Avni Aker'de Tribünler Neden Boş? İşte Cevabı...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Burçak
    • 31.05.2005
    • 29408
    • İnşaat Teknikeri
    • Trabzon

Avni Aker'de Tribünler Neden Boş? İşte Cevabı...

"Kupa Başbakanda" isimli kitabıyla gündeme gelen yazarlardan Hasan Al, Avni Aker'de boşalan tribünleri öyle bir yazdıki; herkesi hem ağlattı hem düşündürdü.

İşte o yazı;

‘’Maça gitmiyorum’’ diye eleştiriyorsunuz beni. Ailemin rızkından kesip gitmedim mi maçlara… Harçlığımı vermedim mi… Bırakın Avni Aker tribünlerini… Deplasmanlarda kavga etmedim mi… Ölmedim mi Trabzonspor için… Anama babama evlat acısı yaşatmadım mı… Ailemi, çevremi, sevenlerimi yasa boğmadım mı… Trafik kazası geçirmedim mi? Görele de fındık dalına asmadım mı kendimi? Kalbime yenik düşmedim mi? Karda, yağmurda, çamurda hep Bordo Mavi renklerin yanında olmadım mı… Soğukta titremedim mi… Yensek de yenilsek de durmadım mı arkasında… Bütün zorluklara göğüs germedim mi… Niye unutuyorsunuz yaptıklarımı? ‘’Maça gitmiyorum’’ diye eleştiriyorsunuz beni… Anlamıyorsunuz halimden… Nankörlük ediyorsunuz. Ben acının üstesinden geldim… Yokluğu aştım… Zorluğa dayandım… Ölüme bile meydan okudum… Ancak bu adaletsizliğe, haksızlığa dayanamıyorum… 3 Temmuz’dan bu yana onca şey yaşandı. Bir kez bile ‘’derdin ne?’’ diye sormadınız… Suçluyorsunuz… Suçlamaya da devam ediyorsunuz… Niye anlamıyorsunuz, umudumu kaybettim ben… İnancımı yitirdim. Heyecanım yok oldu… 96’ı da aldınız elimden… 2005’de de aldınız… Yine toparlandım. Ayağa kalktım. Ama şimdi? Şimdi yakalandınız… Mahkemesi, UEFA’sı, CAS’ı ‘’şike’’ diyor. Hiç oralı olmuyorsunuz. Alın terimin, emeğimin üstüne yatıyorsunuz. Artık bende şu kanaat oluştu… ‘’Ne yaparsak yapalım şampiyon olamıyoruz.’’ Nasıl olsa sonuç belli… Niye gideyim maçlara? Aslında bu kadar da soğmazdım. Fakat adamlar haksızlıkta birleşiyor. Biz haklılıkta ayrışıyoruz. Haklı davamızda bile adam gibi mücadele edemiyoruz. Biz neyin mücadelesini veriyoruz Allah aşkına? ‘Kupayı hemen alırım’’ dedi… ‘’Ben gelince Aziz Yıldırım kaçacak yer arayacak’’ dedi. Attı, tuttu…Duygularımı sömürdü… Şimdi bu konuşmaları bıraktı… ‘’Fenerbahçe kupayı iade etmeli…’’ ‘’FİFA da hakkımızı ararız’’ demiyor mu? Hele hele ‘’300 bin kişi yürürüz’’ dedikten sonra İstinye’de düzenlediğim yürüyüşe katılmadı ya, her şeyden nefret ettim. Maçından da, yediğimden içtiğimden her şeyden… Öldürdünüz beni… Hani faklılık olur da bu kadar olmaz. Adam seçimden önce ne dediyse tersini yapıyor… Kupanın Fenerbahçe’nin müzesinde kalmasını sağlayan Başbakan’a toz kondurmuyor… Üstelik kulübü siyasete bulaştırıyor. Kime güveneceğimi şaşırdım. Eski yönetimi eleştiriyordum. Gelen, gideni aratırmış… Bir de bütün bunları üstüne hiçbir şey yokmuş gibi bilet fiyatlarını da çok yüksek tutmuyorlar mı? Cinlerim tepeme çıkıyor. Gitmiyorum arkadaş maçlara. İzlemiyorum Digitürk’ü… Futbol onların olsun… Alsınlar başlarına çalsınlar…

HASAN AL / TAKA
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆
  • TSknbkTS
    • 11.06.2004
    • 677
    • SMMM
    • Bursa

İşte bu yazıyı bütün ulusal gazetelere ilan vereceksin. O zaman herkes alacak mesajı.

fırtına ihtilal efsane
    İşte taraftar budur.

Yorum

• Samet Türkmen
      • 26.11.2006
      • 6958
      • Bursa

IHO seçilmesin diyenleri AKPli olmakla suçlayıp,sözde dalga geçenlere yazsınlar önce yazıları. Yok öyle gelen gideni aratır falan. Çoğunuz destek verdiniz. Hep siz öngörüşlüsünüz zaten.

Heyecanımı kaybettim,çaldılar çırptılar ama %60. O yeah. Yemesinler bizi.
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 13:38.

Yorum

• Fatih Öztürk
        • 03.10.2007
        • 24989
        • Lojistik
        • İstanbul

Ajitasyona bayılıyoruz arkadaş.sen Trabzonsporun taraftarıysan trıbünü doldurmaya mecbursun.o kadar.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Mehmet BAŞ
          • 27.02.2007
          • 7667
          • Hukuk, Sosyal Hizmet
          • Manisa

Kusura bakmayın boş hikayeler bunlar...

Canın isterse git maça, istemezse gitme...

Ama ondan sonra çıkıp da Başkana, Takıma saydırma...

Çünkü buna hakkın yok....

Senin bu takıma küsmeye hakkın yok...

Tribünleri tıklım tıklım doldurup birilerine mesaj vereceğimiz yerde, seyirci takıma küsüyor.

Birilerinin çok da umrunda dimi?

Adamlar diyor ki ''Ohhh Trabzonspor'u devre dışı bıraktık sonunda...''

Bizi ŞİKE değil ama ''Taraftarın bu yaptığı'' daha çok yıkıyor,

Farkında değilsiniz....

Böyle devam edin, maçlara gitmeyin bravo!!

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
            • 03.02.2012
            • 28168
            • Metalurji Mühendisi
            • Zonguldak

İlk olarak burçak tarafından gönderildi
            [ımg]http://www.61saat.com/images/haberler/avni_akerde_tribunler_neden_bos_iste_cevabi_h81329.jpg[/ımg]

"kupa başbakanda" isimli kitabıyla gündeme gelen yazarlardan hasan al, avni aker'de boşalan tribünleri öyle bir yazdıki; herkesi hem ağlattı hem düşündürdü.

Işte o yazı;

‘’maça gitmiyorum’’ diye eleştiriyorsunuz beni. Ailemin rızkından kesip gitmedim mi maçlara… harçlığımı vermedim mi… bırakın avni aker tribünlerini… deplasmanlarda kavga etmedim mi… ölmedim mi trabzonspor için… anama babama evlat acısı yaşatmadım mı… ailemi, çevremi, sevenlerimi yasa boğmadım mı… trafik kazası geçirmedim mi? Görele de fındık dalına asmadım mı kendimi? Kalbime yenik düşmedim mi? Karda, yağmurda, çamurda hep bordo mavi renklerin yanında olmadım mı… soğukta titremedim mi… yensek de yenilsek de durmadım mı arkasında… bütün zorluklara göğüs germedim mi… niye unutuyorsunuz yaptıklarımı? ‘’maça gitmiyorum’’ diye eleştiriyorsunuz beni… anlamıyorsunuz halimden… nankörlük ediyorsunuz. Ben acının üstesinden geldim… yokluğu aştım… zorluğa dayandım… ölüme bile meydan okudum… ancak bu adaletsizliğe, haksızlığa dayanamıyorum… 3 temmuz’dan bu yana onca şey yaşandı. Bir kez bile ‘’derdin ne?’’ diye sormadınız… suçluyorsunuz… suçlamaya da devam ediyorsunuz… niye anlamıyorsunuz, umudumu kaybettim ben… inancımı yitirdim. Heyecanım yok oldu… 96’ı da aldınız elimden… 2005’de de aldınız… yine toparlandım. Ayağa kalktım. Ama şimdi? şimdi yakalandınız… mahkemesi, uefa’sı, cas’ı ‘’şike’’ diyor. Hiç oralı olmuyorsunuz. Alın terimin, emeğimin üstüne yatıyorsunuz. Artık bende şu kanaat oluştu… ‘’ne yaparsak yapalım şampiyon olamıyoruz.’’ nasıl olsa sonuç belli… niye gideyim maçlara? Aslında bu kadar da soğmazdım. Fakat adamlar haksızlıkta birleşiyor. Biz haklılıkta ayrışıyoruz. Haklı davamızda bile adam gibi mücadele edemiyoruz. Biz neyin mücadelesini veriyoruz allah aşkına? ‘kupayı hemen alırım’’ dedi… ‘’ben gelince aziz yıldırım kaçacak yer arayacak’’ dedi. Attı, tuttu…duygularımı sömürdü… şimdi bu konuşmaları bıraktı… ‘’fenerbahçe kupayı iade etmeli…’’ ‘’fifa da hakkımızı ararız’’ demiyor mu? Hele hele ‘’300 bin kişi yürürüz’’ dedikten sonra istinye’de düzenlediğim yürüyüşe katılmadı ya, her şeyden nefret ettim. Maçından da, yediğimden içtiğimden her şeyden… öldürdünüz beni… hani faklılık olur da bu kadar olmaz. Adam seçimden önce ne dediyse tersini yapıyor… kupanın fenerbahçe’nin müzesinde kalmasını sağlayan başbakan’a toz kondurmuyor… üstelik kulübü siyasete bulaştırıyor. Kime güveneceğimi şaşırdım. Eski yönetimi eleştiriyordum. Gelen, gideni aratırmış… bir de bütün bunları üstüne hiçbir şey yokmuş gibi bilet fiyatlarını da çok yüksek tutmuyorlar mı? Cinlerim tepeme çıkıyor. Gitmiyorum arkadaş maçlara. Izlemiyorum digitürk’ü… futbol onların olsun… alsınlar başlarına çalsınlar…

hasan al / taka
            sözlerin bittiği yer
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Fatih Öztürk
              • 03.10.2007
              • 24989
              • Lojistik
              • İstanbul

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
              Kusura bakmayın boş hikayeler bunlar...

Canın isterse git maça, istemezse gitme...

Ama ondan sonra çıkıp da Başkana, Takıma saydırma...

Çünkü buna hakkın yok....

Senin bu takıma küsmeye hakkın yok...

Tribünleri tıklım tıklım doldurup birilerine mesaj vereceğimiz yerde, seyirci takıma küsüyor.

Birilerinin çok da umrunda dimi?

Adamlar diyor ki ''Ohhh Trabzonspor'u devre dışı bıraktık sonunda...''

Bizi ŞİKE değil ama ''Taraftarın bu yaptığı'' daha çok yıkıyor.

Farkında değilsiniz....

Böyle devam edin, maçlara gitmeyin bravo!!

Güzel özetledin kardeşim.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ahmet Kuru
                • 31.10.2007
                • 8118
                • Bankacı
                • İstanbul

Taraftarin maca gitmeme luksu yok.gideceksin destegini de tepkini de vereceksin..
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• B61
                  • 16.07.2010
                  • 13037
                  • İstanbul

Değişik konular bunlar, içinden çıkılmaz.

Bu tirübünün dolmama meselesi biraz da kişisel bir konu. Bu konuyu tartışmaya başlasak, bitiremeyiz.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Gurpas
                    • 12.11.2010
                    • 4915
                    • İstanbul

yazı çok güzel ama, şimdi haksızlıklara karşı daha dik durma zamanı o zaman o trübinler dolmalı

Yorum

• cakalkerem
                      • 20.02.2012
                      • 13476
                      • Mühendis
                      • İstanbul

ister gidin ister gitmeyin...burası Trabzon.....

zor zaman da her zaman takımının yanında olur...Kİmseye ihtiyacı yok....

Acitasyon yapmayın...Her beğenmeyen kulübü ve başkanı kendine göre eleştiriyor.....

bir başkan ve yönetim herkesin dediğine göre hareket etse asla dikiş tutturamaz...Bırakın bu işleri.....Bunu yazanlar kulübe resmen bölücülük yaptırıyorlar...Yazık....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• serdaracıl
                        Cezalı Üye
                        • 10.05.2008
                        • 27797
                        • Ankara

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
                        Ajitasyona bayılıyoruz arkadaş.sen Trabzonsporun taraftarıysan trıbünü doldurmaya mecbursun.o kadar.
                        Ajitasyonun kralini iho yapti. Trabzonspor taraftariysan tribunu doldurmaya mecbursun diyerek mi insanlari ikna edeceksin. Ajitasyon işte bu. Lafla olmuyor bu işler

Yorum

• serdaracıl
                          Cezalı Üye
                          • 10.05.2008
                          • 27797
                          • Ankara

İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi
                          ister gidin ister gitmeyin...burası Trabzon.....

zor zaman da her zaman takımının yanında olur...Kİmseye ihtiyacı yok....

Acitasyon yapmayın...Her beğenmeyen kulübü ve başkanı kendine göre eleştiriyor.....

bir başkan ve yönetim herkesin dediğine göre hareket etse asla dikiş tutturamaz...Bırakın bu işleri.....Bunu yazanlar kulübe resmen bölücülük yaptırıyorlar...Yazık....
                          Kimse trabzonspor taraftarini bu şekilde suçlayamaz ne demek bölücüluk. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda degil.

Yorum

• cakalkerem
                            • 20.02.2012
                            • 13476
                            • Mühendis
                            • İstanbul

biz içimizde yıkılıyoruz ki dışarıdan nasıl yıkmasınlar

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sibel
                              • 12.05.2009
                              • 22917
                              • Trabzon

Bazılarının bu durumu anlayacağını hiç zannetmiyorum.
                              Çünkü onların ve bizlerin Trabzonspor'u farklı.
                              Daha ağır konuşmak isterdim. Ama susuyorum.
                              Trabzonspor'u bir takım olarak görenle ne konuşabilirim ki?
                              O beni, bizleri asla anlamayacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...