Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Okumuyor mu?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin Okumuyor mu?

Milli takımda ve Trabzonspor'da her zaman yer bulan,taraftarın bir kısmının olmazsa olmaz dediği,bir kısmının onsuz bir Trabzonspor için elele verdiği Hüseyin Çimşir..

Tamam adamı beğenmezsiniz,takdir etmezsiniz,hor görürsünüz v.s. ama bunu giderek artan bir şekilde,hele bu dönemde dile getirmenizin,bunları okuması muhtemel Trabzonspor Kaptanı'nı üzmekten başka ne gibi bir fayda getirmesini umuyorsunuz??

Destek olmuyosanız en azından köstek olmayın Kaptanımıza..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Milli takımda ve Trabzonspor'da her zaman yer bulan,taraftarın bir kısmının olmazsa olmaz dediği,bir kısmının onsuz bir Trabzonspor için elele verdiği Hüseyin Çimşir..

Tamam adamı beğenmezsiniz,takdir etmezsiniz,hor görürsünüz v.s. ama bunu giderek artan bir şekilde,hele bu dönemde dile getirmenizin,bunları okuması muhtemel Trabzonspor Kaptanı'nı üzmekten başka ne gibi bir fayda getirmesini umuyorsunuz??

Destek olmuyosanız en azından köstek olmayın Kaptanımıza..
    Katılıyorum ve Hüseyin bu takımda hertürlü oynar biraz destek olalım...

Yorum

Valla TRABZONSPOR umun o kutsal formasını sırtına geçiren kim olursa olsun benim baş tacımdır.
      Helede hizmet etmiş savaşmış .......
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Bence bir futbolcunun oynadığı maçlarda insanlar onu eleştirebilir.Çok kötü olduğu günler olur,dinlendirilir.Formsuz olur.

Ama oynamadığı maçta gelip onu eleştirmek ona vurmak fırsatçılıktır.

Aynı arkadaşlar Hüseyin'in iyi olmadığı bir maçın Hüseyin'in yerine alınan futbolcu tarafından döndüğünü gördüklerinde ki bu hiçbir zaman olmaycak o zaman gelsinler tartışalım.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Zamanında Fatih gol attığında bile, bir gol kaçırdı diye yerden yere vuruluyordu, o dönemlerde bu duyarlılığı pek kimse göstermiyordu nedense...
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Ya futbolunu oynasın oynamasın eleştirirsin bir sınıra kadar..Ama ''ruhsuz'' , ''kalas'' bilmem ne tabirler yakışmıyor..Başka takım taraftarı dese olay çıkarırım Trabzonsporlu deyince ne yapabilirim ki??

Bir de insanların yüzlerine söyleyemeyeceğiniz şeyleri buraya yazmayın..

@thepathfinder -- f.tekke ile ilgili her topice bakabilirsiniz tavrımı görmek için..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Futbol oynamayan bir adamı tutarsızca savunmak yerine susmayı tercih ederseniz ben ve benim gibilerde Hüseyin'e saldırmaktan vazgeçer sanırım.

Yorum

dünkü maçda onsuz oynayan Trabzonsporu öve öve bitiremiyorlar ki öyle gerçekten mükemmel oynadık tamamda 2 hafta önce bejeke maçında bu sefer hüseyinle mükemmel oynamıştık..
                geçen sezon hasan şut çektiğinde gülen insanlar dün akşam için bak hüseyin yoktu hasan nasılda ileri çıkıp şut falan çekti diyorlar..kaptana bu kadar nefret nedendir anlamakta zorlanıyorum. yukarıda yorum yapan arkadaşların dediği gibi madem sevmiyorsun, o zaman onun hakkında olumsuz konuşarak onu demoralize etmeyin kardeşim..
                75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

Yaa futbol oynamıyor da Ferhat kadar da oynuyor konuşturtmayın adamı şimdii...

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla TRABZONSPOR umun o kutsal formasını sırtına geçiren kim olursa olsun benim baş tacımdır.
                    Helede hizmet etmiş savaşmış .......
                    Kutsal Mı ??? Abartmayın ya!
                    Hüseyin Gs maçında oynamadı ve biraz dinlenmiş oldu . Osasuna maçında daha dinamik olacaktır diye tahmin ediyorum.. Bu da bizim lehimize olur. Hüseyin bazen öyle oynuyor ki adamı fıtık ediyor ama öyle maçları da varki mest ediyor.. Tabi mest ediyor derken çok iyi paslar atıyor falan değil de çok iyi top kesiyor vs vs.. Sonuç olarak Hüseyin bize lazım .. ++ olarak bu yazılanları okuması halinde ise kendini hırs basması ve daha motive olması gerekir çünkü kimse vazgeçilmez değil bu kaptan Hüseyin bile olsa....

Yorum

Daha dün 2 H diyenler nerde şimdi Hasan dün mükemmel oynadı acaba hiç utandılar mı???

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbol oynamayan bir adamı tutarsızca savunmak yerine susmayı tercih ederseniz ben ve benim gibilerde Hüseyin'e saldırmaktan vazgeçer sanırım.
                        sen fütursuzca saldıracaksında ben kaptanımı savunmayacağım öylemi!
                        sen ve senin gibilerin çiftliği değil burası! bu takımın destekçisiysen kendi topcuna saldırma hakkın yok, dengeli olacaksın ki yorumlarında mantıklı olsun!
                        75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya futbolunu oynasın oynamasın eleştirirsin bir sınıra kadar..Ama ''ruhsuz'' , ''kalas'' bilmem ne tabirler yakışmıyor..Başka takım taraftarı dese olay çıkarırım Trabzonsporlu deyince ne yapabilirim ki??

Bir de insanların yüzlerine söyleyemeyeceğiniz şeyleri buraya yazmayın..

@thepathfinder -- f.tekke ile ilgili her topice bakabilirsiniz tavrımı görmek için..

Senin tavrını çok iyi biliyorum kardeşim. Ben şunu vurgulamak istedim. Fatih gibi bir futbolcu gol attığı maçlarda bile acımasızca eleştiriliyordu. Hüseyin gibi (banagöre)sadece ruhunu ortaya koyan, tekniği ve oyunu okuma becerisi olmayan bir futbolcunun eleştirilmesinin gayet normal olduğunu belirtmek istedim. Hani daha sonra bu topice girip de yok şöyle yok böyle diyecekler için şimdiden bir şeyler yazayım dedim...
                          En son Oruç tarafından düzenlendi; 24.09.2006, 14:54.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak adnanm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha dün 2 H diyenler nerde şimdi Hasan dün mükemmel oynadı acaba hiç utandılar mı???
                            o 2 h dünyadaki en iyi 2 türk ön libero
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

BU takıma layık olmayıp futbol oynayan bir çok futbolcu oldu fakat artık zaman değişti, rollerde değişti. Bu taraftar onların cefasını çekemez artık... Hüseyin benim yazdıklarımı neden okusun ki; her sene artırdığı maaşını yiyordur şimdi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X