Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kaptan Onur Legia Maçı Sonrası Neden Üçlü Çektirmediğini Açıkladı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaptan Onur Legia Maçı Sonrası Neden Üçlü Çektirmediğini Açıkladı

Kaptanımız Onur Kıvrak, Medya Merkezimize açıklamada bulundu.

Onur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Trabzonspor camiası, vefakar Taraftarlarımıza...

Şüphesiz son oynadığımız Legia maçında çok önemli bir galibiyet ve üç puan aldık, sevindik.

Ama bu sevinç içinde dahi, unutmamamız gerektiğine inandığım bir şey var...

Bütün mevcudat enerjisini bağlı bulunduğu köklerinden alır.

Köklerine hak ettiği saygıyı duymayan yapılar ayakta kalamaz, yaşayamaz.

Elde ettiğimiz bu başarının enerjisi en az sahada ter döken bizler kadar ebediyete uğurladığımız Trabzonsporlular'ın manevi gücünden geliyor.

Köklerimizden biri olan Kadir Özcan hocamızın henüz çok taze olan acısı ve özlemi biliyorum ki camiamızın gönlündedir.

Vefakar Taraftarımızın çağrısı ve coşkun üçlü tezahüratı bu gün Kadir Özcan hocamıza aittir.

Bu kutlamayı ve "gönüllere çağrı" olan alkışları Kadir Özcan hocamıza ithaf ediyoruz...

Böylece; "Vefakar Taraftarımıza bizi layık kılan" vefa duygumuzu ifade etmek ve Kadir Özcan hocamıza olan saygımızın önüne geçmemesi için sevincimizi uzaktan, orta sahadan paylaştık.
    Bu tutumumuzla her ne kadar taraftarımızın takdirlerini aldığımızı bilsek de bir açıklama yapmayı borç bildim.

En derin saygı ve "vefa" duygularımla...”

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Güzel bir açıklama... Yakışır sana Kelebek...

Yorum

Helal kaptan.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

adam ya adam adamın ham maaddesi

Yorum

Neden uclu cektirmedi baslik. Bide aciklamasi.
          Nelerle ugrasmaktayiz :d:d
          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neden uclu cektirmedi baslik. Bide aciklamasi.
            Nelerle ugrasmaktayiz :d:d
            Resmi site aracılığı ile yapılan bir açıklamayı önemsiz bulabilirsiniz de dile getiriş biçiminizin hoş olduğunu söyleyemem.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Hep kal Onur.

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Resmi site aracılığı ile yapılan bir açıklamayı önemsiz bulabilirsiniz de dile getiriş biçiminizin hoş olduğunu söyleyemem.
                Resmi siteye yazi yazanlar gercekten bunlarlami ugrasiyo? Saka gibi. Onemsizligini gec direk sacma. Cok yol gidilmesi lazim cok. Hos kismini pas gectim.
                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resmi siteye yazi yazanlar gercekten bunlarlami ugrasiyo? Saka gibi. Onemsizligini gec direk sacma. Cok yol gidilmesi lazim cok. Hos kismini pas gectim.
                  Başlığı gördüğümde ben de aynı senin gibi düşündüm, ki henüz okumamama rağmen sebebi de doğru tahmin etmiştim.

Açıklamayı okuyunca fikrim değişti.
                  En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 26.10.2013, 23:47.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Çokta gereği yoktu aslında bu açıklamanın. Hepimiz sorunun cevabını biliyorduk zaten.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Düşünceli bir kişi Onur taraftarın bu konu hakkında yanlış düşünceere kapılabileceğini sezerek açıklama yapmış ve konuyu aydınlatmış.Sağ ol Onur...
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X