Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Legia Varşova - Trabzonspor Maçında İlk 11 Nasıl Olmalı ?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aykut'un formsuz olduğunu düşünüyorum yedeğe çekilmeli.

Colman tam olarak iyileşmediyse onun yerine Adrian, forvet arkasına Emre Güral olmalı diye düşünüyorum.

Bence cesur bir kadro ile çıkmalıyız. Emre ilk 11 başlamayacaksa önde Janko arkasında Henri olabilir.

Ama benim bu maç için ideal 11'im bu diziliştir.
    En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 07.11.2013, 17:16.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Colman tam olarak iyileşmediyse onun yerine Adrian, forvet arkasına Emre Güral olmalı diye düşünüyorum.

Bence cesur bir kadro ile çıkmalıyız. Emre ilk 11 başlamayacaksa önde Janko arkasında Henri olabilir.

bencede böyle olmalı aykut yumlu da değişsse bişey fark etmez... genel anlamda bu çerçevede olmalı...

Yorum

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

olcanın hücum bölgesinde olduğu her maç futbola hakarettir gözümde

niye olcanın yerinde emre güral oynamasın bence çok da iyi olur, çok güzel olur.

Yorum

Onur - Bosingwa - Bamba - Aykut - Kadir - Zokora - Colman - Adrian - Malouda - Olcan - Henrique
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

niye olcanın yerinde emre güral oynamasın bence çok da iyi olur, çok güzel olur.

Olcan ne yazık ki gereksiz şutlar atıp, bazen gereksiz çalımlara girebiliyor.

Böyle bir gerçek var evet.

Ama 2'ye 1'leri ve iyi ortaları ile hücum bölgesinde bizim için önemli işler yapabilen bir oyuncu.

O yüzden olayı bu kadar büyütmemek gerekir. O kadar da kötü bir oyuncudan bahsetmiyoruz...
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Takım maçtan sonra Ankara ya gelecek mi gelecekse kaçta gelecek

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence Emre G+ral bir kanat forveti icin yeterince hizli ve hareketli degil. Olcan konusunda haklisin, hucüma geceli takimin pas trafigini felc etti, her ne kadar gol atsa bile, ilerde takima zarar veriyor.

------Emre Güral-----
                Malouda--Adrian--Henri

denenmeye deger bence.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

Anketten cikan sonuc aynen benim kafamdaki 11:

Onur - Bosingwa, Aykut, Bamba, Kadir - Zokora, Colman, Olcan, Adrian, Malouda - Henrique
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

onur
                    bosingwa mustafa bamba aykut
                    colman zokora
                    olcan adrian malouda
                    henrique.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anketten cikan sonuc aynen benim kafamdaki 11:

Onur - Bosingwa, Aykut, Bamba, Kadir - Zokora, Colman, Olcan, Adrian, Malouda - Henrique
                      Bu macin kadrosunu kurmak pek zor degildi zaten. Ben sadece Aykut yerine Mustafa'yi koydum, yoksa benim kadrom aynen öyle.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

24 kişinin 11'e yazdığı emre 18'de yok...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Ynt: Legia Varşova - Trabzonspor Maçında İlk 11 Nasıl Olmalı ?

Kadir dışında beklenilen 11 var sahada

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          www.x.com/zykmda

Yorum

Mustafanın yerine Kadir oynayasaydı ankette çıkan kadro ile sahada ki kadro aynı olucaktı niye devşirme sol bek kullanıyor anlamak güç...Neyse ki geri kalan kadro aynı fazla bir şey diyemeyiz tercihlere o yüzden..
                            aynen aynen

Yorum

Yahu niye ısrarla stoperden bek yapmaya çalışır anlamış değilim.Şahsen Emrenin de oynamasını isterdim.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X