Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Serdar Şenel ve İlhan Özmen 21:30 'da yayındalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ben daha cok maludaya takmıs durumdayım.sizce maluda Türkiyedeki sıradan bir ortasaha oyuncusundan faklı ne yaptı ne katkısı oldu takıma ? bence emeklilikte kebap yapıyor..(( ROLANTİDEN KOSUYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR )))

bu kadar cok kosup hemen hemen hiç üretmeyen Olcan neden hala ilk 11 de sizce..?

bu arada Hocada tam tabiriyle cağ dışı futbol oynatıyor bize.bence istifa etmesi gerekli hemde acilen..Sizce ?
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

Türkiye de bir Drogba var ama ? Bizde olduğunu düşünsene 45 olsa izlemeye doyamam
      En son BulentOzkul tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 22:41.
      http://stopmatchfixing.com/

https://twitter.com/bulentozkul61

Yorum

Kapatmadan da Basketbol takimimiza az deginelim renkta$lar...
        Yeni kocumuza ba$arilar dilerim ama ben kendisini pek tanimiyorum...basketbolun Ersun Yanal'i mi? Ertugrul Saglam'i mi ? Tam olarak kimi?
        Maclari da maalesef izleyemiyorum...sezon ba$lamadan cok güzel maclar cikarttigimizi biliyorum...kupalar da aldik ama ligde neden böyle oldu bilmiyorum...kadro kalitesi de aslinda iyi diye biliyorum...
        En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 22:47.
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

sizce emre, soner, yusuf, gibi umut bağladığımız ve yetenekli olduğu herkesce bilinen oyuncuların beklenen patlamayı yapmaması nedendir?

form durumlarındaki dalgalanmalar hocayı da ters köşede bırakıyor. oynatmayınca hoca bu gençleri oynat artık diyoruz. oynatınca gene eleştiriyoruz.

Yorum

Agziniza saglik sevgili dostlar (:
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
            Yükleniyor...
            X