Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 L.Varşova | Uefa Avrupa Ligi J Grubu 3.Maç

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Legia'nın sitesinde maçla ilgili hd panoramik fotograflar var, tebrik etmek gerekiyor güzel iş çıkarmışlar

http://legia.com/index.php?typ=galeria&id=3196
    Gayet güzel çekimler hakikaten.

Bizdede olsun , ama nerdeeeee!
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hoca basin aciklamasinda herkesin anlayacagi dilde sorulari,merak edilenleri cevapladi. burada bizim merak ettigimiz,sebebini bilmek istedigimiz bircok soruya da yöneltilmemis olmasina ragmen cevap verdi. Ha keza onur cikti birseyler söyledi ki söylediklerini yabana atmamak gerekir. Bilakis söylediklerine bakarsak onur sadece kendisini degil,arkadaslarini ve takimi sahiplenmis bir duyguyla samimice anlatti. Butralari okuyunca hocayi ve onuru dinlememis insanlarin hala kendi bildikleri dogrulardan dogru konustuklarini görmek biraz aci ancak trabzon ve trabzonsporu tutan insanlarin dsünce yapisi,sekli vs gözönüne alindiginda cok da yadirganmamasi gereken bir durumla karsi karsiyayiz.
      Senol günes Mustafa hocaya nazaran biraz daha elitist,biraz daha söyleyeceklerini indirekt söyleyen bir hocamizdi akcay hoca söyleyeceklerini insanlarin anlayabilecegi sekilde anlatmaya calisiyor ancak anlasilan nafile bir ise girismis durumda.

Evet. Tkim futbol olarak cok da umut vaadeder bir görüntü icerisinde degil ,evet oyun icinde kopmalar,konsentrasyon bozukluklari,oyuncularin ritminde ve performansinda bir devamlilik yok ancak bu tkaim yine de ligde puan olarak cok kötü sayilmayacak biryerdeyken avrupa liginde yenilgisiz yoluna devam ediyor. yani durum anlatildigi ya da sanildigi kadar kötü olmasagerek. zaten durum kötü olsaydi bugün hoca maclarda bankta oturmuyor olurdu ve muhtemelen de basimizda bir yabanci hoca ya da yine ikinci sinif bir yerli t. Direktör olurdu.

Suanda türkiyede trabzonsporu alistirabilecek yerli hoca maalesef yok. Bosta olupta o ayarda olan bir denizli var ancak ben denizliye trabzonsporu hicbir zaman emanet etmezdim. Avrupadan getirecegin bir hoca da bu yilin kayip yil olmasi anlamina gelirdi ki elinde varolan malzemeyle de hicbir yabanci hoca memnun edemezsin ve aratransferde borclanarak birkac oyuncu almaya calisirdinv e kulübün borcu da 200 milyonlardan 300 milyonlara cikardi.
      Biraz sakin ve mantikli düsünme nin hepimize yarari olacagini düsünyorum.
      Kaldi ki Akcay hoca saplantilari olan bir hoca deil.busezon rotasyonlu oynamaya basladik,gencler sans bulabiliyor . evet malouda belki daha kendi yerinde oynayamadi ancak bunun cevabini alabilecegimiz bir soru da daha herhangi bir gazeteciden hoccaya yöneltilemedi. Veya henriquenin bazi maclarda yetersizligi gözönüne alindiginda alternatifinin olmamasi bir handikap ve jankonun da bu takimin suanki sisteminde tek forvet olarak oynamasi olanaksiz gibi görüyor. cift forvet oynadigimizda ise varsova macinda görüldügü üzere orrtasahamiz tekliyor. ayrica bu sonmacta oynayan ortasahamizin üretkenligi yok. Bir colman ya da sonersiz ortasaha cok yavan kaliyor. bütün bunlar asilamayacak problemler degil. aslolan suanda takimin ihtiyaci olan destegin saglanmasi anak ilk defa cikilan avrupa ligi arenasinda dahi stadyum dolmuyor bizler ise burada yeni stdyumun tartismasinda futurist tartismalarla zaman geciriyoruz.

Yorum

• Sezon başından beri Volkan kadro dışı bırakıldıktan sonra bir kaç maç Yusufun, bir kaç maç ta da Maludanın ekstra katkılarıyla iyi futbol oynamış gibi gözüktük.
        Bu kadar iyi olmayan futbola rağmen ligde ve avrupada yolumuza devam ediyorsak buna sevinmemiz lazım.

Yorum

• İlk yarı çok sıkıcı bir maçtı. Değişikliklerden sonra kendine geldi.
          Nihayetinde bu gruptan çıkıyoruz. Mutlu ayrıldık...

Yorum

• Oyun tatmin edici değil, bunun hemen düzelmesi de mümkün değil. Ama bu şartlarda bile Avrupa'da iyi şeyler yapabilmek büyük mutluluk verici.
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• oynanan oyunu beğenenin olduğunu sanmıyorum. Ama Devre arasına kadar böyle gidecek, en az puan kaybı ile gitmemiz şart. Onun için oyundan ziyade kazanılan puanlar önemli...

Öyle yada böyle güzel gidiyor.

Allah bozmasın...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Dün maçı Avni Akerde izleyenler görmüştür.
                Yukarıda ışıklı bir şey geziniyordu.
                Herkes Ufo diye geyik yapıyordu
                O dolaşanlar meğer Trend Trabzon imiş.
                İzleyin

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• avrupa puanımız kaça yükseldi? grup puanını demiyorum

Yorum

• henrique takımı 9 kişi oynattı
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ligte ve Kupada kura sansi, takimdan hicbir beklentinin olmamasi, bu basarili tabloyu cikardi ortaya.

Oynanan futbol kesinlikle iyi degil ama bu takimdan iyi futbol beklemek? MRA, ki bazi hamlelerini bize yakistirmasamda, kendine göre dogruyu yapiyor.

Devrearasi gerekli transfer hamleleri yapilir mi? (hic sanmiyorum)..yapilirsa sampiyonluga ortak olabiliriz cünkü...haaa olurda yaplirsa, MRA´nin gercek futbol kimligini sahada görür, ona elestiri veya övgümüzü yapariz ;-)
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        avrupa puanımız kaça yükseldi? grup puanını demiyorum
                        Bu seneki için Apollon galibiyeti 2.000 + Lazio beraberliği 1.000 + Legia galibiyeti + 2.000 + 820 ülke puanından düşen = 5.820

Son 5 sene hesabında ise 25.820...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün maçı Avni Akerde izleyenler görmüştür.
                          Yukarıda ışıklı bir şey geziniyordu.
                          Herkes Ufo diye geyik yapıyordu
                          O dolaşanlar meğer Trend Trabzon imiş.
                          İzleyin

Bu Çok Güzel Olmuş..

Stadda 3lü Çekilirken Falan Olacak. Arkada Müzik Olmıyacak Falan Dehşet Olurdu.

Şuan Gözüme Çarpan Maratondaki Boşluk Oldu
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu seneki için Apollon galibiyeti 2.000 + Lazio beraberliği 1.000 + Legia galibiyeti + 2.000 + 820 ülke puanından düşen = 5.820

Son 5 sene hesabında ise 25.820...
                            Hiç fena değil.Önümüzdeki üç maçı da düşünürsek...
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• bu maçtan alacağımız 3 puanı hayır kurumlarından birine bağışlasak olmaz mı?

Yorum

• Üstünden zaman geçti ama ben de maç hakında birşeyler karalayayım:

1-) Lazio maçının ilk yarısındaki o güzel futbol maalesef bir rüya imiş, çabuk uyandık.

2-) Allah Onur'u nazardan saklasın. Şu an grupta lider durumda olmamızda katkısı en büyük olan oyucumuz o.

3-) Bosingwa ve Bamba iyi oyuncularımızdandı. Henrique gene asist yaptı, günden güne bencillikten uzaklaşıyor. Bunlar sevinilecek taraflar.

4-) Janko hakkında bir yorum yapamıyorum.

5-) Bu kadar iyi niyetli bir hakeme rağmen 4 sarı kart çok fazla. Bence buna sebep olan en büyük faktör fizik kondüsyon eksikliği.

6-) 37 senedir Trabzonspor'u seyrederim. Bir hakemin bizi bu kadar kayırdığı bir maç görmedim. Kaybetseydik, çok acıklı olacaktı. Herşey bir tarafa, hakemlerin %90'ı panaltıyı verir ve öbür pozisyonda kırmızıyı çıkarırdı.

7-) Bu sezondaki tüm Avrupa maçlarını göz önünde bulundurduğumuzda, Onur'u değerlendirme dışı tutarsak, en beğendiğim oyuncu Adrian oldu.

8-) MRA'yı şu açıdan kutlamak gerek: Puan/oyun oranı (Burada "oyun" derken "maç sayıs"ını değil, "iyi futbol"u kast ediyorum.) çok yüksek bir takım ortaya çıkardı. En azından Avrupa'da böyle. Doğru dürüst bir futbol oynamadan grubun ilk yarısını lider tamamladık. Ve gördüğüm kadarıyla, lider bitirebilmemiz, inşaallah yüksek ihtimal.

9-) Saydığım bütün olumsuzluklara rağmen; galibiyet, gol yemememiz, liderlik ve Legia'yı puansızlığıyla başbaşa bırakmamız çok çok çok çok güzel.

.
                                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                                -"Burada klima yok mu?"
                                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X