Tolga: " Türkiye’ de futbol oynayacaksam bu kulüp Beşiktaş’tır"

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Yunus Emre SEYHAN
    • 19.11.2008
    • 7565
    • İstanbul

Yıllarca kaptanlık yapmış , alt yapımızdan yetişmiş futbolcu olarak verdiği bu demeç çok kırıcı

Kaynak: AMK
  • TSelif
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 02.04.2005
    • 18990
    • Ziraat mühendisi
    • Trabzon

Hakkında duyduyum şeye rağmen yazıyorum Tolga. Ne olursa olsun sana kalbim hiç düzelmeyecek.
    Futbolu da şikeci bjk'ta bırakmak istiyormuşsun. Ne diyelim inşaallah dileğin gerçekleşir. ŞİKECİ bjk'ta sana mutluluklar dilerim !
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• TSelif
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 02.04.2005
      • 18990
      • Ziraat mühendisi
      • Trabzon

“BEDELİNİ AĞIR ÖDERSİN” DESELER DE ŞENOL HOCANIN GÖNDERİLİŞİNE TEPKİ GÖSTERDİM

Gönderiliş şekline tepki gösterdim. Bunun bedelini ne olursa olsun öderim dedim. Benim için sıkıntı yoktu. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz dedim. O zaman bir yönetici ağabeyim bana, “Bedeli ağır olur yaptığının, bunu ödersin” dedi. Ben de, “Ben koyun değilim, beni güdemezsiniz” dedim.

“Futbol hayatı biter ama ben yarın bir gün o insanların yüzüne bakamam” dedim sizin dediğinizi, istediğinizi yaparsam. Allah’a şükür vicdanım rahat. Doğrusunu yaptığıma inanıyorum.

Burda ne demek istediğini anlayan bana da anlatsın bi zahmet

Yorum

• Ogün YAZICI
        • 13.04.2011
        • 7772
        • İstanbul

tolga konusu uzatılmasın.adam içindeki beşiktaş hayranlığını sürekli dile getiriyor zaten.bizle ilişkisi kesilsin artık şu adamın...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• calavera
          • 05.12.2010
          • 1412
          • mühendis
          • Kuzey Amerika

Tolga bile böyle konuşuyosa bizim camiada insanların birbirine sevgisi saygısı bitmiş. Hep şikeciler yüzünden. Şampiyonluğumuzu adam gibi gününde tanısalar camia bütünleşip birleşecekken bize yapılan haksızlığın acısını yine birbirimizden çıkardık maalesef. Konsantrasyon, sevgi saygı kalmadı camiada.

Gerçekten çok zor günlerden geçiyoruz. Tüm ülke bizim takımı küçültmeye çalışıyo. Tolga da sağ olsun ekmeklerine yağ sürmüş. O çok beyendiği Beşiktaş camiası hala Demirören şerefsizinden hesap sormayı geçtim, hakkında tek kelime dahi konuşamıyo. Gidiyo Serdal Adalı şikecisini savunmak için seferber oluyolar. Yazık Tolga yazık, beşiktaş hariç futbol oynanmaz ne demek. olmadı bu.
          En son calavera tarafından düzenlendi; 21.09.2013, 16:45.
          6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Kaan
            • 03.12.2006
            • 15020
            • Öğrenci
            • Ankara

Her şeyi geçtim, şunu görünce içim acıyor arkadaş...

Dozer Cemil'in D'si dahi olamazsın Tolga. Yeni nesil efsanelere karnı tok Trabzonspor'un.

Profesyonel hayatını inşallah istediğin gibi beşiketaş'da sonlandırırsın. Ne de olsa üst kimliğin, benimsedin...
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Cafer Bulur
              • 27.10.2007
              • 27737
              • isci
              • Almanya

Yaziklar olsun,takke düstü kel göründü.

Tolga bir daha Trabzonsporla ayni kelime icinde gecmemeli....
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mert M.
                • 15.11.2006
                • 1411
                • Çevirmen
                • İstanbul

Arkadan konuşmak da mola oldu arkadaş!
                İşini yaptı, parasını aldı, gitti. Kaptanlık verdik ama neticesi bu oldu; bu da bize ders olsun!
                Kaale bile almayın.
                Ben güldüm geçtim, siz de öyle yapın.
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• ilhan
                  • 21.01.2007
                  • 36196
                  • İzmir

Ben böyle bir şey dediğine ihtimal vermiyorum. Başka bir haber sitesinde ya da spor sitesinde çıktı mı bu demeç?
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• TSelif
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 02.04.2005
                    • 18990
                    • Ziraat mühendisi
                    • Trabzon

Ben Tolga'dan şunu demesini beklerdim. Ben eninde sonunda yine TRABZONSPOR'a geleceğim. Futbolu orda bırakacağım. Sana kimse bişey diyemezdi çünkü sen TRABZONSPOR'luydun.
                    Ama futbolu bjk'ta bırakmak istiyorum demen içimdeki az kalan sevgini de öldürdü.
                    Niye biliyor musun kim olursa olsun kişiler geçiciydi Tolga. Seni zorla !! yollayanlar defolup gidecekti bir gün ama senin yolun gene buraya düşecekti.
                    Neyse sen şikecilerle birlikte yürümeyi ve yolun sonunu yine o şikecilerle birlikte getirmeyi tercih ettin.
                    Yapacak bişey yok. Şikeci bjk'ın temiz eldiveni !

Yorum

• Cafer Bulur
                      • 27.10.2007
                      • 27737
                      • isci
                      • Almanya

Benim anlamadigim neden bir Trabzonspor asigi gibi kendini göstermesiydi.

Trabzonsporlu olmak zorunda degildi tolga ama bu camiayi ve taraftari kandirdi.

Bu nedenle kendisine karsi öfke doluyum,sahte Trabzonsporluluk yapti insanslarin duygulariyla oynadi.

Yorum

• Kaan
                        • 03.12.2006
                        • 15020
                        • Öğrenci
                        • Ankara

Cümleler TRT Spor'da İşte Goool programında sarfettiği cümleler... Yani kendi ağzından çıktı, bundan eminiz.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• TSelif
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 02.04.2005
                          • 18990
                          • Ziraat mühendisi
                          • Trabzon

İnşaallah bu demeç yalan çıkar Tolga. Umarım İlhan dediğin gibi olur. Az da olsa Tolga sevgisi kalmıştı içimde .. gitmek üzere !

Yorum

• Cafer Bulur
                            • 27.10.2007
                            • 27737
                            • isci
                            • Almanya

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
                            İnşaallah bu demeç yalan çıkar Tolga. Umarım İlhan dediğin gibi olur. Az da olsa Tolga sevgisi kalmıştı içimde .. gitmek üzere !
                            Üzüm üzüme baka baka kararirmis.

Tolga da,burak ve selcuk inan a baka baka kararmis,kartalcik olmus.

Yorum

• Misafir

ya Tolga git bir işine bir sen kalmıştın konuşmadık iki kurtarış yaptın diye kaleci oldun ALLAHIN kedisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...