Başkan Hacıosmanoğlu'nun BMN'ye İthamlarına Karşı Cevabımızdır

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Yiğit Gayretli
    BMN Yönetim Kurulu
    • 09.12.2005
    • 34536
    • İstanbul

İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi
    Sevgili Yiğit;

Haber bölümünüzde ana haber olarak seçim sürecinde Muharrem Usta aleyhinde 3-4 haber çıkıyorsa, bu bal gibide Bordomavi.net'in görüşüdür..Hacıosmanoğlu'na verilen örtülü destektir..

Savunmanı anlayabiliyorum ve saygı duyuyorum ama bu böyle yani..

Senin gibi değerli gençlere çok ihtiyacımız var. Bordomavi.net diyince aklıma Yiğit Gayretli değil, önce abilerin geliyor.. Mail Gurubuyduk 2000 senesinde, Hakan Kulaçoğlu'da zaman zaman katılırdı..

Ben o dönemde muhaliftim ve Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili önemli bilgiler açıklamıştım.. Şimdi de doğruları söylüyorum..

Mehmet Ali Yılmaz hakkında o dönem yaptığım değerlendirmeler nedeniyle, bordomavi.net'in bazı üyelerinden hem küfür,hakaret yedim, hemde tehdit edildim.

Bordomavi.net'in başındaki arkadaşlar şahsıma yönelik yapılan hakaretlere sessiz kaldılar..Bende ayrıldım..

İstanbul Trabzonspor taraftarlarının ve Gurbetçi Gençlerin İstanbul Aksaray İrtibat Merkezinde yapılacak olan kritik toplantısı öncesinde " O toplantıya gitme " diye uyarılmam aslında Bordomavi.net ile yollarımızın tamamen ayrılmasına neden oldu..

Şimdi pırıl pırıl gençleri görüyorum, inşallah bizden daha iyilerini yaparsınız..
    Gelinen nokta da Trabzonspor bıraktığım yerde..Giderek geriliyoruz..
    Hata yapabiliriz, yanlış yapmak kurumların ve insanın doğası gereğidir..

Bordomavi.net'in Hacıosmanoğlu'na karşı olan kampanyasını destekliyorum..

Bu hafta gerçek Trabzonspor taraftarının Hacıosmanoğlu'na karşı tepki vermesini bekliyorum..
    Aralıktan önce bu iş bitirilmeli..
    Bordomavi.net bizim için gerekli bir platform ve destek olmamız zorunluluk..Yanlışları söylüyoruz ki daha iyisini yapalım..

Bordomavi.net Muharrem Usta aleyhinde Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Locası var haberini hatırladım, sonra medyan da Muharrem Usta aleyhinde açılan pankartı da haber yapmıştınız..

Yiğit kardeşim yazılar ne kadar dolu, ne kadar boş olduğuna bırakalım taraftarımız karar versin..

Gerçek bizim gerçeğimiz, yanlışlarımızı görelim..
    Bahsettiğiniz döneme dair ahkam kesmeyeceğim. Çünkü bilmiyorum...

Yalnız bu dönemi yöneten kadrosunda geçirdiğim için şunu rahatlıkla söyleyebilirim; öyle bir destek söz konusu olmadı. Bilhassa bu tarz söylentilere mahal vermemek adına pek çok toplantı ve uyarılar yapıldı kendi aramızda...

Konu Usta'yı tehlike görmek ya da İHO'ya güvenmiş olmak değil. Siz bilinçli bir yanlılık ve yönlendirmeden bahsediyorsunuz. Olmadığına şahidim, olmayacağına kefilim.

Geçmişte verdiğiniz katkılar için teşekkürler. Gelecekte verecekleriniz için ise biraz daha dikkat rica ediyorum.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• leviathan_-1461
      • 03.01.2011
      • 562
      • Trabzon

Verilen süre doldu, ne oldu fidye geldimi?
      her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İgzas-61
        • 25.09.2008
        • 849
        • Öğrenci
        • Ankara

Taraftarıyla atışan bir başkan !!! ''başkan demeye inanın içim elvermiyor'' defol git bu kulüp sana yakışmıyor

Yorum

• zeki gursoy
          • 28.08.2006
          • 1129
          • Kamu Görevlisi
          • Düzce

yok...
          vurun gitsin...
          İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi
          Verilen süre doldu, ne oldu fidye geldimi?
          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Mert'
            • 02.12.2008
            • 16976
            • İstanbul

Hacı istifa..
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bedri Sertkaya
              • 24.09.2012
              • 3688
              • -
              • Ankara

Adam taraftara "küçük beyinli" diyor,konuşma adabını bilmiyor.O koltuğa yakışmıyor.Dİkkat çeken bir cümlesi de şuydu
              "Hayalimizdi bu koltuğa oturmak kolay kolay gitmek istemem" diyor yani yapışacak koltuğa.
              En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 12.09.2013, 15:20.
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Mehmet Mangan

tarihe geçtin başkan tarihe. Kendi taraftarına küçük beyinli diyen ilk başkan orası mafyacılık oynama yeri değil koskoca trabzonspor başkanlık koltuğu. Uyan artık uyan.
                Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...