Aydınlar'ın Trabzonspor kini!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Burçak
    • 31.05.2005
    • 29408
    • İnşaat Teknikeri
    • Trabzon

Aydınlar'ın Trabzonspor kini!

orhan@haber61.net

TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı dinlerken irkildim utandım.

Bir ülkede alçak insanların yükselmesinin nelere mal olacağını onun sözlerinden öğrendim

Bir ülke için en tehlikeli şey,

Alçak insanların yükselmesiymiş,

Ben basın toplantısında ki açıklamalarında bunu gördüm Aydınlar’ın.

Trabzonspor’un yerine Bursaspor’u Şampiyonlar Ligine göndermeyi planlıyormuş

Bakın ne diyor?

” Bir kanalda programa katıldım ve Trabzonspor'un orada Şampiyonlar Ligi'ne alındığını öğrendim. UEFA yetkilisini aradım ve tepki gösterdim. Bize kalsaydı, Trabzonspor'u değil Bursaspor'u gönderebilirdik:

Bak şu densize ya…

Buraya açıklık getirsene şimdi.

Basın toplantısında desene ki

İyi ki UEFA böyle bir kararı bize bırakmadı, kendisi karar verdi. Yoksa büyük hata yapacaktık.” Trabzonspor suçsuzmuş.” desene

Demiyor, diyemiyor…

Bunu söylese O dönem Trabzonspor’a büyük tezgah kurulduğu resmi ağızdan netleşecek.

Onun için cümleler özenle seçilmiş.

Türk futbolunun tepesinde görev yaptığı sürede suçluyu nasıl korumaya çalıştığını, utanmadan, sıkılmadan hicap duymadan hayasızca rahatlıkla anlatabiliyor.

Trabzon’a kin ve nefretle baktığını gözler önüne seriyor.

Ahlaktan bahseden onurlu bir adam “Suçlunun mu yoksa mağdurun mu yanında yer almalıdır”?

Bu soruyu kendisine sorsa evinde çocuklarının yüzüne bakamaz .

Çünkü vicdan kulların yüce Yaratan’a hesap verdiği bir yerdir,

O ordan kaçmaya çalışıyor.

Zaten Aydınlar’ın da Türk futbolu gibi bir derdi olmadığı açıklamalarından ortaya çıktı.

Trabzonspor’u da bir Türk takımı olarak gördüğünden bile şüpheliyim artık.

Buraya bakışı hastalıklı onun.

Siyasi iradeden her türlü desteği aldı Fener’i kurtarmak için ,ancak Trabzon’u susturamadı

Kini ve nefreti bu yüzden zaten

Trabzonspor taraftarı Lyon’da Cenevre’de Lozan’da Nyon’da İstinye’de susmadı

Yönetimi taraftarı UEFA’ya FİFA’ya gitti. Mail yağmuruna tuttu

Oysa M.A.A. Trabzon’u susturabilse şikenin üstünü kapatacaktı

Kapatamadı.

Onun kafasında Trabzon hala suçlu

Bugün de onu diyor

Ona göre Trabzon’da yargılanıyor ya, kesin suçlu

Fener’in masumiyet karinesi var, Trabzon’un yok

Sanığı tanık, tanığı sanık yapmaya meraklı

Söylediği birçok şey var

Ben yalnızca bir bölümünü yazdım,

Trabzon’a bakışını…
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆
  • zekeriyya
    Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    • 19.08.2008
    • 3632
    • makina teknik ressamı
    • Kocaeli

şikebahçeye başkan olmak için belli vasıfların olmalı
    maa sadece o vasıflara sahip olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.
    ki
    başardı
    BMN KOCAELİ

Yorum

• Travelair
      • 09.01.2005
      • 36195
      • İstanbul

Burdaki eleştirilere hak veriyorum (Hakaretler dışında) fakat bana kalsa Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım'dan 1000 kat daha makbul bir insan. Tff döneminde feybe'yi koruduğu belli o ayrı ama Aziz'in yerine feybe başkanı olmasını isterim. Efendi, aklı başında... Ha icraatları bize de dokunuyordu ama en azından adam bunu kendi yönünden sebeplere dayandırıyordu, hukuksal açıklamasını yapabiliyordu, her lafı yalan dolan sahtekarlık içermiyordu

Bizim burda hedeften sapmamamız lazım. Geçen de bir spikere tepki gösterilmişti. Boşverin. Neden düşman kazanalım? Asıl bu yaşadıklarımızı başımıza getirenler belli. Tepkilerimizi onlara yöneltelim
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Necmettin ALTUNTAŞ

Sadece bu adamı değil bütün bürakrasinin böyle düşündüğünü asla unutmayın.Bu kinleri hiçbir zamanadala bitmiyecektir.Zira haksızlığa geçit vermedik.Direndik ve alçaklıklarıyla mücadele ettik.Asla boyun eğmedik.
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Burçak
          • 31.05.2005
          • 29408
          • İnşaat Teknikeri
          • Trabzon

Futbolu yönetenler tarafsız olmalı. Ama görüyoruz ki her türlü şaibeye karışmış karaktersizleri kollamak uğruna en büyük yanlışı kendileri yapıyor..
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tayfun Aydın
            • 13.05.2008
            • 4392
            • Doktor
            • Ankara

İyi hatırlıyorum bir fıkra için ki köşesin paylaşan sanırım S.Duman dı Trabzon da o gazete boykot edilmiş satılmamıştı. Ey gidi günler şimdi lay lay lom.
            Yakıp yıkalım değil ama iyice tepkisizleştik. Şu densiz ve terbiyesize ettiği lafları sokuşturmak lazım.

Yorum

• bach72
              • 10.12.2006
              • 750
              • Trabzon

MAA tipik bir Fenerli karaktersizliğine örnek teşkil edecek bir millet ve din kardeşimiz.Biz tabi böyle utanmaz arsızlarla millet ve din kardeşi olmayı arzulamıyoruz.Ama istemesekte oluyor işte.Tıp dünyası çok büyük ilerlemeler kaydetmesine rağmen şu Fenerli karaktersizliğine yol açan virüslere yönelik hala bir aşı geliştiremedi.Tabi bu karaktersizliğe neden olan mikroplar çok dirençli ve eşi benzeri görülmedik şekilde mutasyonlara uğrayıp varlıklarını sürdürüyor.

Yorum

• Tayfun
                • 05.06.2008
                • 17495
                • Trabzon

"Görevi kötüye kullanmaktan" bu adama dava açılmalıdır !
                .

Yorum

• sanatik
                  • 23.08.2004
                  • 6520
                  • Yönetici
                  • Almanya

Maa konuşmasının ilk bölümünde hemen diyorli zarar gören kurumları koruduk.

En çok zarar gören kurum ? suçluyu koruyarak büyük iş yağdı maa, şimdi fenerin balina geçebilir.

Bizde haklarımızı uefa fifa dan alırız.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• mkmoglu
                    • 23.01.2008
                    • 737
                    • inşaat
                    • İstanbul

yıllardir yeşil alan ve kurban kesim alani olarak kullanılan byüyük küçükbakkalköydeki belediyenin arazisinde şimdi acibadem üniversitesi yükseliyor..bunlar devletle içiçe..yazıklar olsun kör gözlere..once çal sonra camiilere yardim yap bu adamin sistemi bu..

Yorum

• Ünal Er
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 28.05.2007
                      • 2608
                      • İnşaat Mühendisi
                      • İstanbul

Futbolun içinde olupda, bu çarkların içinde olupda tarafsız olan kimse olamaz. Bu gibi yerlerde çalışmak için bırak tarafsızı fanatik olman gerekir ki anca dayanasın...Bu adamlar tiçaret adamıdır, rollerini oynamayı çok iyi bilirler. Hemen çok acilen dava açılmalıdır.
                      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• winner
                        • 19.11.2006
                        • 5330
                        • avukat
                        • İstanbul

aydınlar Uefa'ya dua etsin kararı ona bırakmayıp kendileri almışlar...

Yoksa o sezon Trabzonspor'u göndermemesinin bedelini maddi ve manevi çok ağır öderdi bugün...

Bir de adamlar dosyayı taa İsviçre'den hemen çözmüş, bugün aldıkları kararlar ve 16.Ağır cezanın verdiği kararın paralelinde bir kararı daha ilk günlerde almışlar,kirlilieri sepete atıp temize devam et demişler, sen bu ülkede sürecin içinde olduğun halde hala bursa falan filan derdim diyorsun...

Direkten döndün aydınlar haberin yok...
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• alone_6161
                          • 10.06.2009
                          • 2840
                          • Mühendis
                          • Ankara

fenerin şike yaptığı kanıtlanmış, Trabzonspor'umuzun masum olduğu kanıtlanmış, adam utanmadan o seneyi şampiyonsuz tescil edecektik diyor. Sorsan müslümanım der, daha kul hakkı nedir bilmez. O şampiyonluğuma, kupama kavuşmama kim engel oluyorsa Allah hepsini bildiği gibi yapsın, inşallah bu kişiler de nerde adalet diye çırpınırlar birgün.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• MURAT İNCE
                            • 13.04.2007
                            • 192
                            • MEMUR
                            • Trabzon

22 yıl şb.de yöneticilik yapmış. şb.yi korumak adına uefa ile pazarlık yapmış, uefa bunların ne mal olduğunu bildiği için kaale almamış, önce allah, sonra uefanın adaleti
                            L İ M A N

Yorum

• Ertan 51
                              • 14.08.2006
                              • 13106
                              • Emekli
                              • Niğde

Salya sümük ağladın ya orda,gram duygulanmadım,gram üzüntü oluşmadı bende,
                              belirtiyim dedim,
                              sebebi ise evlat acısı yaşamış olmana rağmen ders almayıp şu üstte yazılanları yapıyor olman.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...