Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'un Bir Maçta İki Gol Atamaması Sendromu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence problem gol pozsiyonanuna girilememesi değil,çok kötü de oynasak pozisyon bulabiliyoruz.forvetsizken bile.
    sorunumuz bence forvetlerin bitiriciliğinin olmaması ve lazaroninin taktik hatasıdır.bu sorunları aşmamız gerek.
    hoş 1-0la maç kazanabiliyosak o da olur.ama 1-0 çok tehlikeli bir skor.hele böyle patlamaya hazır bir bomba gibi olan,her an hata yapabilecek bir savunmayla çok daha fazla tehlikeli. sahada adam gibi futbol büyüklüğüne yakışır bir trabzonspor istiyoruz.
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar takımın gol atamamasının nedeni orta sahadır. Defansın bocalamasının nedeni de orta sahadır gol atamamamızın nedeni de orta sahadır. Orta saha nın pas yapmasını sağlayaak bir sistem ve oyuncularlar oynarsak başarı gelecektir. rakip takımlar atağa kalktıklarında direkt defansımız ile karşılaşıyor bude defansı zor duruma düşürüyor.

Bizim bir an önce orta sahamızı etkin olarak kullanmamız gerekiyor.

Abi olay aynen budur
      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

Yani benim bu mesajlardan anladığım bize top kullanabilen iyi bir ön libero lazım olduğudur bir de şimekin form tutması istenilmiş isimlerden pek bahsedilmemiş ama ben bunu anladım hüseyinin yerine iyi bir ön libero aldığı topu ileriye mantıklı kullanabilen teknik ve süratli bir ön libero bir de iyi bir şimek demek gol demek...ŞUT ÇEKMİYORUZ ŞUT NASIL GOL ATICAZ...
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet besiktas macında kesinlikle bir gol patlması bekliyoruz,
          evet bi gol patlaması olacak ama bakalım hangi kaleye kimler atacak??

bu taktikle bu td le biz bunları yapamayız ancak yazarızzzz
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

arkadaşlar bizim gol atamamamızın en büyük nedeni lazoronidir. yav bir teknik adam en fazla bu kadar frenler bir takımı. kimse olmasa takımın başında iki katı puan toplardık. maçlara dikkatle baktığınızda bizim defans çizgisi top rakipteyken tamamen geriye dönüyor ve ceza çizgisinin üstünde veya içinde savunma yapıyor. varmı böyle bişey ya. kayseri maçında yediğimiz golde aynen bu yüzden geldi. takım çok içeri gömülüyor ve 45 hatta 50 metrede top oynuyoruz. tüm defans geri koşarken bizim bela hüseyin adama baka baka geri koşuyor ben savuruyorum küfürü be adam herkes geri koşuyor sen nereye koşuyorsun bassana adama.

bir ikinci maddede durarak top oynamamız. takımın hepsi top ayağında olan oyuncuya bakıyor ve öylece duruyor veya hafif hafif yürüyor. yav bindirsenize çapraz koşu yapsanıza yok bekleyecekler illaki. sinir oluyorum ben bu olaya. sen durarak top oynarsan gol atamazsın arkadaş. alan boşalttıracaksın. arkadan sürpriz adamlarla dripling yapıp derin paslar atacaksın yok. herkes duruyor. allahım ya. verem edecek bu takım bizi. hoca derhal defol git sabrımız kalmadı.
            ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

ey gidi eskiden 3 gol bile atardık neydi o günler))))))))
              Aslana 1 YTL\'de Bizden(TRABZONSPORLU H.ayvan Severler)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X