geçen sezon anelka'nın konyaspor ağlarına elle attığı gol sonrasında ülke genelinde büyük tepki oluşmuş, diğer iki takımla birlikte tarabzonsporumuzda sahaya ''el değmemiş temiz bir lig istiyoruz'' pankartıyla çıkarak haksızlığa tepkisini göstermişti, bu olaydan bir sezon sonra bu sefer aynı sahne beşiktaşlı burakla tekrar sahnede,, ama bu sefer geçen sene olduğu gibi ortalarda sert açıklamalar ve büyük tepkiler olmadı, bir çok formda trabzonsporumuzu diğer iki takımın yalakalığıyla ve fener düşmanlığıyla suçluyorlar,, eğer biz diğer takımlara uymayıp geçen seneki gibi aynı pankartla çıkmazsak sanırım onlara verecek cevabımız olmayacak, ben trabzonsporumuzun, trabzonsporluluğun ne demek olduğunu, dürüstlüğünü, samimiyetini cümle aleme göstermesi için hiç bi takımın ne düşmanı nede yalakası olmadığını göstermesi için haksızlık nerde olursa olsun hep karşısında olduğunu göstermesi için beşiktaş maçında da bu pankartı bekliyorum aksi halde bu eziklerin bazı laflarının altında hep kalacağımız düşüncesindeyim...
El Değmemiş Temiz Bir Lig...
Daraltma
X
-
evet aslında haklı olduğunu düşünüyorum ama, bjk taraftarının bize jest amaçlı olsun diye kazım koyuncu posterini asacaklarını ve "karadenizde kanser bitsin artık" tarzlı bir pankart asacaklarını duyuyorum forumlarından... haksızlığa heryerde karşıyız ama bize dost elini uzatanlara bizde uzatalım... hem zaten bjk nin golü anelkanınki gibi gözgöre göre elle atılmadığı gibi ayrıca fb medyası gibi yüzsüzlükte yapmıyolar...En son oguzkoc tarafından düzenlendi; 05.09.2006, 19:36.VERENA (KIRANKAŞ) -
HOCAM BJK EGER BOYLE BİŞE YAPARSA HELAL OLSUN GERCEKTENevet aslında haklı olduğunu düşünüyorum ama, bjk taraftarının bize jest amaçlı olsun diye kazım koyuncu posterini asacaklarını ve "karadenizde kanser bitsin artık" tarzlı bir pankart asacaklarını duyuyorum forumlarından... haksızlığa heryerde karşıyız ama bize dost elini uzatanlara bizde uzatalım... hem zaten bjk nin golü anelkanınki gibi gözgöre göre elle atılmadığı gibi ayrıca fm medyası gibi yüzsüzlükte yapmıyolar...İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O RYorum
-
Yorum
-
@verena
dostum dost elini uzatana bizde uzatalım tamam ama dostumuz diye yaptığı haksızlıklara göz yumacak değiliz, benim tuttuğum takım ya f.b. olayında ya pankartla çıkmayacaktı yok çıktımı o halde aynı olay hangi takıma olursa olsun aynı şeyi yapacak, ben öyle tanıdım bu takımı... gole gelince bu el geçen senekinden çok daha netti...yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...Yorum
-
yeri burası değil belki ama burada paylaşmak istedim.beşiktaş forumundan kazım koyuncuyla ilgili konudan alınan bazı mesajlar:
-"gecen sezon trabzonspor ve bizim futbolcular elele selamlamistilar tribünleri.. neden tekrari olmasin.. ve Kazimin sarkilari mactan önce hos olur.."
-"ARkadaşlar unutmayın ki kazım koyuncu trabzonspor taraftarı ben kendisine bayılıyordum hala daha şarkılarını dinlerim ve şuan kulaklıktan çıkan ses onun sesi ama kendisi yok unutmayın ki bizim akrabalarımızdan bir de böyle olabilirdi o yuzden haydı hep beraber trabzon maçında hatta trabzonspor taraftarı ile birlikte kazım ölmedi kalbimizde yaşıyor sesleri ile tüm türkiye ye çay için bişey olmaz diyenlere sesimizi duyuralım(çarşı çernobile de karşı olsun)."
-"aslında zor birşey değil kanser vakasını tekrar gündeme taşımış oluruz unutmayın arkadaşlar karadenizde insanlar ölüyor bu siteye üye olan insanlarda yakınlarını kansere teslim edenleri bilmek ne acı ve bu acıyı anlamanız için karadenizli olmanızda gerekmiyor.gitgide artıyor ölümler karadenizde ve hergün yeni yeni kazımlar veriliyor toprağa.cerrahpaşaya gidin karadenizin acı yüzünü orada göreceksiziniz. karadeniz artık gülmüyor. geçe sene verdiğimiz tepkiyi bu senede gösterirsek en azından ne kadar duyarlı taraftar olduğumuz bizi karalamak isteyenlerin suratına kapak olarak koyarız.
KARADENİZDE TEMEL ARTIK GÜLMÜYOR GÜLDÜRMÜYOR!!!"
-"2. sayfaya düşmemeli bu topic karadeniz kanserden ölmesin yeter ulan hergün bir sürü kazım ölüyor karadenizde ama devlette hala bir tık yok karadeniz yaşamak istiyor buda en doğal hakkımız"
-"untmayacağız unutturmayacağız seni kazım koyuncu ...
trabzon maçında kesinlikle bi faaliyet yapılmalı,mutlaka ...
koyverdin gittin bizi ..."
-"evet kazım koyuncu kalbımızde yasıyor en buyuk ozellıgı bızım gıbı toplumsal olaylara duyarlı olmasıydı trabzon spor macında bırkez daha analım ve kanserden hıcbır karedenızlı kardesımız artık olmesın"VERENA (KIRANKAŞ)Yorum
-
Yav bunlar bu kadar mı duyarlıydılar bu konuda
Valla okurken bile gözlerim doldu..İyi de konuyu açan arkadaşımızda haklı .Ezik fenere gönderme yapıldı bu da aynı olay .Peki bunu nasıl halledeceğiz yaaa
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
gerçekten helal olsun böyle birşey yapılırsa varsın yenilelim.Kazım abimizi unutturmayalım.Nur içinde yat Kazım KoyuncuYorum
-
böyle bir organizasyonları varsa helal olsun ... konuya gelince çok hassas bir konu arkadaşımız dediğinde haklı taraflı gibi gözüktük şu durumda bırakın gözükelim böyle bir organizasyona karşı bu pankart ayıp kaçar bee
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .Yorum
-
valla ne yalan söliim ben bjk taraftarının zekasına hayran kalıom bazen,çok orjinal fikirleri var adamların!dediği gbi yaptıkları jestler de ortada...şurda maça kaç gün kaldı ki karşılık verilecekse madem şimdiden üzerine düşünelim!kafa yormaya dğer bi iş!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum