Forvet transferi üç miting, Musampa borcu 2 karşılama, 1 ağırlama, Hacıosmanoğlu şu tarifeyi açıklasın da biz de bilelim.
Trabzonspor'a UEFA'dan Inceleme /Men Cezası Gelebilir
Daraltma
X
-
-
eski yönetim değil. Nuri Albayrak dönemınde İHA başkan yaerdımcısıydı, bir bakıma kendi pisliğini düzeltecek
Nuri ile çok gülmüştü ya, Başkan yardımcısı ile ihya olacağız
)))))
Kulubu kımlerın yönettiğine bakın işteYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
Hangi akla hizmet o cezayı futbolcuya kesmişlerfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)Yorum
-
Ben bu para ödenmez diye bir ihtimal vermiyorum ki eğer olursa 900 bin lira yada euro her neyse bizi sıkıntıya sokacaksa yuhhh derim ve İHO mahalle bakkalı açsın daha iyi.Ayrıca Aşçıoğlu nun kulübe 5 kuruş para vermemesi sadece takımın çektiği krediye kefil olması ki onu ben bile olurum çok acıdır ve tuhaftır.Uçakta TS bayrağı açarak şov yapmak yetmiyor yani!!!Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...Yorum
-
Denizbanka ipotekli tesisler!! Musampaya verilemeyen para! forvet alamamak! ödemelerde hep son anın beklenmesi!!
Bu takımın mali yapısına ve dolayısıyla ruhuna tecavüz edenleri başkan yapıp saygı duymuşuz!! Çok acı...Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum