Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu İstifa Etti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bi ahmet ağaoğlu vardı sahi ne oldu ona? en son kendini golfe vermişti diye duydum. acaba ahmet bey ne zaman başkan adayı olucak? yada başkan adayı olucak mı? aday olmuyorsa neden aday olmadığını bilen paylaşırsa sevinirim...
    https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ah be Özgür sır tutmasını hiç bilmiyorsun bu kadar çabuk ifşa etmemeliydin beni.
      ahahahah
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Ah be Özgür sır tutmasını hiç bilmiyorsun bu kadar çabuk ifşa etmemeliydin beni.
        Sayın başkanım imzalı bi fotonuzu rica edebilirmiyim
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bi ahmet ağaoğlu vardı sahi ne oldu ona? en son kendini golfe vermişti diye duydum. acaba ahmet bey ne zaman başkan adayı olucak? yada başkan adayı olucak mı? aday olmuyorsa neden aday olmadığını bilen paylaşırsa sevinirim...
          Geçenlerde futboldan soğuduğunu, pek konuşmak istemediğini bu yüzden spor yorumculuğunu ve yazı yazmayı bıraktığını söylemişti...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Tam bir korku imparatorluğu yonetimde baskan ve cakıroglundan başka kimse konuşmuyor bu şekilde giderse kimse kalmaz her işe kendi yetişmek isteyen bir başkan olur mu hiç birini doğru düzgün yapamıyor zaten güvenoyu almak şart onun için seçim gerekir hayal kırıklığı yaşattın başkan!!!
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçenlerde futboldan soğuduğunu, pek konuşmak istemediğini bu yüzden spor yorumculuğunu ve yazı yazmayı bıraktığını söylemişti...
              Müthiş bahane. Büyük Trabzonsporlu idi. 2011 yılının sonbaharında başkanlığa aday olacağını bizzat ağzından duydum. Söylerken gördüm. O anda fotoğrafları ve videoları da çekiliyordu bittabi.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın başkanım imzalı bi fotonuzu rica edebilirmiyim
                Tabii ki gönderirim.Hatta birlikte bir fotoğraf da çektirebiliriz.
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Tabii ki gönderirim.Hatta birlikte bir fotoğraf da çektirebiliriz.
                  Ben de isterim ama Şenol Başkanım

Bence Şenol ve Başkan söylemini önümüzdeki yıllar çok kişi söyleyecek.

Bugünün İronisi yarının HAKİKATI olacak

Yorum

Hüseyin gelirse senide menajer olarak alır göreve
                    Ne Hüseyini abi aman de olur molur sonra

Şaka bir yana bu Aralıktan birşey beklemeyin derim ben...

Mayısta inşallah kurtuluşun ilk adımları atılacak.

Şenol Başkanımızdan imzayı alırız o zaman

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne Hüseyini abi aman de olur molur sonra

Şaka bir yana bu Aralıktan birşey beklemeyin derim ben...

Mayısta inşallah kurtuluşun ilk adımları atılacak.

Şenol Başkanımızdan imzayı alırız o zaman
                      Yani Aralık kongresi işi tamamen yattı mı ?Büyük ihtimalle olur diye bekliyordum.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aha kimsenin beklemediği isim dedi. Hüseyin geliyor
                        çaktırmaa :P

Hüseyin gelirse senide menajer olarak alır göreve
                        yok menajerim alika87 olucak Tolgayı klüp sözcüsü yaparım

Yorum

• Ohh ne güzel benim sırtımdan Yönetim Kuruluna gir, reklam yap 3-4 ay sonra istifa et. Bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum kendisine...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Yönetimin düşmesi için kaç yöneticinin daha istifa etmesi gerekiyor en son bir tek hacı kalacak galiba.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• aşçıoğlu napsınki. Başında hükümet yalakası biri varken.

Yorum

• aralık ta olmayacak mı ya şu kongre. bi an önce değişse şu yönetim hiç kimsennin hiç bi yerde adını duymuyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X