Bizim kupanın gelişi de uzadı bence,dillerine doladıkları şey yargıtay,süreci uzatıyorlar.Aslında Yargıtayla hiç işimiz yok,Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlunun cezaları kesinleşti,Yargıtayda görüşülmüyor.Aziz Yargıtaydan beraat etse bile 2 yöneticileri şikeden kesinleşmiş hüküm giydiler...
yargıtay tuzağına düşmeyelim yargıtay bizi ilgilendirmiyor spor hukuku acısından CAS kararından sonra şike kesinleşti.
10 kasımda sonra 5. ceza dairesinin başkanı emekli olacak ,kararı 10 kasımdan sonraya bıraktıkları duyumu aldım bende.Yargıtayda usulen hata olsa bile düzelterek onama yapılır haberler gerçekci gelmedi bana.
Cok tarti$ilan ve haala muallakta olan bir konu var...
Yarin muhtemel gelecek forvet UEFA grup maclarinda oynayip oynamayacagi...
Bizi dinleyen renkta$lara $unu kesin olarak dersek güzel olur aslinda...
MRA gençler konusunda saçmaladı. Oyuncular kenarda dura dura körelir özgüven kaybı olur. Şans buldu mu da aman hata yapmayayım diye ne yaptığından haberi olmaz hata yaptı mı da yıkılır. Bkz: Kukesi maçı Yusuf..
istanbuldan akhisar deplasmanına gittim. İnanın bir takım bu kadar kötü olamaz. Malouda birkaç pozisyondan sonra benim burda ne işim var gibi tepkiler veriyordu. Topu alıyor. Kendini boşa çıkaran adam yok. Malesef onuda kendimize benzeticez bosingwanın kaşları > zeki yavru
Yorum