SS Lazio 0 - 0 Trabzonspor | UEFA Avrupa Ligi J Grubu 6.Maç | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Murat Acar

Bize heryer TRABZON .Biraz eleştiriyı keselımde şu gruptan çıkmanın tadına varalım.Hala mahvolacağız diyenler var Allahım ya bırakında Bi çok kişinin aksine rekorları alt üst eden bu takıma destek olun biraz...
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• zafercalikoglu
      • 05.08.2004
      • 6286
      • IT yoneticisi
      • Afrika Diğer

final istiyorum final
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Erdogan
        • 17.03.2005
        • 1887
        • Ögrenci
        • Almanya

İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi
        ne kadar gereksiz insanlar var.bu zatların yorumlarını okumak cidden hayatımdan çalınan zaman kaybından başka bir şey değil.
        hayat felsefeleri tamamen her şeyi eleştirmek üzerine olan bu kişilere acıyorum. öyle bir ruh hali içerisindekiler ki Trabzonspor resmi sitesindeki maçla ilgili haberlere bile düşük oy vermekteler.bu kadar olmaz.Trabzonspor tarihinin avrupadaki en büyük başarısını elde etmiş,siz bunun sevincini yaşamaktan çok uzak hala problem çıkarma peşindesiniz.Allah sizlere beyin versin.
        Tebrik ediyorum.

Özellikle su cümle Trabzonspor taraftarini en iyi sekilde acikliyor.

" Hayat felsefeleri tamamen her seyi elestirmek üzerine olan..."

Elestirmek zayif noltalari belirtmek her insnanin hakki ama iyi günde dahi basariyi kutlamak yerine takimi yerden yere vurmak Taraftarlikla bagdasmaz,
        Trabzonspor

Yorum

• pReN@_61
          • 10.12.2004
          • 25746
          • İstanbul

O stadı ilk kez öyle bomboş görüyorum..

(UEFA)

Yorum

• Taner Gündoğdu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 05.11.2004
            • 3570
            • gemi inşa ve gemi makina mühendisi
            • İstanbul

bu maçta eleştirilecek çok fazla bir durum yoktu. bu sezon ilk kez bir takıma karşı daha fazla topa sahip olduk. ilk kez rakibe karşı üstündük. çok fazla defansif oynamadık. pozisyon vermedik mi verdik, ama bulduk da. ortasahada Colman bu performansına devam eder, yanına da Colman gibi hem pres yapacak hem oyun kurabilecek bir oyuncu gelirse avrupada bir tur daha gideriz
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Adem Akyüz'

İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi
              bu maçta eleştirilecek çok fazla bir durum yoktu. bu sezon ilk kez bir takıma karşı daha fazla topa sahip olduk. ilk kez rakibe karşı üstündük. çok fazla defansif oynamadık. pozisyon vermedik mi verdik, ama bulduk da. ortasahada Colman bu performansına devam eder, yanına da Colman gibi hem pres yapacak hem oyun kurabilecek bir oyuncu gelirse avrupada bir tur daha gideriz
              Alabilirsek Holmen orta sahaya ilaç olur..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi
                Tebrik ediyorum.

Özellikle su cümle Trabzonspor taraftarini en iyi sekilde acikliyor.

" Hayat felsefeleri tamamen her seyi elestirmek üzerine olan..."

Elestirmek zayif noltalari belirtmek her insnanin hakki ama iyi günde dahi basariyi kutlamak yerine takimi yerden yere vurmak Taraftarlikla bagdasmaz,
                Siz ''hayat felsefeleri tamamen her şeyi eleştirmek üzerine olan...'' diye bir cümleye alkış gönderirseniz, birileri de çıkar, size ''hayat felsefeleri her şeye eyvallah diyen Stockholm sendromlu Pollyanalar'' diyebilir... Bu tartışmayı polemiklerden ve gruplaşmalardan kurtarmanın yolu, bu tarz ithamların nereden geldiğine bakmaksızın kayıtsız kalabilmektir. Bırakınız herkes fikrini özgürce söylesin.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim; kötü zamanda eleştiriyi herkes yapar zaten. Her şeyin iyi gibi göründüğü geçici zaferlerde sarhoşluk yaşamayıp, doğru bildiğini söylemeye devam edenler, samimi kişilerdir. Burada, zevkleri dert edinip, her güzellikte acı arayarak ağlak ağlak zırvalamaktan haz duyacak kimse olduğuna inanmıyorum.

Yorum

• Antonio
                  • 12.07.2012
                  • 12281
                  • öğretmen
                  • Isparta

road to torino...
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Erdogan
                    • 17.03.2005
                    • 1887
                    • Ögrenci
                    • Almanya

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
                    Siz ''hayat felsefeleri tamamen her şeyi eleştirmek üzerine olan...'' diye bir cümleye alkış gönderirseniz, birileri de çıkar, size ''hayat felsefeleri her şeye eyvallah diyen Stockholm sendromlu Pollyanalar'' diyebilir... Bu tartışmayı polemiklerden ve gruplaşmalardan kurtarmanın yolu, bu tarz ithamların nereden geldiğine bakmaksızın kayıtsız kalabilmektir. Bırakınız herkes fikrini özgürce söylesin.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim; kötü zamanda eleştiriyi herkes yapar zaten. Her şeyin iyi gibi göründüğü geçici zaferlerde sarhoşluk yaşamayıp, doğru bildiğini söylemeye devam edenler, samimi kişilerdir. Burada, zevkleri dert edinip, her güzellikte acı arayarak ağlak ağlak zırvalamaktan haz duyacak kimse olduğuna inanmıyorum.
                    herseye eyvallah diyelim de demiyoruz. suan lig de durumumuzun da iyi oldugunu söylemiyoruz. grup liderligin tadini en azindan birgün yasiyalimda ondan sonra yine konusuruz eksikleri gidecekleri kalacaklari. konunun asli o deyil zaten.

olumsuz, negativ elestirecek (zamani) bilmeyen taraftarimiz cok fazla.

30 un üstünde gol atarak gol krali olmus burak yilmazi bile ligin son maci olan ordu macinda kacirdigi gollerden sonra küfür ederek yolluyoruz.
                    her seyde memnuniyetsizlik var onu anlatmak istiyorum. Umutu anlatmyiorum bile.

Grubu en iyi 3. bitiririz kesin cikamayiz deyip sonra takimlar zayifti diyen sadece ulusal basin olmadi.
                    öyle yada böyle sonuc olarak 1. bitirdik tebrik etmeyi bilem ondan sonra tartisaim daha iyi nasil olabiliriz diye.

Saygilar.
                    Trabzonspor

Yorum

• Ufuk Turgut
                      • 15.07.2012
                      • 1078
                      • isci
                      • Ankara

elestırılecek cok sey var ama bırde gormemız gereken gercekler var..futboldan bende memnun degılım ancak boylesıne bır kadro yapısı ıle ancak bukadar guzel sonuclar alınabılır.dogrusunu ıstersenız ben grupta 3 cu olarak kendımızı goruyordum maclar baslamadan once.rum takımını gecerız dıgerlerınde takılırız dıye dusunmustum ...ama gelınen noktada cok ıyı yerde bıtırdık gercekten grup maclarını kutluyorum takımımızı.ancak herkez bılıyorkı eksıklerımız var ve bu eksıkler gıderılırse cok daha ıyı olabılırız..ben ceyrek fınalı cok uzakta gormuyorum acıkcası
                      Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                      Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                      NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Courage
                        • 05.11.2012
                        • 8913
                        • Memur
                        • İstanbul

(cezam dolayısıyla geç yazıyorum)

Maç istediğimiz tempoda gitti. 1-2 tane çok net Lazio atağı hariç neredeyse kusursuza yakın oynadık (defans -orta sahayı kastediyorum.) Colman'ın ise ben geldiği günden beri en güzel oyununu oynadığını düşünüyorum. Yanında fizik kapasitesi yetersiz Abdülkadir / Alanzinho olmasına rağmen adeta onların yerinede koşarak açıklarını kapattı. Hakikaten özlemiş be Colman!

Burada birçok arkadaşın söylediğinin aksine (devre arası kesinlikle gönderilmesini düşünsemde) Alanzinho'nun mücadelesini beğendim. Ama birkaç pozisyonda hızlı davranmaması zaten mucizelere bağlı olan gol şansımızı başlamadan bitirdi.

Zokoranın olmaması ve oynadığımız pas oyunu gösteriyor ki bu takımın el freni kendisidir. Takım kendi 18'imizin önünde 3 pas yapıp atağa çıkmaya hazırlanırken ve herkes ileri doğru hamle yapmışken top ayağına geldiğinde yıldırım hızıyla geriye dönmesi yüzünden evvel ki maçlarda birçok kontra atak fırsatını mahvetti. Bir daha forma yüzü görmemesini ve en yakın zamanda gönderilmesini umuyorum.

Forvetimiz olmadığı için (!) o bölgeye adam gibi bir transfer yapılana kadar yorum yapmayacağım. Küfür edersem ceza geliyor çünkü.

.....

Tarihimizdeki en büyük Avrupa başarılarından birini yaşattığı için ise (oynattığı antika oyuna rağmen) teknik heyeti ve ONUR'u kutluyorum...
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bedri Sertkaya
                          • 24.09.2012
                          • 3688
                          • -
                          • Ankara

Ceza tanıdık geliyor.

Colman'ı özgür bırakmak gerekir.Lazio'nun da rahat oynaması bizi etkili kıldı.Sahamızda iyi oynayarak şu Bursa'yı da yenmemiz gerek ve kura da çıkacak ekip bugün oyuncuların psikolojosini etkileyebilir!
                          İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi
                          (cezam dolayısıyla geç yazıyorum)

Maç istediğimiz tempoda gitti. 1-2 tane çok net Lazio atağı hariç neredeyse kusursuza yakın oynadık (defans -orta sahayı kastediyorum.) Colman'ın ise ben geldiği günden beri en güzel oyununu oynadığını düşünüyorum. Yanında fizik kapasitesi yetersiz Abdülkadir / Alanzinho olmasına rağmen adeta onların yerinede koşarak açıklarını kapattı. Hakikaten özlemiş be Colman!

Burada birçok arkadaşın söylediğinin aksine (devre arası kesinlikle gönderilmesini düşünsemde) Alanzinho'nun mücadelesini beğendim. Ama birkaç pozisyonda hızlı davranmaması zaten mucizelere bağlı olan gol şansımızı başlamadan bitirdi.

Zokoranın olmaması ve oynadığımız pas oyunu gösteriyor ki bu takımın el freni kendisidir. Takım kendi 18'imizin önünde 3 pas yapıp atağa çıkmaya hazırlanırken ve herkes ileri doğru hamle yapmışken top ayağına geldiğinde yıldırım hızıyla geriye dönmesi yüzünden evvel ki maçlarda birçok kontra atak fırsatını mahvetti. Bir daha forma yüzü görmemesini ve en yakın zamanda gönderilmesini umuyorum.

Forvetimiz olmadığı için (!) o bölgeye adam gibi bir transfer yapılana kadar yorum yapmayacağım. Küfür edersem ceza geliyor çünkü.

.....

Tarihimizdeki en büyük Avrupa başarılarından birini yaşattığı için ise (oynattığı antika oyuna rağmen) teknik heyeti ve ONUR'u kutluyorum...
                          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...