olaya sağduyulu yaklaşmakta fayda var şu aşamada hiçbir yabancı teknik direktör gelemez gelmez. şu tsyi devralmak istemez. herkez kendi yapısını oturtmak için zaman ister . kariyer meselesi. sezon sonu çok rahat yeni bir hoca bulunabilir. türk adaylarım şota ve ertuğrul sağlam. şu aşamada hocanın devam kararı alması güzel bi gelişme bırakmaması sevindirici. akılcı olalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
netice itibariyle MRAnın elinde büyük bir fırsat var şu anda.. başta janko, alan, volkan, batuhan olmak üzere kampa geç katılan kafasına göre ülkesine giden bamba, zokora , colman dahil bir çok oyuncu gönderilmelidir.. bir ortasaha, forvet, sol bek, sol stoper alınmalı takım bu şekilde yenilenmiş olarak yeni bir heyecanla kampa başlamalıdır.. yoksa görüntü geçen yıl devre arasından farksız değil..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
kalması hayırlı oldu...
elindeki malzemeden en iyi verimi almaya çalıştı.
yarım sezonda gelsin diye can atılan bir kişiyi silmek de çok manidar bir durum.
ligde deplasmanlarda çok başarısız oldu ancak kendi sahamızda ve avrupa liginde bu kadro ile çok iyi işler yaptı.
kadro yapısında bir kaç kişilik değişiklikle çok daha başarılı olacağına inanıyorum.elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
Aynen Katılıyorumİlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami geleceğine kalması daha iyi oldu
Yorum
-
Bu noktaya katılıyorum.İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami geleceğine kalması daha iyi olduHamiş
Yorum
-
7 tane defans oyuncusuyla rakip takımı boğamazsınız.. defansif oyun kurgusuna karşı değilim lakin sadece bu maçta rakibimiz 10 korner kullanamadı, limasol takımı bile 10-11 tane korner kullanmıştı, gs 23 tane şut çekti kalemize.. defansif oynuyorum diyorsun ama koca bir aldatmaca..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
SON DAKİKA! Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Yeni bir Teknik Direktör gelip futbolcuları tanıyana kadar transfer dönemi geçecek. Sonra oda mecburen ''Bu takımdaki oyunculardan en büyük verimi almaya çalışacağız'' diyecek ve tabii 4 hafta sonra onuda idam edeceğiz. Bu avantajmdır? Gelecek kişiye sabır gösterirsen evet avantajdır ama gösteremeyeceğimiz için bu şekilde devam etmek en hayırlısı şuan bana göre.
Sent from my iPhone using TapatalkSadece Trabzonspor..
Yorum
-
Bence yeni hoca ve yeni transferler icin yeterli kaynak olmadigindan mra ya kalmasi icin baski yaptilar mra da kabul etti.
MRA gidince hami gelecekti hami bu takimi tasiyamazdi böylesi daha iyi oldu gercekci olmak lazim.
Gitmesi gereken tek kurum Trabzonspor yönetimidir,gerisi teferruattir.
Sanki yabanci bir hoca alinsaydi transferler ona mi birakilacakdi,bunlar bos isler."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Zaten benimde zoruma giden o hem ürkek,psırık,kokrak kendi sahana çekilip oynuyorsun az gol yememiz az pozisyon vermemiz lazım aksi oluyor bu ne içim oyun tarzıdır birşey yapıyorsun bari adam gibi yapın heleki defans yapmak hücüm etmekden daha kolay iken .İdda ediyorum hücüm oyunu onuda geçtim daha dengeli bir oyun bile oynasak bu kadar gol yemezdik hücüm oynamakda defans yapmakdır aynı zamandaİlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 tane defans oyuncusuyla rakip takımı boğamazsınız.. defansif oyun kurgusuna karşı değilim lakin sadece bu maçta rakibimiz 10 korner kullanamadı, limasol takımı bile 10-11 tane korner kullanmıştı, gs 23 tane şut çekti kalemize.. defansif oynuyorum diyorsun ama koca bir aldatmaca..İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
gitmesi gereken İbrahim HACIOSMANOĞLU önderliğindeki Trabzonspor yönetimidir, bu olumsuzluklarında baş sorumlusu olan Trabzonspor delegesidir. Takımın yönetim kurulunun becerisi ne ki getireceği hocadan hayır gelsin, Ben en azından geçtiğimiz yıldan daha iyi bir yere daha iyi bir puana takımı çıkartan Mustafa Reşit AKÇAY' ın gitmemesine, takımın başında kalmasına sevindim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum