bi ahmet ağaoğlu vardı sahi ne oldu ona? en son kendini golfe vermişti diye duydum. acaba ahmet bey ne zaman başkan adayı olucak? yada başkan adayı olucak mı? aday olmuyorsa neden aday olmadığını bilen paylaşırsa sevinirim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu İstifa Etti!
Daraltma
X
-
ahahahahİlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh be Özgür sır tutmasını hiç bilmiyorsun bu kadar çabuk ifşa etmemeliydin beni.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Sayın başkanım imzalı bi fotonuzu rica edebilirmiyimİlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh be Özgür sır tutmasını hiç bilmiyorsun bu kadar çabuk ifşa etmemeliydin beni.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Geçenlerde futboldan soğuduğunu, pek konuşmak istemediğini bu yüzden spor yorumculuğunu ve yazı yazmayı bıraktığını söylemişti...İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi ahmet ağaoğlu vardı sahi ne oldu ona? en son kendini golfe vermişti diye duydum. acaba ahmet bey ne zaman başkan adayı olucak? yada başkan adayı olucak mı? aday olmuyorsa neden aday olmadığını bilen paylaşırsa sevinirim...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Tam bir korku imparatorluğu yonetimde baskan ve cakıroglundan başka kimse konuşmuyor bu şekilde giderse kimse kalmaz her işe kendi yetişmek isteyen bir başkan olur mu hiç birini doğru düzgün yapamıyor zaten güvenoyu almak şart onun için seçim gerekir hayal kırıklığı yaşattın başkan!!!TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Müthiş bahane. Büyük Trabzonsporlu idi. 2011 yılının sonbaharında başkanlığa aday olacağını bizzat ağzından duydum. Söylerken gördüm. O anda fotoğrafları ve videoları da çekiliyordu bittabi.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenlerde futboldan soğuduğunu, pek konuşmak istemediğini bu yüzden spor yorumculuğunu ve yazı yazmayı bıraktığını söylemişti...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Tabii ki gönderirim.Hatta birlikte bir fotoğraf da çektirebiliriz.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın başkanım imzalı bi fotonuzu rica edebilirmiyim
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii ki gönderirim.Hatta birlikte bir fotoğraf da çektirebiliriz.
Ben de isterim ama Şenol Başkanım 
Bence Şenol ve Başkan söylemini önümüzdeki yıllar çok kişi söyleyecek.
Bugünün İronisi yarının HAKİKATI olacak
Yorum
-
Ne Hüseyini abi aman de olur molur sonraİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin gelirse senide menajer olarak alır göreve
Şaka bir yana bu Aralıktan birşey beklemeyin derim ben...
Mayısta inşallah kurtuluşun ilk adımları atılacak.
Şenol Başkanımızdan imzayı alırız o zaman
Yorum
-
Yani Aralık kongresi işi tamamen yattı mı ?Büyük ihtimalle olur diye bekliyordum.İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Hüseyini abi aman de olur molur sonra
Şaka bir yana bu Aralıktan birşey beklemeyin derim ben...
Mayısta inşallah kurtuluşun ilk adımları atılacak.
Şenol Başkanımızdan imzayı alırız o zaman
Yorum
-
çaktırmaa :Pİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAha kimsenin beklemediği isim dedi. Hüseyin geliyor
yok menajerim alika87 olucakİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin gelirse senide menajer olarak alır göreve
Tolgayı klüp sözcüsü yaparım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum