Şenol Güneş Trabzonspor'da Başkanlık Yapabilir mi ?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • U.Sadıkoğlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    • 19.06.2004
    • 13707
    • Avukat
    • İstanbul

Şenol Güneş Trabzonspor'da Başkanlık Yapabilir mi ?

Trabzonspor'un kazanmış olduğu tüm kupalarda imzası Teknik Direktör ya da Kaleci olarak bulunan Şenol Güneş'in böyle bir mevkiide gerek Futbol hayatında gerek Teknik Direktörlük döneminde sahip olduğu başarıları İdari anlamda da yakalayabileceğini düşünüyor musunuz ?

Şahsım adına konuşacak olursam , ben hocanın böyle bir görevi düşündüğünü bile zannetmiyorum katılırsınız katılmazsınız bilmem ama Şenol Güneş'i bence Trabzonspor camiası haketmiyor, hocaya duyulacak bir sevgiyi geçtim en ufak bir saygı belirtisi bile yok malesef Şenol Güneş Trabzonspor Camiasında maruz bırakılmadığı itham kalmamasına rağmen boş mukaveleler kulübe koşarak gelen ve hiç bir sefer tazminat almadan Kulübe " elveda " diyen bir Şenol Güneş...

Hocanın Başkan olma durumu ancak şu şekilde olur diye düşünüyorum malum Şenol Güneş'in tek başına diğer rakip takımların mevcut başkanlar ile kesinlikle kıyaslanamaz fakat Trabzon Şehrinin ( olmaz ya hayal işte ) ileri gelen zenginleri Şenol Güneş'in etrafında adeta bir çember oluşturup ona destek olma yolunu seçerlerse ve egolarını yenerlerse Trabzonspor'un en büyük efsanelerinden birisi olan Şenol Güneş o koltuğa oturur diyorum.

Trabzonspor duruşu diyoruz , yeni yönetim ile beraber en sık telaffuz ettiğimiz söz öbeği bu olsa gerek.. Hocanın Teknik Direktörlük döneminde olduğu gibi Başkanlık seviyesine çıkması halindede bu duruşu sergileyeceğinden şüphesi olan var mı ? Bence yok..

Belki hayal belki ütopya, ben Şenol Güneş'i Trabzonspor Kulübünün Başkan'ı olarak görmeyi çok isterim.. Belki çok özlediğimden belki çok sevdiğimden keşke diyorum işte..

Siz neler düşünüyorsunuz forum kariyerim boyunca ilk defa eylemsiz , faaliyetsiz , anarşi barındırmayan bir konu açtım hadi konuşalım
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
  • Kemal Öztel
    • 27.10.2012
    • 8611
    • Bilgisayar Mühendisi
    • İstanbul

Şenol Hocayı çok sevdiğimden duygularıma yenik düşüp iyi olur diyorum
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• emre duman
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 06.10.2012
      • 1466
      • carrefourSA
      • İstanbul

hacıya destek olmak istesemde Hacı dan daha iyi olacağı kesindir şenol güneşin hacıdan daha cok mal varlığı vardır
      stopmatchfixing.com

Yorum

• Mert'
        • 02.12.2008
        • 16976
        • İstanbul

Yapamaz.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• matalar
          • 12.04.2007
          • 2927
          • Bursa

şenol güneşin yapacağı en iyi iş teknik direktörlük.
          bence bize furguson gibi ömürlük olabilirdi.
          ama taraftar defol diyerek gönderdi adamı.aynı şekilde yönetimde resmen defol dedi.
          ne oldu yerine jose mourinho mu geldi.gelene de defol diyorsunuz.
          bence şenol güneşin tek sorunu transfer becerisi.sağlam bi izleme komitisi ile 10 numara olurdu.
          lakin kimin kıymetini bildik ki onun kıymetini bilelim. ne zaman ölür o zaman kıymetli olur
          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• SEDAT
            • 13.07.2009
            • 20950
            • Amele
            • Sakarya

* Öncelikle konuyu açan arkadaş futboldan ne kadar uzak ve ilgisiz çok net.

* Sorusuna gelince tabiki yapamaz çünkü bu camia yalan, dolan ve siyaset seviyor bunlarda hoca'ya uzak şeyler.
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• U.Sadıkoğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
              • 19.06.2004
              • 13707
              • Avukat
              • İstanbul

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
              * Öncelikle konuyu açan arkadaş futboldan ne kadar uzak ve ilgisiz çok net.

* Sorusuna gelince tabiki yapamaz çünkü bu camia yalan, dolan ve siyaset seviyor bunlarda hoca'ya uzak şeyler.
              Hayırdır abicim neden öyle söyledin ki
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• SEDAT
                • 13.07.2009
                • 20950
                • Amele
                • Sakarya

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
                Hayırdır abicim neden öyle söyledin ki
                * Kısaca özetledim işte konuyu kilitleyebiliriz
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 19.06.2004
                  • 13707
                  • Avukat
                  • İstanbul

Lütfen konuyu sulandırmayalım arkadaşlarım abilerim hepinizi öpüyorum ve seviyorum.........

Yorum

• bordolumavi
                    • 12.06.2008
                    • 1730
                    • İstanbul

Bu soruyu şoyle sorsaydık emınım daha saglıklı cvp alırdık,şenol günel iho kadar bu kulube başkanlık yapamazmıydı,,,,

Yorum

• omondoles
                      • 10.06.2008
                      • 5199
                      • Avrupa Diğer

Teknik direktörlüğü bile beceremeyen(bana göre) bir insanın çok daha zor olan bir görevi yapması imkansızdır. Ha Avrupa'daki gibi sistem otursa, herkes işini yapsa belki ama bu durumda Allah korusun (Şenol Güneş'i değil)

Loading %61..

Yorum

• objek
                        • 01.06.2004
                        • 4108
                        • logistik
                        • Avrupa Diğer

Arkasinda dag gibi sponsorlar olursa kolay yapar ornek bayern munchen sirasiyla eski futbolculari baskan oluyor sistem iyi isledimi cark dondumu baskan sevilen bir sembol rolunu ustleniyor

Yorum

• Nihat Günay
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 07.08.2011
                          • 2093
                          • ÇEVRE MÜHENDİSİ
                          • Kocaeli

hacı'dan iyi yapacağı kesin...
                          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Yaşar
                            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                            • 17.02.2011
                            • 8462
                            • öğretmen
                            • İstanbul

Federasyon başkanı olsun, en güzel o işi yapar.
                            Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...

Yorum

• reisoğlu61
                              • 25.09.2008
                              • 3889
                              • Almanya

maalesef olmaz.
                              Serdar Balinin Senol Günes ile ucakta bir anisi varmis.
                              Hostes sormus hangi tür kek istersiniz diye Senol hocada iki kek arasinda bir türlü karar verememis.
                              Yani kararsiz oldugunu biliyorduk ama bunu duyduktan sonra tam inanmis oldum.
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...