Bursaspor'un 170 Milyon TL borcu var mı ?
Eski Yönetim'den Hesap Sorulmayacak Mı?
Daraltma
X
-
Hesap sorma diyince aklıma devamlı bu video geliyor...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Arkadaşlarımın yorumlarına bakıyorum da bazı şeyler gözlerini karartmış maalesef.Ben de Hacıosmanoğlu'nun şu ana kadarki performansından memnun değilim ve bu yükü kaldıracağını zannetmiyorum.Ama bu kadar borç yükü altına kulübü sokup Gelirlerini temlik altına sokan zevatın hiç mi suçu yok.Elbette bu durumun hesabını verecekler. Demirören ne kadar zarar verdiyse 8taşa Sadri şener ve yönetimi de o derecede zarara sokmuştur.Elden bedelsiz kaçan futbolcular,alınan çöpten beter futbolcular..Bunun hesabı mutlaka bir şekilde sorulmalı..Hemen İHo ve yönetimini suçlamayalım..Yorum
-
şampiyon olsaydık 3-4 milyon€ daha ekstra para alacaktık.
çok aman aman bi para değil futbol piyasasındaKatranı dövmeyle olur mu şeker ?Yorum
-
şampiyonluğumuzu çalanlardan hesabı sorduk da sıra eski yönetime geldi..
arkadaşlar biraz mantıklı düşünün lütfen, o şampiyonluk gelmiş olsaydı bugün ne bu borç olurdu ne de yukarıdaki mevzular olurdu.. Hatta Sadri Başkan'ın heykeli dikilmişti şehire.. Yok biz hesap soralım, hatta Aziz ve Demirören'e de fahri başkanlık verelim..İnadına Trabzonspor !Yorum
-
1 defa şampiyon olmuş takımla, müzesi kupalarla dolu bir takımın borcu ve taraftar beklentisi aynı olamaz.
Peki, Bursaspor şampiyon olduktan sonra ne yaptı?
Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem geçen yıl borçlarından dolayı Avrupa'ya alınmamışlardı, daha sonra itiraz ettiler ve affedildiler.
Galatasaray'ın 300 milyon borcu var iken gelen Ünal Aysal yönetimi hem o borcu yönetti hem de 2 sene arka arkaya şampiyon oldu, eski yönetim hakkında kötü bir şey söylediğini de hatırlamıyorum.En son Yaşar tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 00:19.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Herkes gasp edilen şampiyonluk, kupa falan diyecek; diyor da zaten. O yönetim de aynen öyle düşündü. O başarıların kendisine sağladığı avantajla kulübü soydu, yağmaladı yağmalattı, peşkeş çekti.
Bu yönetim de devraldığı rezalete sığınarak saçmalama hakkı görüyor kendisinde.
Hesap sorma mı? Bu dünyadan fayda yok, öteki de şüpheli...En son poetricus tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 00:31.Yorum
-
Biz müzedeki tüm kupaları bu borç ile yapmadık ki.1 defa şampiyon olmuş takımla, müzesi kupalarla dolu bir takımın borcu ve taraftar beklentisi aynı olamaz.
Peki, Bursaspor şampiyon olduktan sonra ne yaptı?
Ayrıca yanlış hatırlamıyor isem geçen yıl borçlarından dolayı Avrupa'ya alınmamışlardı, daha sonra itiraz ettiler ve affedildiler.
Galatasaray'ın 300 milyon borcu var iken gelen Ünal Aysal yönetimi hem o borcu yönetti hem de 2 sene arka arkaya şampiyon oldu, eski yönetim hakkında kötü bir şey söylediğini de hatırlamıyorum.
Sadri Şener geldiğinde 30 Milyon TL borç vardı gittiğinde 190 Milyon TL. Geldiğinde de rezil bir takım vardı şuan da..
1 Şampiyonluğun bedeli 150-160 Milyon TL açık mı ?
Bursaspor o 1 Şampiyonluğu bu kadar masrafla mı aldı benim sorduğum o.
Diyorsunuz ya borç var ama Şampiyonluk da var diye ben de diyorum ki Şampiyonluk için bu kadar borca gerek yok. Gerçi zaten borcun çoğu Şampiyonluk sonrası oldu ya neyse..
Yorum
-
Şampiyonluğun değil çalınan kupanın bedeli bu.Biz müzedeki tüm kupaları bu borç ile yapmadık ki.
Sadri Şener geldiğinde 30 Milyon TL borç vardı gittiğinde 190 Milyon TL. Geldiğinde de rezil bir takım vardı şuan da..
1 Şampiyonluğun bedeli 150-160 Milyon TL açık mı ?
Bursaspor o 1 Şampiyonluğu bu kadar masrafla mı aldı benim sorduğum o.
Diyorsunuz ya borç var ama Şampiyonluk da var diye ben de diyorum ki Şampiyonluk için bu kadar borca gerek yok. Gerçi zaten borcun çoğu Şampiyonluk sonrası oldu ya neyse..
Yönetim kadar teknik direktör de bu durumdan sorumludur, hesap sorulacaksa hepsine sorulmalıdır.
''Şenol Güneş efsane'' başlığının olduğu bir yerde ''Sadri Şener'den hesap sorulmalı'' başlığı olunca insan şaşırıyor.En son Yaşar tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 00:51.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum