Hocanız dalga geçiyor yetmedi şimdi de siz dalga geçin bakalım nasıl olsa tepki veren kimse kalmadı soğuttunuz herkesi
Ali Uzunay'dan Başkan'a Destek...
Daraltma
X
-
-
Devre arası yaklaşıyor. İki ununu eleğini asmış yıldız futbolcu alırsınız taraftar sizleri omuzlara alır sonrada göz boyamaya devam edersiniz. Saha içerisinde ne oynadığımız belli değil. Saha dışında şike lobisinin beklentilerini harfiyen yerine getiriyoruz camia olarak. En ufak bir kıpırdanmamız dahi yok. Her şey güllük gülistanlık gibi demeçler veriliyor. Pardon da siz yarın öbürgün elbet oradan gideceksiniz, ama Trabzonspor ve taraftarı hep kalacak.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
Yorum
-
İstifa edecek siradaki kişi belli oldu. ..BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye. Bu adam ???bana başkan açıklama yapmazsa yönetim olarak biz yapacağız deyip kıvıran kişi değilmialem buysa krali sensinYorum
-
-
-
kardesım ısınızı yapın dıyorum ..sunu dersenız yada acıklarsanız herkez sıze destek verır.bız ıktıdara yakın durarak para alıyoruz kaynak buluyoruz deyın herkez sussun otursun yerıne...ama boyle ıktıdar mtıng arablarında gezmeyle kupayı unutmakla trabzonspor baskanlıgı yapılmazBen Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..Yorum
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum