füzeci hami olsun, yakışır Trabzonuma
Trabzonspor'umuza Menajer
Daraltma
X
-
-
gerçek profesyonel olmalı..adaylardan sadece çobanoğlu buna uygun..daha farklı isimler de olabilir..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...Yorum
-
trabzonsor menajer olacaksan,; trabzonlu olacaksın, futbolu ve menejerliği çok iyi bileceksin; kültürlü konuşmasını bilen bi adam olacaksın ve en önemlisi trabzonun canından öte tutacaksın; bana para versinler diye o görevi üstlenmiceksin...
A)Can Çobanpoğlu--- para vermezseniz gelmem mantığı bi adam...
B)Hami Mandıralı--- t.d olablir belki ama menejerlik yapacak seviyeye sahip değil
C)Lemi--- listede olabilecek en iyi kişi ama malesef oda beceremez
D)Ali Kemal--- dediğim gibi kültür lazım
Peki kim olacak? fatih tekke futbolu bırakana kadar hiç kimse...VERENA (KIRANKAŞ)Yorum
-
-
-
ben hamıye oyumu verdım ama duygusal acıdan yoksa hamının menejerlık yapabılecegını sanmıyorum ayrıca hamı menejerlık yerıne karıyerını teknık dırektorluk olarak secmıs bı ınsan
ama hamı sıkkını gorunce ınsanın elı baska bı yere varmıyor yav baslık ne olursa olsun
kı 1-2 ay ıcınde can cobanoglunun denızlıspor ıle olan sozlesmesı bıtıyor vede buyuk bır ıhtımalle bızımle anlasacakMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa KorkmazYorum
-
Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa KorkmazYorum
-
yok yok .. hiç biri...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum