü için istifa etmiştir.
                        Ayrıca bu istifa ile gelecek Teknik Direktöre aynı kadro veya aynı YOKSUZLUKLAR verilecek sonra başarı beklenecek sonra da onun da ipi çekilecek. tebrikler Trabzonspor 2 yılda 3 TD 1 Yönetim. Bütün suç onlardaydı sorunlar hiç yoktu zaten.
                        Sezon başı Obenauer olmayınca o işi bana bırakın diyen bendim tabi..

Yorum

İho da gitse varya yemin ediyorum sampiyon olmus kadar sevinirim.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Az daha Abdullah KİĞILI diyecektim.....Abdullah Ercan'dan sonra aklıma ilk gelen futboldaki Abdullah ....O tekstilci bile aklımda daha yer etmiş....
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Kadro yapısı degismedikce çok hocalar gelir gider.

fırtına ihtilal efsane
                              İşte taraftar budur.

Yorum

Deep Blue abi diyordu Abdullah gelecek diye doğruysa taraftar tepkisini koymalı
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X